fikir verin bana

Ayyy laflara bakkk Seni küçük minnak romantik seni deseydin
Haha kız adamın ilk kez romantikligini görüyorum hic alışk degilim yahu iki laffıyla hemen yumuşuyorum sonra siteme bakıyorum yorumları okuyorum tekrar sinirleniyorum anam bende bi acaibim

Tavim ben omrum boyunca burun surtme olayini cozemedim. O konuda hakikaten bisey diyemem sana.

Onu bende çözemedim yaw
Azcık bi ucundan çözsem yeter bana ama ne yaparsam yapayım adam aynı
Gidecek ailem de yok uff puff daraldım valla...
Tavim çık git kız değer anlasın azcık takılma bence de ailesi baksın madem eve de...

Hayır anlamadigim ne biliyomusun mismocum. . Bu kız hastalıkla ugrasiyorken eşi neden her akşam uyuyomus erkenden. .
Tek bahanesi cok calısıyorum dört gundur yatmıyor adam aynı iş bide illaki surat asmam gerekiyormuş cnm

Haha kız adamın ilk kez romantikligini görüyorum hic alışk degilim yahu iki laffıyla hemen yumuşuyorum sonra siteme bakıyorum yorumları okuyorum tekrar sinirleniyorum anam bende bi acaibim
amaaaan susss bulmuşsun romantik adamı işte yan cebime koy hesabı Ay tabiki şaka yapıorm gitme diye numara çekiyo bence ama yine de çok şeker :) Ben olsam bırakıp gidemezdim :)

gidecem canım inş akşam cok romantik yi yaw .aklım ona takıldı

amaaaan susss bulmuşsun romantik adamı işte yan cebime koy hesabı Ay tabiki şaka yapıorm gitme diye numara çekiyo bence ama yine de çok şeker :) Ben olsam bırakıp gidemezdim :)

Bende aklım karştı . dun abisinin ysninda kalkti caanm elin mi kesilmis :) kardeşi hemen abinin yaninda ayip utan dedi rrngi giti adamın

Bende aklım karştı . dun abisinin ysninda kalkti caanm elin mi kesilmis :) kardeşi hemen abinin yaninda ayip utan dedi rrngi giti adamın
Aşkı depreşmiş demekki bu aralar kendine de hakim olamıyo baksana :) bırak boşver düşünme tadını çıkar

Suziim ben tavim'in de hastaligini yeterince onemsedigini dusunmuyorum..

Oyle uydurdum. Bir anlami tavim :)
he valla kız onun iki sözüyle herseyi unutuyorum hastalıgımı ,yaptklarını ,hareketlerini ilgi lazım mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…