Yardımlarınız icin cok teşekkür ederimO mesajları saklayın bence ve maddi imkanınız varsa takip ettirin derim fotoğraflar videolar falan kanıt olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardımlarınız icin cok teşekkür ederimO mesajları saklayın bence ve maddi imkanınız varsa takip ettirin derim fotoğraflar videolar falan kanıt olur.
17 yillik evliyiz ben 41 yasindayim esim olacak şahıs 43 yasinda bende cok sasiriyorum 12 yıl cok uzun sacma geliyor.Aralarinda duygusal bağ olmasa bu kadar surmez benden neden boşanmadıda boyle bir yol çizdi aklım almıyor.Oturtamadığım şeyler var yada saglikli dusunemiyorum.12 yıl çok fazla, demek çok emek verilmiş bir ilişki, hissetmediğinize göre.. Siz kaç yıllık evlisiniz ki.. eşinizin başarısına denecek yok
İyi cambazlık yapmış.
Iyi bir nafakayla boşanin.
Onlar ne yapmak istiyorsa yapsınlar ama pisliklerinde boğulsun cocugum icin 1 sene sabredecegim mecburen.Bence eşin boşanmak istemiyor zaten
Metr.s kişisi de pek yüzsüzmüş
Konu sahibi çocuğuna falan söyleme sakın yazık çocuğa ergenlik zaten zor birde bu yükler binmesin omzuna
Muhtemelen ayni isyeri flortle basladi tahminimce yine wats.yazismadan anladigim 2 senedir iliski boyutu degismis, biz esimle birbirimizi kısitlamayi sevmezdik yani ben kitap okuyorsam o telf.oyun oynardı açıkcadi telf.kurcalamak aklıms gelmedi ya faxla guvenmek yada benim saflığımO 12 yıl tanışıklığı vardır 12 yıl beraber olmayabilirler ama her erkek falso verir iyi davranmakla ilgisi yok telefon elinden düşmez. Ev açtıysa geç gelir veya arada gelmez vs vs.
Hiç telefonuna bakmazmıydınız ? Akşamları çok dışarı çıkmasından falan anlamıyormuydunuz ?Muhtemelen ayni isyeri flortle basladi tahminimce yine wats.yazismadan anladigim 2 senedir iliski boyutu degismis, biz esimle birbirimizi kısitlamayi sevmezdik yani ben kitap okuyorsam o telf.oyun oynardı açıkcadi telf.kurcalamak aklıms gelmedi ya faxla guvenmek yada benim saflığım
Dısari haftada 1 gun arkadaslariyla cikardi cogunu taniyorum.Telefonuna hic bakmadım sanirim insan kendi boyle pislikler yapmayınca karsı tarafada konduramıyor.Neden bosanmayi tercih etmeyip bu yola basvurdu cok uzgunum kendi adıma pisligi kendi yapmış tasası bana düstuHiç telefonuna bakmazmıydınız ? Akşamları çok dışarı çıkmasından falan anlamıyormuydunuz ?
Hic bi soğukluk eşinizde gormediniz miGercekten yeni ogrendim.11 martta ogrendim cunku hicbir sorunumuz yoktu.12 yil oldugunu wats.yazismada karsi taraf yazmis sana 12 yılımı verdim diye
Hayir her anlamda normaldi tabi arada tartışmalar oluyordu ama, belkide o yüzden anlamadım.Hic bi soğukluk eşinizde gormediniz mi
o yazışmaların hepsının ekran goruntusunu kaydedın lutfen çok işinize yarar. Sadece kendılerını akıllı ve cok zekı sanıyor bu erkekler ... tek celsede boşayın gıtsın ıhanetın aması olmaz ....
Çok garip bir durum ya kadınla az görüşüyorlardı demek ki yoksa mutlaka anlardınız.Bütün aldatmalarda şu iş yerlerinden çıkıyor.Kadın erkek ayrı yapsalar keşke ofisleri,bizim ülkemizin insanları arkadaşça çalışmayı beceremiyorDısari haftada 1 gun arkadaslariyla cikardi cogunu taniyorum.Telefonuna hic bakmadım sanirim insan kendi boyle pislikler yapmayınca karsı tarafada konduramıyor.Neden bosanmayi tercih etmeyip bu yola basvurdu cok uzgunum kendi adıma pisligi kendi yapmış tasası bana düstu![]()
Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler