ah..isin bir de bu boyutu var. yani kaybedince dominant bi adamdan eziyet görmek sonra da ayrildigim icin pisman olmak..yok mu bunlarin ortasi? ben mi bu yasima kadar bulamadim?? ya cirkin de degilim, eğitimliyim, hobileri olan geleneksel bi ailenin kiziyim. ya beni neden bulmadi hic ortasiİyi niyetli olmakla sünepelik farklıdır.
Herkesin karakteri farklı.
Bu adam baştan da böyleydi sonradan değişmedi sanırım.
Kimse mükemmel değil ki o olsun.
Bana da hep baskın tipler geliyor.Ben kendim de dominant bir tipim o zaman da ilişki yürümüyor işte.
Son ilişkim 2 ay sürdü mesela bu yüzden.
O ben dedi ben ben dedim.Yürümedi.
Yaptığı meslek gereği de hep tetikte zaten.O da bir zaman sonra çok sıkıyor.
Anlattığınız olayda yanlışlar çok şu an onalra değinemeyeceğim ama elinizdekinin kıymetini kaybedince anlarsınız
ah..isin bir de bu boyutu var. yani kaybedince dominant bi adamdan eziyet görmek sonra da ayrildigim icin pisman olmak..yok mu bunlarin ortasi? ben mi bu yasima kadar bulamadim?? ya cirkin de degilim, eğitimliyim, hobileri olan geleneksel bi ailenin kiziyim. ya beni neden bulmadi hic ortasiben de oyle biriyle beraber olmuştum anamdab emdigim sütü burnumdan getirmisti. simdi boyle olsun diyorum adam pısss her seye susuyor. ortasını istiyorum ben
peki kumanda ettigim, burda bunu yapmalisin dedigim birine saygim olusur mu? kendiliginden yapmayacak çünkü..saygim olmazsa sevgim de bitmez mi?"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir"demiş Heraklitos.
Değişir zamanla.
Ama baskı kurmayın.
Pişman olursunuz.Dominant tipler bir süre sonra çekilmez oluyor.
İlk başta çekici gelse de evlilikte itici bir durum.
İyi düşünün derim.
Ben 2 ayda bezdim yani.Bir de bu yönünden bakın.
peki kumanda ettigim, burda bunu yapmalisin dedigim birine saygim olusur mu? kendiliginden yapmayacak çünkü..saygim olmazsa sevgim de bitmez mi?
orda sen sesini cıkartıcaktın baskası degılArkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
bir erkege duygdugum saygi, hayranlik gibi ne bileyim..gerci herkes farkli yonden bakar haklisinizKumanda etmek derken anlayamadım?
Benim saygı anlayışım farklı.Sevginiz o kadar çabuk bitecekse gerçek sevgi değildir o.
hepsi birbirinden saygısız.Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
bir erkege duygdugum saygi, hayranlik gibi ne bileyim..gerci herkes farkli yonden bakar haklisiniz
saydiginiz özellikler erkek arkadaşımda mevcut. ama o insanla ilk kez karsilastigim için nutkum tutuldu, gozlerim doldu. eger biraz samimiyetim olsaydi mutlaka uyarirdim. bi sekilde erkek arkadasimdan medet umdum niyeyse.Bir erkeğe saygı duymam için insanlara nasıl davrandığına bakarım.
Çevreye doğaya saygılı mı, hakka hukuka uyuyor mu, arkadaşlarıma aileme nasıl davranıyor?
Kaldı ki o durumda tepki vermesi gereken sizdiniz.
Herifin teki bana emrivaki bir şey diyecek ağzının payını alır.
Erkek arkadaşıma gerek yok
saydiginiz özellikler erkek arkadaşımda mevcut. ama o insanla ilk kez karsilastigim için nutkum tutuldu, gozlerim doldu. eger biraz samimiyetim olsaydi mutlaka uyarirdim. bi sekilde erkek arkadasimdan medet umdum niyeyse.
valla içime biraz ferahlik geldi okuyunca, sinirim öfkem azaldi az da olsa.. bir sure bu yonden bakmaya calisacagim, sagolunBelki hassas bir dönemdeydiniz.
Ya da kal geldi. Bazen olur.
Niyeyse ben de tanımadığım insanlara daha kolay ters yaparım.Ama herkesin yapısı işte.Farklı.
O güçlü dediğiniz karakterler bir süre sonra sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.
Sonra fiyasko.
Üzerime yemek döktü diye garsonu azarlayan insanı bırakmışlığım var benim.
Ne demek azarlamak. Herkes hata yapabilir. Bir de bir şey söylenecekse ben söylerim.O değil.
Ben aciz miyim? Neden benim yerime o konuşuyor?
Gerekirse ben erkek arkadaşımı da eşimi de korurum
aynen, bunu isterdim iste. nasil yapti, bunlari yapamayacak kadar aciz miydi o..aklim almiyor yaa, eskisi gibi bakamiyorum yüzüne..dün hala diyor ki; o açım diyince kaldim işte napayim..dun görüştüm, savunmasini duyunca iyice sinirleniyorum!!Hesap odeme konusunda kadin erkek ayrimina karsi biriyim ancak burada durum farkli.
O kadar kisinin hesabini sana guvenerek ustlenmesi,
Ayrica bir yemek davetinin masrafini bile odeyemeyecek maddi durumda nisan yapmayi dusunmesi,
Arkadasina ses cikaramamasi seni ezdirmesi durumlari yuzunden erkek arkadasinda is yok diyorum.
Ben kadin olarak oyle bir cumleye cek parani kendin al o zaman derdim arkadasima yani.
Ayrica o kadar yakinlar madem maasimi almadim diyebilirdi arkadaslarina.
valla içime biraz ferahlik geldi okuyunca, sinirim öfkem azaldi az da olsa.. bir sure bu yonden bakmaya calisacagim, sagolun
Cok ama cok tesekkur ederim, gönlünüzün muradını bulun inşallah. cok sagolun.Önemli değil burada birbirimize yardımcı olmak için varız.
Ama dediğim gibi herkes farklı bir karakter.
Ben çok çok fazla dominantım.
Onun için ilişkilerim çok başarılı olmayabiliyor.
Erkekler bu kadar da güçlü kadınları sevmiyor ne yazık ki.
Her erkek için geçerli değil bu dediğim ama geneli böyle.
Ama bana da hep güçlü erkek modelleri denk geliyor.
Erkekler bizi koruyup kollamak için hayatımıza girmezler bunu unutmayın bence
Özelden de yazabilirsiniz isterseniz.
Bir sıkıntınız olduğunda.
Cok ama cok tesekkur ederim, gönlünüzün muradını bulun inşallah. cok sagolun.
benim annem de eskisinde beni susturmuştu, çok pişman oldu... şimdi hiç sus demiyor.anneniz ne kadar hakliymis..benim.annem de melek gibi cocuk sus diye diye beni bu hale soktu!! keske bastan tavrimi koysaydim! ah keske !
annemiz babamız da bizim mutlu olmamızı istiyorlar. en çok üzüldüğüm konulardan biri de bu. onlarında mutlu olmasını engelliyorum sanki evlenemeyerek.bir de aileler hadi nisan yapalim yaza yetissin diyorlar..hele de annem!
merak ettim. diğer kadın bişey demedi mi? o kadının kocası o seviyesizliklere ses çıkaramadı mı?3 erkek iki bayandik. yani iki cift bir bekar adam vardi. o da bekar ama serserinin önde gideni 10 serseriye bedel. neler yasatti bir gecede bana ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?