Fikirlerinize Talibim..

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.749
348
Cümleten iyi geceler güzel arkadaşlarım,ablalarım,kardeşlerim.
Yine mi Cinnet Nur yaaa dediğinizi duyar gibiyim. Evet yine ben

Bayadır beynimi meşgul eden açıp açmamak da sonra da açmaya karar kıldığım bir konumu sizinle paylaşmak istiyorum. Hatta geçenlerde bir konu açmıştım belki hatırlayan olur kıskançlık falan filan.. O paylaştığım konudan bir kaç hafta önce olmuş bir mevzu bu.
O konunun aslında nereden daha yogun cereyan ettiğinden bahsedicem ve sizler olsaydınız ne tepkiler verirdiniz?

Eşimle nişanlandığımız ilk zamanlarda bunun 6 yıl kadar kendi tabiriyle affınıza sığınarak sadece "cinsel birliktelik" yaşadığı bir kız arkadaşı olmuş. Ve yine kendi deyimiyle ben her ne kadar inanmasam da duygusal hiçbir bağı olmamış. Bana her ne kadar inandırıcı gelmesede sonuçta geçmiştir banane diyerekten üzerine gitmemeye gayret ettim.
Ama ne yazık ki bu hanım kızımız bizim nişanlı olduğumuzu bildiği halde eşimin sürekli karşısına çıkma çabalarını,mesaj atmaları falan hiç eksik etmedi. Eşim kesinlikle karşılık vermiyordu. Her yerden engelliyordu falan filan fazla detaya gitmemeye çalışıyorum. Ama kız bildiğiniz takıntı yapmış annesini, kız kardeşini bile araya sokacak durumlara getirmişti.
Velhasıl kelam bunları bir şekilde aştık. Evlendiğimizin ilk günleri farklı sosyal medya hesaplarından eşime ulaşmaya çalışmalar,mesaj atmalar ooo gırlaaa..
Neyse bunları da öyle böyle aştık.
Bir gün eşimin kitaplarından birini elime aldım okumak için icini bi açtım. Bu hanımefendinin vesikalığıyla göz göze geldik :)
Eşimin "asla sevmedim,asla duygusal bir bağım yoktu,farklı şeyler yaşadık" sözleri kulaklarımda çınlarken direk aldım fotoğrafı yüzüne attım. Allah için duygusal bağınız olmamış olsaymış çerçeveletip duvara anıt diye asardın heralde dedim. Yine bir yeminler ben koymadım. Haberim bile yok, ne isim olur. Kesin kendisi koymuştur bilmem ne. Götürüp fotoğrafı dışarıda yakmalar. Buna hiç anlam veremedim zaten. Neyse bunun da üzerine kapattım.

Derkeeeen aradan aylar geçti ve eşimin eski montlarından birinin cebinde flash bellek buldum taktım televizyona. Allah var içimde hiç bir art niyet yoktu o flashı takarken.
Allah Allaaaah ne fotoğraflar ne fotoğraflar..
Sarmaş dolaş,göz göze, mumlu ışıklı ortamlarda koyun koyuna, serpme kahvaltılar,aynı evde kalmalar neler neler..

Ee tabi bunu görünce çıldırdım bu sefer. Açıklaması da şu oldu valla benim o monttan,o flashtan haberim bile yok. Allah bilir kaç sene öncenin. Hem sen neden ikide bir ortalığı karistiyorsun. Ayıp değil mi özele giriyorsun? Madem bir şeyler buldun bana söylemeden atabilirdin. Niye gözüme sokuyorsun filan.
Daha çok fıttırdim. Bana diyor ki suna bak geçmişim yüzünden kavga ediyorsun benimle.Oysa haberim bile yok bu fotoğraflardan.. Vesselam baya kavga ettik.
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmıyorum ayrıntılara gidersem oğuz kaan destanı olacak yine.

Benim asıl takıldıgım konu şuydu. Bana yalan söylediğini düşündüm. Bir insan sevmediği biriyle sadece diğer türlü ilişki için böyle şeyler yaşar mı? Duygusal paylaşım olduğunu belli eden birden fazla fotoğraf var.
Madem bu insani önemsemiyorsun. Bu fotoğraflar neyin nesi ? Ya ben değer vermediğim insanla neden paylaşımlarda bulunayım.
Neden hızını alamamışsın da flasha aktarmışsın? Ve o flaşhı da saklamışsın?

Zaman zaman gözümün önüne geliyor o fotoğraflar ve işte geçmişi canımı sıkıyor. Dediğim mevzu da buralardan geliyor.
Ya sizce haksız mıyım Allah aşkına ben mi abartıyorum. Ya da abarttım?

Evet yalan söylemiş iğrenç bir durum ama geçmiş adi üstünde şimdi bogazina coksen faydasi yok keşke adam gibi evet yaşadık güzel şeyler ama bitti diyebilseydi sen de bu kadar sinirlenmezdin cok haklisin ama ne biliyim git ağzına tuvalet terligiyle yapıştır için soğusun bari

Kendini öyle bi haklı duruma getirdi ki. O fotoğrafları çekildiğin icin özür dilerim diyecek duruma gelmiştim ya.

Sizinle nişanlı olduğu dönemde mi cinsel birliktelik yaşamış bir başka kadınla? Anlatımınızdan anladığım bu ama yanlış mı anlattınız acaba?

Kendini öyle bi haklı duruma getirdi ki. O fotoğrafları çekildiğin icin özür dilerim diyecek duruma gelmiştim ya.
Yok devenin nali dicem nasil hakli oluyor acaba sen oyle bir yalan soylesen ne olur tabi ki cok haklisin guvenin kırılır sinirinden deli olursun peki nasil bir es sana bu olanlar haricinde surekli yalan soyler mi

Adam beş para etmez. Kadınları evlenilecek, eğlenilecek olarak kategorize eden bir sorunlu. Böyleleri sevemez de.
Kolay kolay kimseye ayrıl demem ama insanların duygularını hiçe sayan sığ bir adamla da ömür tüketilmez.

Yok devenin nali dicem nasil hakli oluyor acaba sen oyle bir yalan soylesen ne olur tabi ki cok haklisin guvenin kırılır sinirinden deli olursun peki nasil bir es sana bu olanlar haricinde surekli yalan soyler mi
Kendisi o konuda hala yalan söylemediğini iddia ediyor. O olaylardan sonra da öncesinde de farklı bir yalanına rastlamadim çok şükür

Kendisi o konuda hala yalan söylemediğini iddia ediyor. O olaylardan sonra da öncesinde de farklı bir yalanına rastlamadim çok şükür
Yani cok bicak sirti bir durum inan ne desem bilemedim sağlam burnundan getirmen lazim ama bu yaptigi cok cirkin cok haklisin.

Ben o kafayı hiçbir zaman çözemedim. Cinsellik de olsa duygusal haz etmediğin bir insanla birlikte olmayı için almaz öyle değil mi ? Yanlış mi düşünüyorum

''Eşimle nişanlandığımız ilk zamanlarda bunun 6 yıl kadar kendi tabiriyle affınıza sığınarak sadece "cinsel birliktelik" yaşadığı bir kız arkadaşı olmuş. '' bu cümlenizi anlayamadım siz nişanlıyken mi bir başka kadınlar ilişkisi olmuş?
Sorunuza ithafen de erkek kadın hiç farketmez sadece cinsel amaçla yaşanan bir ilişkide bu kadar çok anı biriktirilmez.
Ha oldu da anılar var, elde kalanlar var, bunlar da başka bir ilişkiye başlandığında saklanmaya devam edilmez.
Fotoğraf unutulmuş olabilir kitap arasında o konu hakkında net yorum yapamıyorum ama flash işi benim canımı sıktı açıkçası.

Abartmıyorsun haklısın her ne yasadinsa bittiyse ne var ne yok atıp yakman lazım saklamak nedir ya ben olsam cinnet geçirirdim. Bide bunların üstüne cikyo gelde ölme yerden göğekadar haklsın. Acaba senin öyle şeylerin olsa napardi

Hayır. Benden önce 6 yıl kadar bir beraberliği olmuş.
6 yıl süren şeyin sadece cinsel birliktelik olmadığını sizin anlamanız gerekmiyor muydu bu durumda?

Ne olduğu çok önemli değil, geçmiş geçmiştir ama 6 yıllık bir birliktelikte fotoğraf da olur, romantizm de olur yani.

Kesinlikle yalan söylemiş zamanında tabi ki duygusal bağ olmuş.. Asıl düşünülmesi gereken hala unutamamış mı oradan buradan kızın fotoları çıkıyor.. Siz evlendiniz yeni bir ev dizdiniz nasıl her yerden çıkıyor bu kız.. Kendiyle getirmiş anılarını da demek ki..

Böyle biriyle evlenmeniz baştan hata. Hem yaşı sizden büyük hem çok fazla şey yaşamış. Size uygun biriyle evlenmezseniz her seferinde sorun yaşarsınız ne yazık ki...
Eski konumu okuduysanız. Onun geçmişine takintim işte bu yüzden. Yoksa onun dışında pek bir sorunumuz da olmuyor diyebilirim. Her es arasında olabilecek standart şeyler dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…