fikirlerinize ihtiyacım var

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar nereden başlasam bilemiyorum.çevremdeki sürekli mutsuzluk hallerinden yoruldum hayatın anlamı yok gibi. geleceğe dair hiç plan kuramıyorum eşimlede mutlu değilim zamanında beni çok yıprattılar şimdi toparladık ama yinede olmuyor artık çocuğumla bile ilgilenemiyorum mutsuzum biraz sizlerle konuşmak istiyorum

Anne olduğunuzu ve çocuğunuzu iyi eğitmek, ona ev ortamında huzur sağlamak gibi minnet duyulası bir göreviniz olduğunu unutmayın. Kocan yaşattı sorunları sana o minik yavru değil canım. O yüzden çocuğuna sıkı sıkı sarıl ve hayata da öyle. Yoksa bu boşlukta sürüklenir gidersin

kendim sürekli annemi kardeşlerimi düşünmekten ne eşimi ne çocuğumu ne de kendimi görebiliyorum

Keşke çok fiyasko bir kelime. Ne olmuşsa olmuş artık hayatınızın bundan sonrasının içine tükürmeyin derim. Uzun uzadıya plan yapamayan birisi olarak yeni kararım beni mutsuz eden herşeyden uzak durmaya çalışmak.

Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız kendinize hobi edinin. Kafanızı dağıtacak bir şeyler yapın

çalışıyorum ama sürekli aklım ailemde herkes mutsuz olduğundan bende mutlu olamıyorum

Cümleleriniz de bir "şükür " kelimesine rastlamadım hep olumsuzluklara odaklanmışsınız hal böyleyken nasıl mutlu olmayı düşünebilirsiniz ki iyi olucağını inanıp şükrü agzınızdan düşürmezseniz hayatınızın olumlu akışaa gittiğini göreceksiniz şükretcek bişeyim yok die düşünmeyinn .. şükretck çook şeyiniz var sağlıklı bir yavrunuz, ona bakabilcek sağlıklı çok şükür bir haliniz vaar zaman akıp giderken sizden birşeyler götürmesine izin vermeyin Mutlu bol şükürlü günler

çok şükür bin şükür ama diyorum ya mutluyken bile arıyorum annemi yada kardeşimi tlefonda mutsuz yorgun insan sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…