Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
yemeğe giden insan hazırlıklı gitmeli yani yanına para alarak. ayrıca daha evlenmeden hiçbir erkeği besleyemem. bana ne onun arkadaşından. eşimin arkadaşları da var benim yanımda asla terbiyesiz konuşmazlar. zaten olması gerekende budur. ama sevgilinin sana saygısı da yok. o çocuğa engel olmalıydı terbiyesiz konuşma diye. beni savunmayan saygı duymayan bir sevgilim olacak birde yanında bana resmen laf söyleyen (küfürlü konuşmalar) bir terbiyesiz olacak benim paramla eğlenecekler ölürüm kahrımdanArkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
bu adam misafir degil bir de, burada oturuyor. evli cift onda kalmaya geldi..ama dis kapinin son mandali ben odedim sevgilim mahcup olmasin diye. hic onemli degil ama onu sustursaydi yeterkiistersen 50 yillik arkadasi olsun bir kadina bu sekilde nasil konusabilir ve sevgiliniz nasil sesini cikarmaz hadi o cikarmadi siz neden zikkimin kokunu ye demediniz. Birde kalkip siparisini almissiniz adamin. Ayrica misafir o cocugun evine gelmis size gelmemis yani oncelikle onun agirlamasi gerekirdi bu sekilde ustunuze yikilmis olmasida ayri bir firsatcilik.
Sizin yaninizda nasil bel alti sakalar yapabilirler onuda anlamadim..
Bence siz bunlarin hepsini bir gozden gecirin derim.. Su anlattiklariniz hic hos seyler degil
herkes nişan bekliyor aileler hazir, benden gelicek haberi bekliyorlar..şu olana bakin, buz gibi oldum bi andaHemde tam sünepe sana nasil hesap ödetiyorlar ve o sekilde davraniyorlar.
Ben boyle bi durumda aninda sogurum.
Kimse mukemmel degil diger huylari duzgunse idare etmeye calis.herkes nişan bekliyor aileler hazir, benden gelicek haberi bekliyorlar..şu olana bakin, buz gibi oldum bi anda(( o kadar Üzgünüm ki..
maasi cok az yeni girdji işe, kiyamadim isteSuç sevgilinde. Senin nasıl insanlardan hoşlanıp hoşlanmadığını az çok biliyordur elbet. Rahatsız olacağını hiç mi düşünmemiş çocukluk arkadaşıysa ne olacak karşındaki kişi terbiyesizse. Herkesin hesabını sana ödetmesine zaten diyecek bir şey yok. Direk soğuman gerekiyordu böyle durumda.
Başbaşa olsanız hesabı sen ödesen bunda garipsencek bi durum yok aksine olması gereken bir şey. Ama sizin durum farklı toplu şekilde buluşuyorsunuz milletin parasını sen ödüyorsun. Bide öğrencisin galiba sen ?maasi cok az yeni girdji işe, kiyamadim iste(( mahcup olmasin yilda bir geliyolar dedim ( senin yaninda var mi diyince uzattim cuzdani (
diger huylari hakkinda sadece melek gibi diyebilirim..ama kahretsin ki benim aradigim tek kriter sahiplenici, ozguveni yüksek, koruyup kollayan bir adam..gerci yanimdan erkekler gecerken oteki tarafa alir beni ne bileyim yaninda guvende hissederim ama, disari karsi fazla iyi..cok fazla hem de..ezilip buzulur gunaydin derken bile insanlara..bundan once de saygi duyamiyorum diye konu acmistim..annem de ozguveni yuksek, disari sert olan sana da sert olur diye diye susturdu beniKimse mukemmel degil diger huylari duzgunse idare etmeye calis.
Bu huyunu duzeltmesi ve sunepelikten kurtulmasi icin sen destek olabilir yol gosterebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?