fikirlerinize ihtiyacim var

Evinize geçin sabah erken çıkın uğrayın kahvaltı edin beraber babanızla öğlen işten çıkın gelin yine ama akşam evinize gidin eşinizle dinlenin beraber kalın evinizde böylece hem siz daha rahat hissetmiş olacaksınız hem de babanızı tamamen bırakmamış kızmış gitmiş gibi olmayacak

Siz bildiğiniz gibi yapın. Babanızı yalnız bırakmayın. Toparlayın sonra gidersiniz evinize.
Bazı kadınlar ne anne olabiliyor ne kadın kadın eş..

Siz bildiğiniz gibi yapın. Babanızı yalnız bırakmayın. Toparlayın sonra gidersiniz evinize.
Bazı kadınlar ne anne olabiliyor ne kadın kadın eş..

annem aslında böyle değildi onun da belli bir bunalmisligi var bir bikkinligi. normalde kendisini düşünmez diye kizardik babamın hastalığı onu çok etkiledi

esim biraz hasta oldu. babam dün gördü akşam yemeğinden sonra babama diyeceğim baba cim sana geçmesin biz evimize geçelim her gün gelirim. duzelince yine kalırız derim

Kızlar esyalarimizi topladım evimize gidiyorduk babam gitmeyin dedi gozleri doldu yeniden odaya taşıdım. kiyamadim babacim x hasta sana bulasmasin dedim gitmeyin dedi. akşam eve geldigimde yemek yemislerdi annanem gel kızım yemek ye dedi gidiyordum annem boşver isteyen gelir dedi. evet annane tokum istemiyorum dedim yemedim. aglayip duruyorum. çok sinirlerim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…