- 19 Temmuz 2015
- 94
- 36
- 3
- Konu Sahibi Durgunperi
-
Yani bunu mu çıkardınız? Birkaç kere buluştuk ve tanımaya o şekilde karar verdik iki sylık süreçte bir çok kez buluştuk..Sizi bir iki defa arkadasina sormus, herhangi bir vaatte bulunmamis. Bu derece sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Olmamis gibi davranin
Hiiiiic de bisey soyleme. O zaman "aci cekiyorum. Sevmistim"- ezik duruma girersin. Hic bisey yapmayarak "biz sadece arkadastik. Daha fazla istemiyordum. Niye boyle yaptin anlamiyorum. Yalnis anlamissin" mesajini ver, yani ezik o olsun.
Sevmek değilde olur gibi gelmişti. Yani yakın hissedip hoşlanmıştım. Birini tanımak için istek olur merak edersiniz ya öyle. Aşık değilim içim ısınmıştıSevdiniz mi ?
Seni sordugu arkadasina soyle, iyi bir cocuga benziyor ama elektrik alamadim. Arkadas oluruz en fazla diye. O da bunu o herife aktarir. Boylece yetersiz olan o oluyor.İşte bende kıskançlık krizine girmiş birinin imajını çizmek istemiyorum. En iyi cevap susmakmış ama böylede çok korkak kalırım sanki. Karakteri bu kadarmış. Güçlü görünmek istiyorum içimden geçen bir sürü hakarette var tabi
Beni arkadaşıma sorduktan sonra onunla iki kez başbaşa buluştuk ve birbirimizi tanımaya karar verdik yani sevgili olduk biz. İkinci ayımızda elele tutuştuk ablasıyla tanıştım gibi gibi belki erkendi ama bu talep benden gelmemişti. Tüm bunlqr olurken o kızlada aynıymış. Çok utanıyorum o utanmıyor ben utanıyorumKötü olmuş ama en azından bi ilişkiye başlamadan öğrenmiş oldun nasıl bi karaktersiz oldugunu. Ben olsam aramazdım, hevesli gibi görünürsün. Sana Ümit vermedim diyecekki haklıda. Kalbini daha cok kıracak boş yere, hiç ugrasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?