fikirleriniz çok önemli..sünepelik..

Olmamış
benim karakterime annem böyle bir damat hayal ediyo. yani sessiz sakin olmalıymış ki beni çekebilsinmiş
ama ben düşünemiyorum böyle ezik ezik oturan, konuşamayan kendini ifade edemeyen önce kendini koruyamayan birini, ki beni nasıl koruyacak.
elbet ihtiyaçım yok ama insan yanında bir 'erkeğe! ihtiyaç duyar yani, karşılaşılan durumlarda yerimi bileyim demek isterim ben biraz maço seviyorum galiba.
ama benim öyle adamlara saygım olmaz ki sevgim olsun, yinede ben büyük konuşmayayım.
ama durum ortada bu canını sıkıyosa, değişmeyecek bir huy gibi gör ve ona göre karar ver. hayırlısı olsun

Olanlar baştan sona garip.. para isine hic girilmemeliydi.. kirilmakta da haklisin hic de abartmiyosun. Kadınlar naiftir. Zariftir. Bir erkekmis gibi yaklasilmasi kabalik..

Abartmıyorsun aksine çok sakinsin yapman gereken anında ortAmı terk etmen ve sevgilinede usulünce yolu göstermen

hayir calisiyorum. ama kira odemiyorum ailemleyim..o ancak yetistiriyor maasini, yetmiyor. aslinda benim maasimda v.s gözü oldugunu dusunmuyorum da, ama hazirliksiz gitmis evet. bulusmayabilirdi de yani..cok da heyecanliydi benimle tanisacaklar diye..hesabi da cogu kez ben oderim disardaysak, o beklemiyor ama espriyle, iddayla bi sekilde odemeye calisiyorum.

o kadar uzuluyorum ki..meger hep kendimi kandirmisim sanki..yok aslinda öyle degil, yok iyi niyetinden..her sey boşa gitti. buz gibiyim ona. saygim bitti..bir suru mesaj attim kırıcı..pasifligini yuzune vurdum, yanımda böyle erkek tasimak istemedigimi söyledim. soylemezsem bogulacaktim! duzelticem kendimi diyip duruyor..neye yarar..gözümde bi kizdan farksiz resmen. o serseri salagi da bogmak istiyorum

kesinlikle katılıyorum
cok mu safca düşünüyorum ya..oysa ilk iliskimde aslında bunlarin hic birini yasamadim. baslarda garip geliyordu, sasirip laf sokuyordum..ama sonra noldu benim.basiretim mi bagladi anlamadim ki

Tek suçlu erkek arkadasin ne olursa olsun sana ödetemez o hesabi tamamen sacmalik. Şimdiden senin paranla arkadaslarinin karnini doyurabiliyorsa ilerisini düşünemiyorum.

Tek suçlu erkek arkadasin ne olursa olsun sana ödetemez o hesabi tamamen sacmalik. Şimdiden senin paranla arkadaslarinin karnini doyurabiliyorsa ilerisini düşünemiyorum.
utanarak istese bile mi (( oderken de ben yarin sana veririm diyor ama almayacagimi da biliyor o ayri.

utanarak istese bile mi (( oderken de ben yarin sana veririm diyor ama almayacagimi da biliyor o ayri.
Bilemiyorum benim eşim bu konuda çok katıdır mesela benim parama güvenip baskalarinin karnini doyurmak bi kenara kendi karnini doyurmaya yanaşmaz.
Hic parasi yoksa ailesinden, başka bir arkadaşından yada ne bileyim patronundan bile borç alabilirdi.
Kadına para ödetmek bana çok ters geliyor. Hele de bu şekilde bir pisliğe karsi sessiz kalmasi.

Üc odun masada ki tek bayana hesap odetmisler. Hepsinden ayril ... bide bunlari ailesinin yaninda yapan ezikler var sonra keske dersin ama is isten gecer.

cok mu safca düşünüyorum ya..oysa ilk iliskimde aslında bunlarin hic birini yasamadim. baslarda garip geliyordu, sasirip laf sokuyordum..ama sonra noldu benim.basiretim mi bagladi anlamadim ki
bencede çok ince ve iyi niyetli düşünüyorsunuz keşke hiç orada yokmuş gibi ödemeyi yapmasaydınız orada olmasaydınız ne yapacaklardı izleseydiniz arkadaşınız sizemi güvenmiş bu konuda

Sünepe. Seni erkek arkadaslarıyla bulustrduğu ve hesap ödettiği için

Erkek erkege buluşacaklarsa sen neden gittn yada sevgilin neden seni goturdu anlayamadim ???

Ki bu çok abes bir durum benim için. Ben hakli oldgnu dusunmuyorum gitmemeliydin veya goturmemeliydi seni.
Şayet ben gitseydim bozulma gibi luksum olmazdi.
Ama arkadasi evime gelip oyle laflar etse evet bozulurdum.

Bu adam sizi kırmaz. Ama başkalarını da kıramadığı için çok başınız ağrır ve ömür boyu böyle gider. Her seferinde özür diler ama sümsük kalır. Ben hesap ödemenizde bir mahsur görmedim. Erkek arkadaşınızla birlikte ev sahibi olup, şehir dışından gelen misafirleri ağırlamışsınız. Ağzı bozuk kişiyle temasını kesmesini dileyin ve yemek parasını erkek arkadaşınızdan alın. Hayatta almazdım ama böyle insanlara emek vermek içime oturuyor, kusura bakma deyin. Baştan öğrensin, birlikte ezilmeyeceğinizi. Onun hatası değil, yanındaki terbiyesiz, saygısız, nezaketsiz, belkide bu sümsük bile kız buldu diye kıskanmış bile olabilir ve Hayır diyememesini kullanıyor.

bir de aileler hadi nisan yapalim yaza yetissin diyorlar..hele de annem!

Olayı annenize de anlatın hem de babanızın yanında. Arkadaşının ağza alınmayacak şeyler söylediğini, küfür ettiğini de anlatın. Anneniz hala savunamaz herhalde. Ama babanız da orada olmalı. Yoksa anneniz bunu bile savunacak kadar hevesli olabilir gibi geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…