• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var ?

Kizmayin ama tarihi belli günler nasil 4-5 ay önce ve 2-3 ay önce olabiliyor?

Dügün yapmaktan vazgecerseniz iliski yasamayacak misiniz? Tayin nedeniyle falan mi nikah yaptiniz? Hani resmi ve dini nikah yapilmasinin nedeni kanun karsisinda, Allah katinda kari-koca olmak degil mi? Dügün hic bir gecerliligi, resmiyeti ve baglayiciligi olmayan eglence sadece. Ben de tuhaf buldum sorunuzu. Kari koca olmayacaksaniz niye nikahlandiniz anlamadim.

Düğüne 4 ay olduğunu göz önünde bulundurursanız ve olası bir hamilelik durumunda düğünde içinde yer alacağınız pozisyonu düşünürseniz bence bekleyin derim ama karar sizin tabi :)

Konu sahibesi, artık resmen evlisiniz, birlikte olup olmamak sizin seçiminiz, düğünün tarihi belli değilmiş, bu durumda tek riskiniz gebelik olabilir ki aslında bana kalırsa zaten evli olan birinin hamile olması da doğal.

Sırf böyle sebeplerden aslında düğün ya hiç olmamalı veya nikah ve düğün birkaç gün arayla yapılmalı ki birbirini seven nikahlı eşler birde düğün beklemesinler.

Bence sevişmek ile düğün yahut nikah arasında bağlantı yok

Canınız istiyorsa sevişirsiniz

Sevişmek için nikah gerekmez ama sizde o da var yeter mi acaba diyorsunuz ikiniz isterseniz yeter yok sonra derseniz de sonraya kalır

Düğün dediğin elaleme eğlence

Eğer düğünden önce sevişirseniz düğün gecesi o yorgunlukla yatar uyursunuz güzelce

yok düğünden sonraya kalsın derseniz düğünden sonra bir de sevişmeye çalışırsınız alelacele

Ya peki dügün yapmadan nikah kiyip evlenenler ne oluyor. Sadece anne baba kardeslerin bulundugu nikahlar var, evli sayilmiyorlar mi? Imkani olmayip dügün yapamayanlar günah mi isliyor tövbe yarabbim nerelere geldi konu.

bafelix yazacağım her şeyi yazmışsın bari teşekkür edeyim dedim :27: sen devam et ben beğenerek katılıyorum :27:

Emir fermanumdur, sevis edebulursunuz....
Saka biyana dugun gecesini bekleyin romantik olur ;)

Kizmayin ama tarihi belli günler nasil 4-5 ay önce ve 2-3 ay önce olabiliyor?

Dügün yapmaktan vazgecerseniz iliski yasamayacak misiniz? Tayin nedeniyle falan mi nikah yaptiniz? Hani resmi ve dini nikah yapilmasinin nedeni kanun karsisinda, Allah katinda kari-koca olmak degil mi? Dügün hic bir gecerliligi, resmiyeti ve baglayiciligi olmayan eglence sadece. Ben de tuhaf buldum sorunuzu. Kari koca olmayacaksaniz niye nikahlandiniz anlamadim.

Yurtdışına evleneceğim de vize işlemleri için :KK51:

'Sunmak' ne demek ben onu anlamadım nimet gibi mi görüyosun kendini ve vücudunu? Evliliğe sunmak değil de birliktelik eş olma gibi bakarsan ömrün boyu bişeyler sunmak zorunda hissetmezsin kendini..

Back
X