Fikirlerinize Talibim..

Sizi kandırmış gibi duruyor eşiniz. Ki bunları saklaması da hiç hoş değil. Siz eski sevgilinizin resmini, dosyalarını taşısanız evlenirken ne hissederdi acaba ? Sizi suçluyor bir de.. Alttan almayın derim. İlişkisi olduysa da desin doğru düzgün. Geçmişi saklamak manasız. İnsan kuşkulanır.

Ben o kafayı hiçbir zaman çözemedim. Cinsellik de olsa duygusal haz etmediğin bir insanla birlikte olmayı için almaz öyle değil mi ? Yanlış mi düşünüyorum
Sevemez dediğim böyleleri kendisinden başka kimseyi sevemez. Bencilliğe bakar mısın? Gönül eğlendirmişmiş, e o kızın hisleri yok mu?
Siz de evlenilecek düzgün kız, aklınca yüksek mertebeye koymuş kafa yapısına gel ya. Haklısın hem de çok haklısın.

Benden önce 6 yıl kadar ilişkisi olmuş.
Diyor ki saklamadım. O flashin varlığından bile haberim yok. Bana söylemeden atsaydın madem :) şaka gibi

Sizinle nişanlı olduğu dönemde mi cinsel birliktelik yaşamış bir başka kadınla? Anlatımınızdan anladığım bu ama yanlış mı anlattınız acaba?

Aslında şöyle düşündüm ben de; adam sevgiliyken aldattı bu şahısla ve şüphe duymasın diye de duygusal bağ yoktu dedi. Zira kadın her dönem ulaşmaya çalışmış. Bir ışık olmasa inatla neden peşinde dolaşsın ki ? Arada başka şeyler dönüyor sanki.

Onu da sordum ben görseydim sana yansıtmadan atardım Dedi:)

Sen bu sahısla nıye evlendın altı yıl cınsel bırlıktelık olmus bırakmıs nasıl mıden aldı bu ınsanı kozı bırakmıs bıldıgın kullanmıs atmıs

6 yıl olduğunu bana kendisi de söylemedi. Yine bir ekran görüntüsünde görmüştüm. Bu geldi geçti arada bir oluyordu deyince zaten o kadar sorgulamıştım

O kizla gezmis tozmus istedigini yasamis sonra seninle evlenmis. Kizin bu durum zorua gitmistir. Belki esin sevmistir de bilemeyiz. Ama merak etme seninle evlendigine gore onu aklindan cikarmistir.

Montu zaten hiç kullanmıyordu. Kitaplarını da yanına almıştı.
Hâlâ unutamadığını düşünmüyorum ya

Flash’ı bilgisayar ortamında açıp fotografların yüklenme tarihine bakın. (Flash’ın oluşturulma tarihi de bulunur.) 6yıl önceki fotograflarin montun cebinde işi nedir ya. noouuu olmamış.

Koskoca 6 yıl. Az çok tahmin edersiniz yahu kahvaltıya da giderler, aynı evde de kalırlar, tatile de giderler. 6 gün değil ki.
Siz böyle desip problem çıkarmayı seviyorsanız adam gecistirmistir duygusal anlamda aramızda bir şey yoktu diye. .

Bana da böyle geliyor.

İlk cümleyi okuyunca “6 yıl ilişki ama duygu olmadan” yalaaaannnn dedim. İmkansız. 2 ay olur 5 ay olur ama duygu olmadan bir ilişki sadece seks için bile olsa 6 sene devam etmez.

Sizin eski ilişkileri kafaya taktığınızı bildiği için sizin huzurunuzu kaçırmamak için böyle demiş olduğunu düşünüyorum.

Geçmiş geçmiştir. Sevgililerimizi/eşlerimizi geçmişleri ile kabullenmemiz lazım.

Eşim bir söz söyler cok hosuma gıder. “Uzun saclının ahı, tahtından eder şahı”. Hıc kımse sonu evlılıkle bıtmeyecekse 6 yıl kımse ıle cınsel munasabetı olmaz burası amerıka degıl. Olanlar saygım var ama kız o kadar cocuga bır sekılde ulasmaya calısmıs demek kı sadece cınsel ılıskı degılmıs.

Yani çok üzgünüm ama 6 senelik bir ilişki var ortada. Hangi insan duygusallık yaşamadan sırf seks var diye bu kadar uzun zaman beraber olur? Ben olaya şaşırmadım. Sizin bu yalana inanmanıza çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…