Bende öyle düşünüyorum. Beraber kazanacağız.Tek çalışmak zor ama birazda yaptığınız işe bağlı.İş siz olmadan sürebilirmi, belli bir geliş gidiş saati olacakmı, sonuçta sadece siz ortağınıza para kazandıracak değilsiniz beraber çalışılıp beraber kazanılacak.
Yakın bir zamanda ben bir kişi aldım işe. Fakat patronluk yapmayı beceremediğimden sonu kötü oldu.İşin mesaisi vs var mı şu saatte gelinir vs gibi
Bir de hani ofiste duracak biri lazım ise sekreter bulun
Ortak işe ne katabilir getir götür yükünü alacak biri sorunu çözerse gerek yok ortağa
Sermaye istemiyorum. Sadece iş yükümü alsın. Bunun için işe birini al derseniz ben bunu beceremiyorum. Hep sıkıntı yaşadım. Patronluk yapabileceğimi zannetmiyorum.Ortak ne koyacak emek mi sermaye mi portföyler mi
Burda bir konu vardı
Şunu yap dedim yapmadı diyordu ortağa öyle denmez mesela eşit olmak zor
Kuaförüm vardı dükkanı battı başkalarının yanında çalıştı
Sonra biri para koydu o da diploma yeni yer açtılar ama anlaşamadılar olmadı
Kolay değil bu işler
:)) eşime çok diyorum ama asla oralı olmuyor. İşi iyi onun rahat. Ailem ve çevremden hiç kimse olmadığı için x E ihtiyaç duyuyorum MalesefOrtak meselesi riskli en güzeli esinle açın karı koca yürütün ohh negzel :)
Nasıl düzenler? Hiç duymadım :/ne iş yapıyorsunuz. alternatif iş düzenleri oluyor meslek guruplarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?