o kadin da alismis bunlara ama ona ragmen laf soktu. bosan da semerini ye, yuh v.s dedi. kocası zaten yaninda oturdu öyle,benim annem de eskisinde beni susturmuştu, çok pişman oldu... şimdi hiç sus demiyor.
annemiz babamız da bizim mutlu olmamızı istiyorlar. en çok üzüldüğüm konulardan biri de bu. onlarında mutlu olmasını engelliyorum sanki evlenemeyerek.
merak ettim. diğer kadın bişey demedi mi? o kadının kocası o seviyesizliklere ses çıkaramadı mı?
serseri dediğin kişi çok mu baskındı ortamda..
hadi senin ki sünepe.. o kadın ve kocası?
iste sevgilimin misafiri benim misafirim dedim, ama elin adamindan emir aldiktan sonra ne kadar salak oldugumu anladim.sen çok iyisin bence, orada hesabı umursamaman gerekiyordu. o arkadaşına bişey diyememiş , sen keşke bu kadar erkek varken hesabı benden mi bekliyorsunuz çok ayıp deseydin ..
diyorum ya tanimadigim icin espri mi saka mi ciddi mi anlamam bi kac dakka sürdü, hic tanımıyorum. eger ikinci gorusmem olsaydi cevap verirdim muhakkak. bir de sevgilimin kucuk dusmesini istemedim, ayarim da yoktur benim, misafire ayip olacak, beni boyle tanimasinlar, sevgilim utanmasin diye aklimdan geçti hep. benim arkadasim ona yapsa ki 10 yillik olsa burdaki gibi, bi bakış atarim en azindan. zaten 10 yillik arkadasim olduysa bu kisiler bana saygisizlik yapmaz böyle, sevgilime hic birinin saygisi yok. kiz bile uyuz dedi konusurken sevgilime espriyle. hangi birine tepki verecegimi sasirdim..yazdikca daha neler geliyor aklıma..bunun çözümü sevgilimde bence, ya onlarla beni tanistirmayacakti ya da kendisine saygi duymayan insanlarla 10 yil kanka olmayacakti.Sizin agziniz diliniz var, cevabi sizin vermeniz gerekiyordu. Sirf erkek arkadasiniz tanistirdi diye ondan tepki beklemeniz cok garip geldi bana. Bana kal geldi sustum kaldim diyorsunuz, adama da boyle olmus olamaz mi?
Ben erkek arkadasimi bi arkadasimla tanistirsam aralarinda boyle bi diyalog gecse mudahale edemem. Onun agzi dili yok mu kendim atlasam olaya sanki kucuk cocugumu koruyormusum gibi olacak.
Tepki vermesi gereken sizdiniz, o degil.
Ha siz tepki verirdiniz tartisma olurdu erkek srkadasiniz hala sessiz kalirdi o ayri konu.
Ama durum oyle degil
Tamam bahaneleriniz var ama yine de bu adama beni koruyamadin deme hakkini vermiyor bence size. İkili diyalogta siz de kendinizi ezdirmis oluyorsunuz bu durumda.diyorum ya tanimadigim icin espri mi saka mi ciddi mi anlamam bi kac dakka sürdü, hic tanımıyorum. eger ikinci gorusmem olsaydi cevap verirdim muhakkak. bir de sevgilimin kucuk dusmesini istemedim, ayarim da yoktur benim, misafire ayip olacak, beni boyle tanimasinlar, sevgilim utanmasin diye aklimdan geçti hep. benim arkadasim ona yapsa ki 10 yillik olsa burdaki gibi, bi bakış atarim en azindan. zaten 10 yillik arkadasim olduysa bu kisiler bana saygisizlik yapmaz böyle, sevgilime hic birinin saygisi yok. kiz bile uyuz dedi konusurken sevgilime espriyle. hangi birine tepki verecegimi sasirdim..yazdikca daha neler geliyor aklıma..bunun çözümü sevgilimde bence, ya onlarla beni tanistirmayacakti ya da kendisine saygi duymayan insanlarla 10 yil kanka olmayacakti.
bu fikriniz inanin icimi rahatlatir, umarim oyledir, ben utanirim ona soylediklerimdenTamam bahaneleriniz var ama yine de bu adama beni koruyamadin deme hakkini vermiyor bence size. İkili diyalogta siz de kendinizi ezdirmis oluyorsunuz bu durumda.
10yillik arkadaslik aralarinda belli bir samimiyet var ki kaldiriyorlar bir seyleri demekki, disardan goren gozle bakinca degisik geliyor olabilir. Siz adami sunepe sinifina sokmussunuz bile. Ama buradan bakinca boyle durmuyor bilin
iste sevgilimin misafiri benim misafirim dedim, ama elin adamindan emir aldiktan sonra ne kadar salak oldugumu anladim.
Öncelikle misafirliğe gelen kişiler anladığım kadarıyla sen ve sevgilin için gelmemişler, orada bulunan başka bir arkadaşlarına gelmişler, o şekilde izah etmişsiniz. O halde hesabı neden siz üstleniyorsunuz ?Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
ilk kez bir araya geldim, boyle olduklarini bilmiyordum, arkadaslariyla tanisnamin nesi tuhaf?Sen niye gittin ki ben olsam gitmem. Belli duymak istemediği geyikler argolar olucak sonuçta . bana tuhaf geldin biraz
ilk kez bir araya geldim, boyle olduklarini bilmiyordum, arkadaslariyla tanisnamin nesi tuhaf?
Bence de gitmeseydin keskeilk kez bir araya geldim, boyle olduklarini bilmiyordum, arkadaslariyla tanisnamin nesi tuhaf?
simdiye kadar bana kimse onun kadar saygi duymadi, o kadar iyi niyetle,fedakarca yaklasmadi. o yuzden kestirip atamiyorum en cokBence de gitmeseydin keske
Arkadaslariyla kendi basina gitsin parasi yoksa da gitmesin
Adam sunepe degildir belki de saygisiz, sana saygi duymuyor, duysa arkadaslarinin yedigini ictigini sana odetmez
2 kiz 3 erkektik. ama evet bir erkege göre fazla rahatsevgilin sünepe değil de biraz rahat galiba
o arkadaşını az çok biliyodur 4 erkek 1 kız olan o ortama seni sokması saçma
Anladim canimsimdiye kadar bana kimse onun kadar saygi duymadi, o kadar iyi niyetle,fedakarca yaklasmadi. o yuzden kestirip atamiyorum en cok( sunepeligi daha agor basiyor bence
bazıları odun oluyor, ince düşünemiyor. ne yapacaksın? ya çekeceksin, ya tartışacaksın.simdiye kadar bana kimse onun kadar saygi duymadi, o kadar iyi niyetle,fedakarca yaklasmadi. o yuzden kestirip atamiyorum en cok( sunepeligi daha agor basiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?