Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
Abartmıyorsun aksine çok sakinsin yapman gereken anında ortAmı terk etmen ve sevgilinede usulünce yolu göstermenArkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
hayir calisiyorum. ama kira odemiyorum ailemleyim..o ancak yetistiriyor maasini, yetmiyor. aslinda benim maasimda v.s gözü oldugunu dusunmuyorum da, ama hazirliksiz gitmis evet. bulusmayabilirdi de yani..cok da heyecanliydi benimle tanisacaklar diye..hesabi da cogu kez ben oderim disardaysak, o beklemiyor ama espriyle, iddayla bi sekilde odemeye calisiyorum.Başbaşa olsanız hesabı sen ödesen bunda garipsencek bi durum yok aksine olması gereken bir şey. Ama sizin durum farklı toplu şekilde buluşuyorsunuz milletin parasını sen ödüyorsun. Bide öğrencisin galiba sen ?
kesinlikle katılıyorumAyıptır sorması sen niye hesapları ödüyorsun yanında ki erkek noluyor ? Misafir onun misafiri parası yoksa ne diye milletle dolaşmaya çıkıyor çok tuhaf !
cok mu safca düşünüyorum ya..oysa ilk iliskimde aslında bunlarin hic birini yasamadim. baslarda garip geliyordu, sasirip laf sokuyordum..ama sonra noldu benim.basiretim mi bagladi anlamadim kikesinlikle katılıyorum
utanarak istese bile miTek suçlu erkek arkadasin ne olursa olsun sana ödetemez o hesabi tamamen sacmalik. Şimdiden senin paranla arkadaslarinin karnini doyurabiliyorsa ilerisini düşünemiyorum.
Bilemiyorum benim eşim bu konuda çok katıdır mesela benim parama güvenip baskalarinin karnini doyurmak bi kenara kendi karnini doyurmaya yanaşmaz.utanarak istese bile mi(( oderken de ben yarin sana veririm diyor ama almayacagimi da biliyor o ayri.
bencede çok ince ve iyi niyetli düşünüyorsunuz keşke hiç orada yokmuş gibi ödemeyi yapmasaydınız orada olmasaydınız ne yapacaklardı izleseydiniz arkadaşınız sizemi güvenmiş bu konudacok mu safca düşünüyorum ya..oysa ilk iliskimde aslında bunlarin hic birini yasamadim. baslarda garip geliyordu, sasirip laf sokuyordum..ama sonra noldu benim.basiretim mi bagladi anlamadim ki
bir de aileler hadi nisan yapalim yaza yetissin diyorlar..hele de annem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?