- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Bir arkadaşımın annesi böyleydi.... arkadaşım okuldan gelir , ödevi yapar dışarı çıkmak için sokaktaki annesinden izin alırdı, ya da almasına bile gerek kalmadan bilirdi o 3 parcali tezgah, ocak, lavabo içi bulasik ve çöp dolu olurdu ...biz 3 arkadaş ona yardima giderdik bulasik evi sil Süpür toz al işlerinde arkadaşımıza yardım ederdik ve cok üzülurdük durumuna...annem 49 yaşında bakımlı sarışın bir hatun. eskiden beri öyleydi annem. bizi sanki is yapmak için doğurmuş. kendi sadece yemeği yapar küçüklüğümden beri (8 yasindaydim) bulaşık temizlik vs kitler bana. ortaokuldaudim yazlikta arkadaşlarım bana yardıma gelirlerdi ki onlarla dışarı cikabileyim. ki o arkadaşlarım kendi evlerinde is yapmazlardi. akşam yemegini yemeye gelmezdim eve ki dışarda sahilde oturalım ama eve geldiğim gibi muslugun icine koymuş bulasiklari beni beklerdi. bu yüzden ahdim var bir kızım olsun kesinlikle ona is yaptirmauacagim. evlenince veya üniversiteye gittiğinde eve çıktığında zaten öğrenir.
Gecmis olsun , acil sifa diliyorum babaniza
Artik eve donmeniz gerekiyor , kari kocayi yanliz birakin , bir evlat olarak fazlasini yapmissiniz belli ki anneniz bozuluyor bu duruma
Bir es , bir anne ve bir evlat olarak yaziyorum size , onlari basbasa birakmaniz gerekir
Bu sene benzer bir surec yasadik , babam 3 ay hastanede yatti , olumden dondu o yuzden sizi cok iyi anliyorum ama annem bize hic izi. Vermedi , karisi benim ben olursem siz bakarsiniz dedi , sadece gormeye gittik babami ve anneme destek olduk
Bence anneniz farkli sekilde yansitiyor tepjisini ama onlari yalniz birakin bence
Oncelikle cok gecmis olsun. Rabbim acil sifalar versin. Diger kardesler nerede peki?
evdeler. yanimizdalar.
Ya babanızı alın ya onun eve bir yardımcı tutun.
Yetersiz beslenme nedir ya. Anne coktan uçmuş, onun dediğine, yaptığına alınacak boyut geçilmiş.
Size de eşinize de yazık.
Ben sadece siz varsiniz sandim , annenizi alip karsiniza konustunuz mu neden boyle yapiyor diye , cok saglikli degil bu davranislarerkek kardeşim kız kardeşim annanem evde biz gitsekte tek kalamayacaklarki. çok geçmiş olsun. benim annem öyle değil ışte. güçlü değil. babam sadece konusamiyordu ilk zamanlar hiç birşey soyleyemiyordu ama hissediyordum beni tanıyordu. annem sürekli yok baban bizi tanımıyor babam bir iki kelime söylemeye başladı babam bizi tanıyor ama algılanıyor. annem hep olumsuz düşünüyor halbuki babam algilayabiliyordu sadece tepki veremiyordu
Ben sadece siz varsiniz sandim , annenizi alip karsiniza konustunuz mu neden boyle yapiyor diye , cok saglikli degil bu davranislar
Anneniz bana herkesten ve her şeyden bıkmış gibi geldi. Babanıza acil şifalar.
Babanızı evinize getirin gül gibi bakarsanız
Annenizin fikri şu; madem evine gitmeyip destek olacam diyorsun ol o zaman diyor.yani amaç yardım etmek değilse neden ordasınız halen.yoğun bakım süreci tamam fedakarlık yaparak destek oldunuz ama artık babanız iyileşme sürecine girmiş.bence evinize dönün eşinizde kalmak istemiyormuş zaten.en doğrusu bu .ay bide ev kalabalıkmış zaten kadın bunalmıştır.hep ben şunu yaptım şunu ettim diyorsunuz.ama anneye gelince yaptıkları yok sayılıyor.yok adamı boğuyordu az kalsın yok babamda yetersiz beslenme çıktı.sanki bebekten bahsediyorsunuz.annenize bi sevgisizliğiniz bi kininiz var gibi.şuan o evi o temizliyor o yemek yapıyor.yani kısacası evi o idare ediyor.sizinde dediğiz gibi yoğun çalıştığınız için pek yardım edemiyorsunuz. yanlış anlamanızı istemem yazınızı okuduğum da bu izlenim uyandı.kırdıysam afola
annenizi biraz başbaşa bırakın
kendini sorgulasın
gidiyorsunuz da yani artık soğuk rüzgar esiyor adam farkediyor sonuçta
gidin 1 hafta gelmeyin azıcık kadını serbest bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?