Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorsanız ve sonrasında ağlayıp zırlamayacaksanız sevişin. Fakat siz de istiyorsanız, sadece o istedi diye olmaz.
Bu tamamen sizinle ilgili bir durum.
evet bende bu yüzden korkuyorum dünya hali nolur nolmaz :/
İste dedigim o iyi ve kötü tüm ihtimalleri isin içine katınİlişkimizde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama hayat bu sonuçta nolur nolmaz diye düşününce de tereddüte düşüyorum
böyle düşünüyorsanız yapmayın kesinlikle. kimseyi memnun etmek durumunda değilsiniz unutmayın.
Sevişmek sizi kirletmez, sizi başkası yapmaz, seviştiğiniz kişiyle evleneceksiniz diye bir kural yok.Sevdiğim ve ilerisini gördüğüm bi insan tabiki istiyorum onunla bir şeyler paylaşmayı ama sonrası kötü olursa diye
Sevişmek sizi kirletmez, sizi başkası yapmaz, seviştiğiniz kişiyle evleneceksiniz diye bir kural yok.
Eğer bu şekilde düşünmüyorsanız, kendinizi kötü, aşağılık, kirlenmiş hissedecekseniz, evlenmediğiniz takdirde bu sizin için yıkım olacaksa, çevrenizden göğüsleyemeyeceğiniz baskı görecekseniz, sahtekarlık yapmak zorunda kalacaksanız, her şeyden önce değer yargılarınızın ölçütü buna izin vermiyorsa yapmayın.
kesinlikle kararsızım :/Kararsizsan yapma.
sadece onu memnun etmek için değil tabiki ama terslik olursa tek korkum bu
Olası bir ayrılık ve terkedilme durumunda ahhhh benim kukum diye ağlayıp,pişman olmayacaksan,
diktirme peşinde koşup ben ona her şeyimi verdim ama diye lanetler yağdırmayacaksan eğer
ve istiyorsan seviş tabi..
Terslik elbette olabilir.
Artık sana karşı bir şey hissetmiyor olabilir.
Gönlü bir başkasına kayabilir.
Soğudum sıkıldım deyip gitmek isteyebilir.
En basitinden hayatta olacağının garantisi yok Allah korusun.
Nikah masasından dönüşler olurken bunu sorgulamak anlamsız..
Hoş bunlar evlendikten sonra da olabilir ama kimse kocanla niye birlikte oldun demez yani![]()
Ayrılık olcağını zannetmiyorum ama kaderin ne gösterceğini de bilemediğimden zaten bu kararsızlığım
Çok kaygılısın ve eğer sevişirsen pişman olacaksın belli bu,çünkü evlenmezsem orta kaldım gözüyle bakıyorsun,boşa gideceğini düşünüyorsun,üstelik baskı da geriyordur seni,halbuki bu sevdiğin kişiyle bi paylaşım,ama sonuç olarak tonlarca haklı haksız sebepten kaygılısın o yüzden arkasında duramayacağın işlere bulaşma,sonra üzülürsün.