fikirlerinize ihtiyacim var

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Kizlar gecen bahsetigim dugunde beni 32 yasindaki kardesi ile basgoz etmek isteyen bi talibim cikti (izdivac programi gibi oldu :) ) adama beni uzaktan gostermisler ben hic görmedim sadece faceden gordum az önce yani eh iste hayallrimin erkegi olmasada normal bi tip gözleri renkli gözlerini begendim sadece biraz yasli geldi bana 4 yas var aramizda bende hos 18 lik degilim am eski nisanim benden de kucuk oldugu icin ona yillardir alistigim icin olsa gerek bu adam bana abi gibi geldi birAz okadar :)) neyse gelelim konuyu tanissam mi bilmiyorum aile cevremden olunca bi baski hissediyorum sanki hani bi bekleti icine giriyolar bizden..

Olmayada bilir yani huylarini bilmiyorum ama cok iyi cok durust saygili dediler bende artik evlenmek istedigim icin sevmek asik olmakan gectim cunku k.cimida yirtsam eskisi gibi bi ask yasayamayacagimi kabul ettim.. sadece anlasmak uyusmak guvenebilmek istiyorum e tabi birazda begeni olmali .. ama diyelim olmadi hic biri ben o akrabalara donup ne diyecegim 3 4 kez gorustuk olmadi mi diyecegim.. yani gezdin tozdun vazgectin demezler mi :/ kafam cok karisik.. bide olursa bu is yani 6 7 ay sonra yaza dogru beklemeden dugun yapariz demis ablasi.. sizce erken degil mi ?
Ama iste bi yandan da yaş gidiyo biliyorum boyle diyorum diye kizanlariniz da olucak.. ama ne yapacagimi bilmiyorum aski beklersen daha cok beklerim ben :/ tanimakta istiyorum merak ettim direk evlilik niyeti ile tanistirilmak nasil oluyor merak ediyorum

Tek kafama takilan ailele vasitasi ile tanistirilmak.. cunku aileler bi beklenti icine giriyo hemen. Kararsızım ve karsizliktan nefret ediyorum fikirlerinize ihtiyacim var

Sırf evlenmiş olmak için evlenmek hiç mantıklı değil bana göre...
Oyle degil iste tebiki begenmeden olmaz ama begenmek tanimak icinde uc dort kere gorusmek lazim en az .. ee olmadi ailelere ne diyecegim annemin kuzeni oluo onun yengesi

Oyle degil iste tebiki begenmeden olmaz ama begenmek tanimak icinde uc dort kere gorusmek lazim en az .. ee olmadi ailelere ne diyecegim annemin kuzeni oluo onun yengesi
Aileler aliskin olur boyle seylere.
Senin aile cevren baskici kapali fikirli insanlar mu da bu kadar endise ediyorsun.
Cok olur boyle tanistirmalar.
Gorus bence.
Olmazsa da uyusmadi fikirlerimiz falan der gecersin.
Oyle her tanisan pat diye evlenmiyor ki zaten.:)
Bu kadar ince eleme.
Ayrica da sevebildiginle evlen.sade mantik yetmez:))

Tanımak için bol bol görüşmeniz gerek bence.. Bi flört dönemi gerekir.. Benim düşüncem böyle... Şans vermek istiyorsanız verin tabi ki, en kötü ne olabilir ki?

Bir görüşün Eğer ankasamazsaniz ayrılırsınız Elalem ne der boşver hep derler zaten Sen onların demesiyle olacak iş değil evlilik Sen uygun zamanı bilirsin Ne zaman istersen o zaman evlenirsin

Aşk güzel şey tabi de öncekine aşık oldun da ne oldu.ayrıca dört yaşın nesi fazla.

Sen daha gecen sevdigin adamin baskasini istemeye gidecekmis diye aglayip sizlayan degilmiydin?
Hayirdir ne bu telas?

Görüşmek istiyorsan görüşmelisin, aileler biliyor diye görüştüğün ilk insanla evlenmek zorunda değilsin ki.
Beğenmezsen olmadı kafa yapımız uyuşmadı dersin.

Sen elalemi dusunme bacim git gorus bak bi dinle adami
Belki aradigin tipdir
Nasip bu isler

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin..
Gorusun, oyle karar verin.
Bende bu sekilde evlendim.
Yorum yapmayayim siz isterseniz msjlarimi okuyun.
Su an alisma donemindeyim huzursuzum ama kocam gercekten sevdigim guvendigim ve huzur buldugum bir insan.

Canım 30'una girince evlilik kapısı kapanmıyor bi sakin ol, yaş geçiyor falan demeler.
Ve bence görüş tanı gez.
İş sözleşmesi mi bu sonra vazgeçersem ne hesap vericem diyorsun.
Uyuşamadık dersin biter gider.
Hem en azından şu exi kafandan uzaklaştırmış olursun hayrına olur.

aracıyla tanışmaya çalışmak gıcık bir şey.

ben hiç kabul etmedim. varsa cesareti kendi adım atsın.

eğer bi kadınla konuşmasını bilmeyen ezik büzük bir tipse sıkıntı çekersiniz

Sen elalemi dusunme bacim git gorus bak bi dinle adami
Belki aradigin tipdir
Nasip bu isler
Yok asık olmayacagimi biliyorum aradigim tip mip te yok artik iy bi insan olsun kalbi temiz olsun fesat olmasin bana yeter.. ama iste hiiic bi elektrik alamamakta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…