Anne olduğunuzu ve çocuğunuzu iyi eğitmek, ona ev ortamında huzur sağlamak gibi minnet duyulası bir göreviniz olduğunu unutmayın. Kocan yaşattı sorunları sana o minik yavru değil canım. O yüzden çocuğuna sıkı sıkı sarıl ve hayata da öyle. Yoksa bu boşlukta sürüklenir gidersinkızlar nereden başlasam bilemiyorum.çevremdeki sürekli mutsuzluk hallerinden yoruldum hayatın anlamı yok gibi. geleceğe dair hiç plan kuramıyorum eşimlede mutlu değilim zamanında beni çok yıprattılar şimdi toparladık ama yinede olmuyor artık çocuğumla bile ilgilenemiyorum mutsuzum biraz sizlerle konuşmak istiyorum
Keşkeler neyse ders çıkarmak iyidir. Ama asla kaygılanmayın. Yoksa anın değerini anlayamazsınız...farkındayım ama hep kaygı ve keşkelerle yaşıyorum
Onlar icin uzulmeniz durumu degistiriyor mu ?kızlar yorum yok mu
çalışıyorum ama sürekli aklım ailemde herkes mutsuz olduğundan bende mutlu olamıyorum
ailen neden mutsuz? yani neden sürekli anne ve kardeslerinde aklin?çalışıyorum ama sürekli aklım ailemde herkes mutsuz olduğundan bende mutlu olamıyorum
değiştirmiyor ama elimde değilOnlar icin uzulmeniz durumu degistiriyor mu ?
çünkü annem yalnız vehep aklım ondaAklınız neden hep ailenizde?
çok şükür bin şükür ama diyorum ya mutluyken bile arıyorum annemi yada kardeşimi tlefonda mutsuz yorgun insan sesiCümleleriniz de bir "şükür " kelimesine rastlamadım hep olumsuzluklara odaklanmışsınız hal böyleyken nasıl mutlu olmayı düşünebilirsiniz ki iyi olucağını inanıp şükrü agzınızdan düşürmezseniz hayatınızın olumlu akışaa gittiğini göreceksiniz şükretcek bişeyim yok die düşünmeyinn .. şükretck çook şeyiniz var sağlıklı bir yavrunuz, ona bakabilcek sağlıklı çok şükür bir haliniz vaar zaman akıp giderken sizden birşeyler götürmesine izin vermeyin Mutlu bol şükürlü günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?