Yok onlar değil vergi vermeden yapılan is google dan baktimda bunu vergisiz yapana hapis cezasi yaziyorYasak olmayan bir iş mi yapıyor?
Uyuşturucu satıcısı, silah kaçakçısı falan mı?
Şikayet edin adınız geçmez diye düşünüyorum.
Ancaaakkk yaptığı işe dair bir kanıt bulunmazsa veya yakalanmazsa, isminizi merkezde öğrenip sizden davacı olabilir. Belki de daha kötü şeyler yapar. Bilmiyorum.
O zaman ispatlamak kolay olur.Yok onlar değil vergi vermeden yapılan is google dan baktimda bunu vergisiz yapana hapis cezasi yaziyor
IsyeriniNeyi şikayet edeceksiniz anlamadım?
işyerinin adresini bilmiyorum 3kardeşi para cezasi aldığı icin yerlerini soylemiyorlarSizin adınızın geçicegini sanmıyorum telefon ve adını soyad verirseniz iş yerinin adresini onlar bulurlar.
peşine takabileceğim kisi bulamadimPeşine birini taktırıp işyeri adresini ögrenme sansınız yok mu
Anlamadım eğer şikayet etmekte kararlıysanız adres vermesenizde polis bulabilir.işyerinin adresini bilmiyorum 3kardeşi para cezasi aldığı icin yerlerini soylemiyorlar
isyeri adresini bilmiyorum. Bide benim sikayet ettimi ogrenirse hiç kurtulamama sıkıntısıO zaman ispatlamak kolay olur.
İsimsiz online olarak şikayet et gitsin.
Nasıl bulacak benim sikayet ettim ortaya çıkar mi?Anlamadım eğer şikayet etmekte kararlıysanız adres vermesenizde polis bulabilir.
Onu bilmiyorum valla. Ama adından soyadından falan üzerine kayıtlı iş yeri bulunabilir bence.isyeri adresini bilmiyorum. Bide benim sikayet ettimi ogrenirse hiç kurtulamama sıkıntısı
Ya yaşadıklarınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama söylemek istediğim birkaç şey var :isyeri adresini bilmiyorum. Bide benim sikayet ettimi ogrenirse hiç kurtulamama sıkıntısı
Telefon numarasından bulabilir diye tahmin ediyorum telefon hattı kendi üzerineyse polis onlar sonuçta daha kapsamlı araştırabilirler.Nasıl bulacak benim sikayet ettim ortaya çıkar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?