- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
çok pardon daha banım yeni açıldı kaçayım o vakit bu diyarlardanGeyiği gelenler, bende cımbız var ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1714950

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok pardon daha banım yeni açıldı kaçayım o vakit bu diyarlardanGeyiği gelenler, bende cımbız var ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1714950
evet düşününce şahsen ben dedüşündüm de çok ciddi konu bu geyik yapanları çokk ayıpladım ben
Bence de geyikçiler klavyelerini yavaşça bırakıp tüyebilirlerçok pardon daha banım yeni açıldı kaçayım o vakit bu diyarlardan![]()
Valla ya 1 hafata oldu gün sayıyorum gelsin diyeben limoncu28 i özledim keşke konu açsa gene bayılıyorum o kadına
Ya peki dügün yapmadan nikah kiyip evlenenler ne oluyor. Sadece anne baba kardeslerin bulundugu nikahlar var, evli sayilmiyorlar mi? Imkani olmayip dügün yapamayanlar günah mi isliyor tövbe yarabbim nerelere geldi konu.
Kizmayin ama tarihi belli günler nasil 4-5 ay önce ve 2-3 ay önce olabiliyor?
Dügün yapmaktan vazgecerseniz iliski yasamayacak misiniz? Tayin nedeniyle falan mi nikah yaptiniz? Hani resmi ve dini nikah yapilmasinin nedeni kanun karsisinda, Allah katinda kari-koca olmak degil mi? Dügün hic bir gecerliligi, resmiyeti ve baglayiciligi olmayan eglence sadece. Ben de tuhaf buldum sorunuzu. Kari koca olmayacaksaniz niye nikahlandiniz anlamadim.