Fikir verin arkadaslar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb yine ben :) benim samimi oldugum bayan var . Yası benden buyuk . Geçenlerde sohbet ettik . Eşi ona bu aralar cok iyi . Ne dese yapıyor . Ama diyor . Gecmise bakınca esime sevgi hissetmiyorum. Eski donem yaşadıklarım aklıma geliyor . Bu arada cocukları büyütmüş . Üniversiteye gidiyor . Esim bana her konuda yardım ediyor . Ama kendimi iyi hissetmiyorum . Diyor . Sizce ona nasıl destek olabilirim . Nasıl bi konuşma yapmam gerekir . Cunku o bana cok destek olmuştu . Bende ona destek olmak istiyorum. Bu aralar kendini cok uzuyor

Çok büyük sorunlar yasamamıslarsa eğer her ilişkinin bazı dönemlerinde sevgisizlik ilgisizlik hissedilir bana göre. Bu şekilde bi konuşma yapabilirsiniz

Bazen böyle durumlar olabilir. Bence bir süre uzak kalıp birbirlerini özlesinler. Ya da eşine çok ilgili davransın eşi de onunla ilgilenmeye başlar. Sevgileri tazelenir.

Çocuklar buyudukce tahammül yok oluyor.
Herşey gozune batıyor
Güzel gormesini bilmiyorsa ogretemezsin
Bir de acaba başkasından hoslanıyo olabilir mi?
Gonlu kaymıştır falan?
Eşi ne mezunu?

Mrb yine ben :) benim samimi oldugum bayan var . Yası benden buyuk . Geçenlerde sohbet ettik . Eşi ona bu aralar cok iyi . Ne dese yapıyor . Ama diyor . Gecmise bakınca esime sevgi hissetmiyorum. Eski donem yaşadıklarım aklıma geliyor . Bu arada cocukları büyütmüş . Üniversiteye gidiyor . Esim bana her konuda yardım ediyor . Ama kendimi iyi hissetmiyorum . Diyor . Sizce ona nasıl destek olabilirim . Nasıl bi konuşma yapmam gerekir . Cunku o bana cok destek olmuştu . Bende ona destek olmak istiyorum. Bu aralar kendini cok uzuyor
Hala birlikte olduklarına göre geçmişe takılmanın ona sadece mutsuzluk vereceğini şuanda eşiyle bir sorunu yoksa boş yere evliliğini huzursuzluğa çekmemesini söyleyin
Çocuklarda büyükmüş
Baş başa küçük bir tatil iyi gelir arkadaşına diye düşünüyorum:KK52:

Edemezsiniz malesef,unutamaz geçmişi
Su an esi ona iyi davranıyor olsa bile,geçmiş hep kalbinin tam ortasındadır arkadaşınızın
Çocuklari için sabretmistir,zamanla kalbini soğutmayı öğrenmiştir
Hislerini yitirmiştir
İnsanin yaşadığı haksızlıkları unutması zor
Sadece yaninda olabilirsiniz

Geçmişi unutamamak başka , bugünün tadını çıkarmamak başka .

Madem hala evliler , madem bitmemiş .

O zaman eşinin şimdi ki tüm iyi niyet göstergelerinin , yardımlarının , alttan almalarının keyfine baksın .

Back
X