o Özürler diliyor ama benim gözümden dustu bir kere..buyutuyorum sandim ama yorumlar onemli..herkes haklisin diyor..artik taviz vermese de bitti benim icin.Bana biri kalk yemek al tarzı bir laf edecek o yemeği alır suratına çarparım. İlk kez gördüğün insana karşı bu ne hadsizlik! Erkek arkadaşınıza bu durumu mutlaka söyleyin bence ki taviz vermesin o çocuğa
cocukluk arkadaslariyla hatta tek arkadaslariyla tanistirmak istedi beni..onlar da gelmisken gittik..Benim anlamadigim senin orda neden olusun?
anneniz ne kadar hakliymis..benim.annem de melek gibi cocuk sus diye diye beni bu hale soktu!! keske bastan tavrimi koysaydim! ah keske !bu nedir ???? ben o masada bir tane erkek gördüm. o da sen . kac tane erkek nasil sana hesap ödetiyor. erkek arkadasin buna nasıl müsade ediyor. sen niye söylenmiyosun da kuzu kuzu alıyorsun, tekrar istediğini almaya gidiyosun.
ben bazi insanlara bu kadar tolerans gösterilmesini anlamıyorum. o laçka çocuğa suç bulmuyorum yanii. asıl suçlu müsaade eden buna. bırakırsan tepene çıkarlar. annem hep der ki ; ......... olursan sırtına binen çok olur...
geriden özür dilemek kolay ,zor olan orada göstermesi gereken tepkiydi bende sünepe olduğunu düşündüm bilmiyorum yargısız infaz mı yapıyorumo Özürler diliyor ama benim gözümden dustu bir kere..buyutuyorum sandim ama yorumlar onemli..herkes haklisin diyor..artik taviz vermese de bitti benim icin.((((( zaten sorguluyordum, tamamen bitti cok uzgunum cok
Bu dediklerin iyi hosta hesabi senin odedigini soylemesi ve sana odetmesi biraz absürd olmus.cocukluk arkadaslariyla hatta tek arkadaslariyla tanistirmak istedi beni..onlar da gelmisken gittik..
bir de aileler hadi nisan yapalim yaza yetissin diyorlar..hele de annem!Hesap ödemen o kadar saçma o kadar yanlış ki.. Maaş almadıysa almadı, bunu o düşünecek, 3 erkek var orda, sen niye atladın.
Hadi sen ödedin bari aranızda kalsın, sevgilin neden ortalık yerde senin ödediğini söylüyor. Tersleseydi o serseri arkadaşını, yediğinle yetin deseydi, kalkıp tekrar yiyecek almak, sana aldırmak çok abes gerçekten ..
Susmasına bozulmakta da haklısın, vallahi başlı başına saçmalıklar zinciri olmuş.
Sana üzüldüm, bu saçmalıklar arasında kalmana
İlişkiniz bu aşamadayken hiç hoş olmamış.. Ama vardır bir hayır.bir de aileler hadi nisan yapalim yaza yetissin diyorlar..hele de annem!
yok bence oek oyle deil bu durumdiger huylari hakkinda sadece melek gibi diyebilirim..ama kahretsin ki benim aradigim tek kriter sahiplenici, ozguveni yüksek, koruyup kollayan bir adam..gerci yanimdan erkekler gecerken oteki tarafa alir beni ne bileyim yaninda guvende hissederim ama, disari karsi fazla iyi..cok fazla hem de..ezilip buzulur gunaydin derken bile insanlara..bundan once de saygi duyamiyorum diye konu acmistim..annem de ozguveni yuksek, disari sert olan sana da sert olur diye diye susturdu beni((
Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
sevgim var..ama saygim devam etmiyor ne yazik.ki..ben de arkadaslarinin onu ezmesine tahammul edemeyip yukleniyorun surekli, bagirmaya başlıyorum, tahammul edemiyorum bu safca hareketlerine..sevgi yetmiyor, aşk bu yüzden tamamen bitti zaten basta..bagliyim, seviyorum ama bunlar yeterli mi? sayginligini nasil kazanicak yeniden?İlişkiniz bu aşamadayken hiç hoş olmamış.. Ama vardır bir hayır.
Devam edersiniz, ayrılırsınız o senin seçimin. Yalnız neye kızdığını iyi anlasın.
Hesap ödedin diye bozulduğunu düşünüp "paran da amma kıymetliymiş yeaa" demesin de..
Basit gibi görünen büyük bi olay bence.. Hiçbir erkek kolay kolay o durumda sevgilisine hesap ödetmez. Hadi ödetti diyelim,açık etmez bu şekilde. Hele böyle serserilerin bel altı muhabbetlerinde sessiz kalmaz..bu sık rastlanan bişey değil yani.
Sevgi saygı varsa ilişkiniz güzelse bunu aşmaya çalışın derim.hadi basireti bağlanmış olsun, dili tutulmuş olsun.. Ama genelde nasıl? Hayatınız birleştiğinde ne olur? İstediğin gibi biri mi? Bu sorulara cevap verebildiğinde tak o yüzüğü. Kendimce tavsiyemdir..
o 33 ben 31 yasindayim. 1 yildir beraberiz..arkadaslarindan kendi de haz etmiyor, yillarin vermis oldugu baglilik midir nedir bilmiyorum. baska da arkadasi yok zaten. napayım diyor görüşme dersen gorusmem diyor..Bi kere hanımların olduğu bir masada küfür edilmez, eden varsa da diğer arkadaşları tarafından uyarılmalı, kahvehanede mi sanmış kendisini, okeye yancı gibi çiftlerin yanında takıldığı yetmiyor bir de şunu ısmarla bunu ısmarla havasında. Bunlar neyse, hadi bir yere kadar tolere edilebilir ama emir kipiyle kendisine yemek aldırmak? Sonra bi de parası neyse veririz tripleri... Misafir olarak bir kromagnon ağırlamışsınız, hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmeseydiniz :/
Sevgiliniz sünepe midir bilemem ama, pasif kalarak sizi ezdirmiş.
Üstelik bu arkadaşlar ne biçim arkadaşlar ki hesabı yeni tanıştıkları bir hanımefendiye kilitlemekten de gocunmayacak kadar genişler.
"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" derler. Sevgilinizi ne kadar zamandır tanıyorsunuz?
Yaşlar da küçük gibi geldi bir an.
o 33 ben 31 yasindayim. 1 yildir beraberiz..arkadaslarindan kendi de haz etmiyor, yillarin vermis oldugu baglilik midir nedir bilmiyorum. baska da arkadasi yok zaten. napayım diyor görüşme dersen gorusmem diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?