Fikirlerinize acil ihtiyacım var

Offff offff bu erkekler kadar kurnaz bır cıns gormedım ben ya.arkadasım senınle kendısı yuzunden evlenenmezmıs ne demek oluyor.bana gore su demek.senınle evlenmeyecek ama sen onu bırakma dıye kendınce derın manalar olusmturup onu oyle kabul etmenı bu sıırı anlayısla karsılamnı onunla bırlıkte olmanı,onun hayatınını,duzenını bozmadan senınle gonlunu eglendırmesını surdurmeyı ıstıyo.
Ne demekmıs sorma kurcalama,boyle buyuk bır sırrı vardı da nıye bastan bırlıte opldu.,boyle katı ahlakı kuralları vardı da bastan senınle neden basladı ılıskıye.
Ben bunları bılerek baslayıp,sonra yan cızen bu tıp ınsanları ahlaklı bulmuyorum.senı kullanıp kullanıp gunun bırınde bye dıyecek.o kendıne bakıre esıyle (tovbe tovbe sınırım zıpladı) guzel bır hayat kuaracak sense ardından verdıgın yılları ve emeklerıne yanıp duracaksın.
Hayatında o varken baska ısanlarada kapatacaksın kendını ve dusunkı 10 yıl sonra evlendı sen 45 yasında olucaksın cocgun kendı hayatını elbet kuaracak sense yalnız kalıcaksın.
Arkadasım sen onu o buyuk sırrıyla berabar basbasa bırak ve kendıne sana hakettıgın degerı,sen oldugun ıcın vercek ınsanla evlen.

sırrını söyleyene kadar asla görüşme derim nasılsa bişi anlatıcak sana ulaşamadığı için ya yalan yada gerçek ama bi açıklamayı hakediyosun be bacım

Canim arkadaslara katiliyorum sonuna kadar. Tamamen duygu somurusunden baska bir sey degil. Hani eski Truk filmlerinde bir deyim var ya kullanip atmak diye.

Aynen o.

Hayatinda biri yokken, sen, mukemmel kadin, hayatina hosuna gdoecek biri girince emin ol sana soylediklerini unutacak. yok evlenemem de yok kurcalama da. Bence bahanesi yok. bahane bulamadigi icin, biur sey uyduramadi, oyle dedi. Sakin kanma. Birakip gittiginde daha cok uzulursun. evlendigini duyarsan. Birak onun da ici acisin. severek ayrilsin. aci ceksin. Madem aci cekilecek, iki taraf da ceksin o zaman.

Ayrica aklima tek bir sey geliyor. Senin sevgilin GEY!!!

Offff offff bu erkekler kadar kurnaz bır cıns gormedım ben ya.arkadasım senınle kendısı yuzunden evlenenmezmıs ne demek oluyor.bana gore su demek.senınle evlenmeyecek ama sen onu bırakma dıye kendınce derın manalar olusmturup onu oyle kabul etmenı bu sıırı anlayısla karsılamnı onunla bırlıkte olmanı,onun hayatınını,duzenını bozmadan senınle gonlunu eglendırmesını surdurmeyı ıstıyo.
Ne demekmıs sorma kurcalama,boyle buyuk bır sırrı vardı da nıye bastan bırlıte opldu.,boyle katı ahlakı kuralları vardı da bastan senınle neden basladı ılıskıye.
Ben bunları bılerek baslayıp,sonra yan cızen bu tıp ınsanları ahlaklı bulmuyorum.senı kullanıp kullanıp gunun bırınde bye dıyecek.o kendıne bakıre esıyle (tovbe tovbe sınırım zıpladı) guzel bır hayat kuaracak sense ardından verdıgın yılları ve emeklerıne yanıp duracaksın.
Hayatında o varken baska ısanlarada kapatacaksın kendını ve dusunkı 10 yıl sonra evlendı sen 45 yasında olucaksın cocgun kendı hayatını elbet kuaracak sense yalnız kalıcaksın.
Arkadasım sen onu o buyuk sırrıyla berabar basbasa bırak ve kendıne sana hakettıgın degerı,sen oldugun ıcın vercek ınsanla evlen.
kendine kabul ettiremedigi gerçekleri.sırrı varmış gibi ortaya koydu.neden bi erkek evlenemezsin ya dedim.sen geyyy misinki dedim.saçmalamaya diyo.kaşınıyorsun istiyorsun bu lafı dedim.artık yoruldum senin saçma sapan sözlerinden dedim.seven insan böyle davranmaz.beni kaybetmek istemiyorsun.yok evlenememek beim zayıflıgım deyip çıkıyorsun dedim.senle evlenmeyi hele senle dedimm.asla düşünmem düşünemem bile dedim.bunlardan sonra dedim.gelsin bi seyahatten bi yüzyüze görüşelim.o meşhur sırrı neymiş(sanmıyorum bi sırrı oldugunu)şayet gevelerse lafı.bittii diyecegimm bitti.ne halin varsa gör.zaten diyokii ben sana senin sevgine layık degilim.dedimki bende evet sen.ne bana ne benim sevgime sahip bile çıkamıyorsun

Canim arkadaslara katiliyorum sonuna kadar. Tamamen duygu somurusunden baska bir sey degil. Hani eski Truk filmlerinde bir deyim var ya kullanip atmak diye.

Aynen o.

Hayatinda biri yokken, sen, mukemmel kadin, hayatina hosuna gdoecek biri girince emin ol sana soylediklerini unutacak. yok evlenemem de yok kurcalama da. Bence bahanesi yok. bahane bulamadigi icin, biur sey uyduramadi, oyle dedi. Sakin kanma. Birakip gittiginde daha cok uzulursun. evlendigini duyarsan. Birak onun da ici acisin. severek ayrilsin. aci ceksin. Madem aci cekilecek, iki taraf da ceksin o zaman.

Ayrica aklima tek bir sey geliyor. Senin sevgilin GEY!!!
nasıl yoruldum bi bilsen cnm.nasıl yoruldummm

neden düsünmüyorsun anlamadim
omu düsünmüyo yoksa öyle olsa seni kullaniyo ozaman
bence cok yanlis düsünüyorsunuz
neden dul birisi evlenmemis biriyle evlenemez diye bir kanunmu var

Canım, bence o senden beklemediği bir tepki aldığı için ne diyeceğini şaşırmış durumda.. Yani ilerde o evleneceği insanı bulunca seni bırakmayı düşünüyordu, sen ondan önce davranınca bocaladı. Böyle laflarla da zaman kazanıyor, seyahatten dönünce de ayrılmaman için seni ikna etmeyi planlıyordur.

Sevgiliniz eğer sizinle yani dul ve çocuklu bir bayanla evlenemeyeceğini size açıkça söylüyorsa ki sanırım söylüyor, bu ilişkiyi biran önce bitirmeniz sizin ruh sağlığınız açısından çok iyi olur.

Şimdi; boş olan hayatınızı onunla dolduruyorsunuz ama zaman geçtikçe onunla daha çok şey paylaşıp, daha çok bağlanınca ve malesef bitmeye mahkum bu ilişkinin bitme vakti gelince yıkım çok fazla olacak..

Sonradan acı çekmektense, ilişkinin başlarında acıyı çekmek daha iyidir..

Hiç evlenmemiş erkekler, toplumumuzda malesef, gerek ailevi baskılar gerekse örf ve adetler gereği, dul ve üstüne üstlük çocuklu bir bayanla evlenmeyi ne yazık ki pek mümkün görmüyorlar..

Dediğim gibi, yol yakınken, boşa kürek çekmekten vazgeçin, sonra çok üzülürsünüz..

Sevgiliniz eğer sizinle yani dul ve çocuklu bir bayanla evlenemeyeceğini size açıkça söylüyorsa ki sanırım söylüyor, bu ilişkiyi biran önce bitirmeniz sizin ruh sağlığınız açısından çok iyi olur.

Şimdi; boş olan hayatınızı onunla dolduruyorsunuz ama zaman geçtikçe onunla daha çok şey paylaşıp, daha çok bağlanınca ve malesef bitmeye mahkum bu ilişkinin bitme vakti gelince yıkım çok fazla olacak..

Sonradan acı çekmektense, ilişkinin başlarında acıyı çekmek daha iyidir..

Hiç evlenmemiş erkekler, toplumumuzda malesef, gerek ailevi baskılar gerekse örf ve adetler gereği, dul ve üstüne üstlük çocuklu bir bayanla evlenmeyi ne yazık ki pek mümkün görmüyorlar..

Dediğim gibi, yol yakınken, boşa kürek çekmekten vazgeçin, sonra çok üzülürsünüz..
çok haklısın.bende biliyorum.buda benim şanslıgım diyorum bazen.4yıl sonra yaşadıgım ilk ilişkiydi.isterdimki böyle olamsın.ama yapacak birşey yok.ben her koşulda zaten üzülüyorum.ama ilerde çok daha fazla üzülecegim farkındayım.

ufff çok zor.. ama karar sizin ya şimdi üzüleceksiniz ya da yıllar sonra bir sürü zaman harcamış olarak üzüleceksiniz..

Vazgeçmeyecekse sizi ve çocuğunuzu kabul edecek. Yarın evlenelim demesin tabii ama, ilerde evlenebiliriz diyecek. Seven insan herşeyiyle kabul eder. Artık top onda. Sizi istiyorsa, gerçekten seviyorsa kaybetmemek için herşeyi göze almalı kötükedihüso

Back
X