Fikirlerinize ihtiyacım var

virüs yokken haftada 2 3kez çıkıyordu. Bu nasıl normal akşamları tek oturuyorum. Benimde konuşmaya sertleşmeye ihtiyacım var. Şimdide arkadaşı yok yakın diye bu haftalık daha 2. Gidişi bakalim kaç kez daha gidecek. Görümce konusunda şöyle bu konularda eşimi dolduruyorlar şimdi sınava gitsem aaa niye gitti buradan gitmeye mi calisiyor bak düzeniniz var bilmem ne diye diye konuşacak o yüzden

Mülakata giderek kariyerinize bir şans vermiş olursunuz ama arkadaş konusunu yabana atmayın kv ile şimdi ki seviyeli ilişkiniz gayet iyi :)
Arkadaş edinmeye çalışın kendinize özel alanlar yaratabilirsiniz ve çok daha mutlu olursunuz bir şansınızı deneyin

Hem görüşmüyorlar, hem gitmeni istemiyorlar başka şehre. Böyle saçmalık olmaz. Kariyer yapmak istedi diye karısını savunamayan adam da ne bileyim.

Ben kimseye sormuyorum okulum işim hakkında ne yapayım ne edeyim. Hiç bir kadın sormamalı.

Evet öyle. Çocuğumu bırakıp gitmek istemiyorum çözümünü bulamadım. Ne yapsam bilmiyorum. Bana uygun ilanlara başvuru yapıyorum eşim diyor 3-5ayda bir böyle il il gezecek misin? Ben hem akademik olarak yükselmek hemde bu şehirden gitmek istiyorum. Bu esiminki bencillik değil mi. Bide diyor ben gitme demem git ama böyle nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…