Fikir alisverisi

Eşim çokta iyi biriydi maddi manevi hiç bir sıkıntım yoktu maddi olarak hala da yok. Bana bunu düşündüren şu oldu büyük oğlumu yatırırken sana masal anlatıcam dedi maşayla koca ayı. Masanın babası olmuş yeni baba istiyormuş dedi. Bende nerden bulcakmis dedim annesi yeni hayatisi bulcakmis dedi. Bunu diyen 5 yaşında bir çocuk ne düşünerek söyledi bilemiyorum. Ondan sonra bende düşündüm yani böyle birşey olsa çocuklarımla nasıl bir hayatım olur diye. Elestri yapmak çok basit tabiki herkes koca meraklısı gözüyle bakıyor ama ne yaşanır ne düşünür kimse bilmiyor ahkam kesmek kolay. Başlıkta da yazıyor fikir alışverişi diye ben belki bu tarz yaşanmışlıklar olur birileriyle konuşurum diye yazdım ama yanlış yapmışım goruyorumki
Muhtemelen oğlunuz bir başka aile büyüğünden duymuştur bu sözleri, onlardan öğrenmiştir.

Suçlamak için yazmadım. Babası ile ilgili birşeyden bahsettiyse onlar da annen yeni bir hayat kurup sana baba getirecek demiş olabilirler.

Canım öncelikle nickini değiştir, ben konunuzu buldum mesela. Eşinin adını falanda öğrendim. Yakınlarınızda öğrenebilir ve zor durumda kalırsın. Korkum o ki Bebeklere yansıtırsın. Ayrıca eşin seni aldatmadıysa ( bir tanıdığımın eşi sevgilisine kıxıpçintihar etti ve kadın tekrar evlendi, kimse yorum bile yapamadı tanbiki), boşanma aşamasında değilsen, ve de çalışıyorsan, maddi durumun iyiyse ne bu acele?

Nerden öğrendiniz kadının kocasının adını yahu vallahi pes

Canım öncelikle nickini değiştir, ben konunuzu buldum mesela. Eşinin adını falanda öğrendim. Yakınlarınızda öğrenebilir ve zor durumda kalırsın. Korkum o ki Bebeklere yansıtırsın. Ayrıca eşin seni aldatmadıysa ( bir tanıdığımın eşi sevgilisine kıxıpçintihar etti ve kadın tekrar evlendi, kimse yorum bile yapamadı tanbiki), boşanma aşamasında değilsen, ve de çalışıyorsan, maddi durumun iyiyse ne bu acele?
:KK57:

Öncelikle başınız sağolsun benim halam ikinci kez evlendi 4 çocukla.başta alışamadı çocuklar evimize gidelim diyolardı küçükler akşam olunca.birkaç ay sonra alıştılar hatta büyük oğlu serseriliğe özeniyordu halamın eşi vazgeçirdi destek olarak.

Back
X