fikirleriniz çok önemli..sünepelik..

o kadin da alismis bunlara ama ona ragmen laf soktu. bosan da semerini ye, yuh v.s dedi. kocası zaten yaninda oturdu öyle,

sen çok iyisin bence, orada hesabı umursamaman gerekiyordu. o arkadaşına bişey diyememiş , sen keşke bu kadar erkek varken hesabı benden mi bekliyorsunuz çok ayıp deseydin ..
iste sevgilimin misafiri benim misafirim dedim, ama elin adamindan emir aldiktan sonra ne kadar salak oldugumu anladim.

Sizin agziniz diliniz var, cevabi sizin vermeniz gerekiyordu. Sirf erkek arkadasiniz tanistirdi diye ondan tepki beklemeniz cok garip geldi bana. Bana kal geldi sustum kaldim diyorsunuz, adama da boyle olmus olamaz mi?
Ben erkek arkadasimi bi arkadasimla tanistirsam aralarinda boyle bi diyalog gecse mudahale edemem. Onun agzi dili yok mu kendim atlasam olaya sanki kucuk cocugumu koruyormusum gibi olacak.
Tepki vermesi gereken sizdiniz, o degil.
Ha siz tepki verirdiniz tartisma olurdu erkek srkadasiniz hala sessiz kalirdi o ayri konu.
Ama durum oyle degil

diyorum ya tanimadigim icin espri mi saka mi ciddi mi anlamam bi kac dakka sürdü, hic tanımıyorum. eger ikinci gorusmem olsaydi cevap verirdim muhakkak. bir de sevgilimin kucuk dusmesini istemedim, ayarim da yoktur benim, misafire ayip olacak, beni boyle tanimasinlar, sevgilim utanmasin diye aklimdan geçti hep. benim arkadasim ona yapsa ki 10 yillik olsa burdaki gibi, bi bakış atarim en azindan. zaten 10 yillik arkadasim olduysa bu kisiler bana saygisizlik yapmaz böyle, sevgilime hic birinin saygisi yok. kiz bile uyuz dedi konusurken sevgilime espriyle. hangi birine tepki verecegimi sasirdim..yazdikca daha neler geliyor aklıma..bunun çözümü sevgilimde bence, ya onlarla beni tanistirmayacakti ya da kendisine saygi duymayan insanlarla 10 yil kanka olmayacakti.

Tamam bahaneleriniz var ama yine de bu adama beni koruyamadin deme hakkini vermiyor bence size. İkili diyalogta siz de kendinizi ezdirmis oluyorsunuz bu durumda.
10yillik arkadaslik aralarinda belli bir samimiyet var ki kaldiriyorlar bir seyleri demekki, disardan goren gozle bakinca degisik geliyor olabilir. Siz adami sunepe sinifina sokmussunuz bile. Ama buradan bakinca boyle durmuyor bilin

bu fikriniz inanin icimi rahatlatir, umarim oyledir, ben utanirim ona soylediklerimden saygi duyuyorum gorusunuze. bu acidan da dusunecegim mutlaka.. 3 gun oldu sinirim gecmiyor, belkii boyle dusununce biraz daha rahatlarim, sagolun

belki modernliktendir ama benim eşim beni öyle bir ortama sokmaz.
ha flört döneminde de sokmazdı. parası yoksa bile kredi çeker bana hesap ödetip bir de sevgilim ödedi bende para yok demezdi.

bunları kendi ilişkimizi övmek için yazmadım yani yapılan hiç normal değil. haklısın. sevgilin gamsız gibi göründü bana.
ha başbaşayken hesabı öderdim flört döneminde şimdide senin benim zaten yok.

bilemedim sevgilinle birlikteliği düşün derim ben.

büyük konuşmayım, sizi de gaza getirmeyim ama karşımdaki kim olursa olsun bana yada yanımdaki birine böyle emir kipiyle saygısızca konuştuğu zaman kan beynime sıçrar, bi kendine getiririm.
paranızla rezil olmuşsunuz.
onlar eski arkadaş olup aralarında bu tarz konuşmaları kaldırabiliyorlarsa, henüz maaşımı almadımı da birbirlerine söyleyebilmeliler.
kendinize saygınız var kabullenemiyorsunuz. başkasına gerek yok, siz kendinizi savunun.

Son düzenleme:
Öncelikle misafirliğe gelen kişiler anladığım kadarıyla sen ve sevgilin için gelmemişler, orada bulunan başka bir arkadaşlarına gelmişler, o şekilde izah etmişsiniz. O halde hesabı neden siz üstleniyorsunuz ?
Sevgilinizin tavrını da yanlış buldum. Sizin için "kalksın alsın" diye emir kipleriyle konuşamaz. Sevgilinizin bencede bir tepki ortaya koyması gerekirdi.

ilk kez bir araya geldim, boyle olduklarini bilmiyordum, arkadaslariyla tanisnamin nesi tuhaf?
Bence de gitmeseydin keske
Arkadaslariyla kendi basina gitsin parasi yoksa da gitmesin
Adam sunepe degildir belki de saygisiz, sana saygi duymuyor, duysa arkadaslarinin yedigini ictigini sana odetmez

sevgilin sünepe değil de biraz rahat galiba
o arkadaşını az çok biliyodur 4 erkek 1 kız olan o ortama seni sokması saçma

Bence de gitmeseydin keske
Arkadaslariyla kendi basina gitsin parasi yoksa da gitmesin
Adam sunepe degildir belki de saygisiz, sana saygi duymuyor, duysa arkadaslarinin yedigini ictigini sana odetmez
simdiye kadar bana kimse onun kadar saygi duymadi, o kadar iyi niyetle,fedakarca yaklasmadi. o yuzden kestirip atamiyorum en cok ( sunepeligi daha agor basiyor bence

simdiye kadar bana kimse onun kadar saygi duymadi, o kadar iyi niyetle,fedakarca yaklasmadi. o yuzden kestirip atamiyorum en cok ( sunepeligi daha agor basiyor bence
Anladim canim
Ya himbil erkek de igrenc olur yav iyy bilemedim simdi
Ben de sevmem oyle sutlac kivaminda adam

bazıları odun oluyor, ince düşünemiyor. ne yapacaksın? ya çekeceksin, ya tartışacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…