- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ya sirf bu yüzden de terapiste gidilmez ki. Evliliğimizi yıkan bozan darmaduman edecek bir konu değil. Sadece yaşanmış bir olay bize %100 etkiledi diyemem.İyi bi aile terapisine gidin.. Eşinizin burnunu sürtürrecek yaptığı bu hatayı, evliliğinize getirdiği bu eksikliği, bu kusuru telafi ettirtecek akıl alın terapistten... Yaptıklarını ödesin diğer taraftan evliliğinizde sıhhate kavuşsun inşaallah
Sürekli yalan söylediğini yakalarsam zaten gereğini yaparım. Sadece bu konuda yalan söylediğini düşünüyorum. Kendisi her ne kadar kabullenmesedekabullenmesedeNormalde de surekli yalan soyleyen biriyse isiniz zor.
İlla ki tehlikeli boyutta mı olması gerekiyor.. Tadınızı kaçırmıyor mu bu durumYa sirf bu yüzden de terapiste gidilmez ki. Evliliğimizi yıkan bozan darmaduman edecek bir konu değil. Sadece yaşanmış bir olay bize %100 etkiledi diyemem.
Eşinizin yalan söylediği net, ama iki ihtimal var ya siz nişanlıyken onunla görüştü ortaya çıkarsa duygusal birşey değildi diye savunabilmek için yalan söyledi ya da sizi üzmemek için ona değer vermemiştim cinsellik için görüştüm dedi, kendi adıma ben cinsellik için olmuş birşeyi kabullenemezdim, kadınlara bakış açısı çok itici olur böyle bir durumda. İşin şu boyutu da var kızın mesajlarını size göstermiş, kız dönmesi için çabalamış onu isteseydi emin olun ona dönerdi sizin gözünüzün yaşına hiç bakmadan hem de... Yanınızda ise gerisi boş.Kızlar şöyle hepinize toplu yanıt vereyim.
BU 6 yıllık ilişki meselesini ben kendim öğrendim. Onu bile söylememişti. Hatta nişanlıyken mesaj tacizleri yaptığı zaman bu neden böyle yapıyor dediğimde ya takıntı yapmış beni falan diye beni geciştirir cevaplar vermisti. Evlendikten sonra da sapık supuk ve bir çok mesaj atmaya devam edince ister istemez sorguladım. Duygusal bağın yoktu madem öyle genel geçer bir insandı senin için neden ısrarla devam ediyor dediğim de bile yeminlerle asla sevmedim,aşık olmadım sözlerini devam ettirmişti. Ee sonrasında böyle fotoğraflar falan görünce de yalan söylediğini anlamıştım. Yani sürekli karşıma çıkıyor. Bilerek yada isteyerek pişirip pişirip önüne ben koymuyorum. Zaten son fotoğraf olayından sonra büyük patlak vermişti. Yoksa tesadüfi ögrendigim şeyler.
Adam 6 yıllık ilişkiyi bile kabul etmiyor ama kadının eski sosyal medya hesaplarında tarihler bilmem neler mevcut.
Şikâyet değil başlığı da okuduysanız fikir almak istedim. Teşekkürlerİlla ki tehlikeli boyutta mı olması gerekiyor.. Tadınızı kaçırmıyor mu bu durum
E o zaman neden şikayet ediyorsunuz
Eşim konuşur konuşur susar dedi. Dallandırıp budaklandirmak istemedik.. Zaten şuan susmuş durumda çok şükürHiçbirşey hissetmeden 6 yıl geçmiş öylemi bu hiç inandırıcı değil bence
Ama belli ki geçmişte kalmış kalmasa sizinle değil onunla evlenirdi ve eşiniz kızın attığı mesajları size göstermiş bu size güven vermeli herkes yapmaz bence
Benim anlamadığım kız bu kadar rahatsız etmiş neden şikayet etmediniz
Aslında nişanlıyken görüştün mu görüşmedin mi diye hiç sorgulamadım. Umarım görüşmemiştir . Zira olay farklı boyutlara taşınırEşinizin yalan söylediği net, ama iki ihtimal var ya siz nişanlıyken onunla görüştü ortaya çıkarsa duygusal birşey değildi diye savunabilmek için yalan söyledi ya da sizi üzmemek için ona değer vermemiştim cinsellik için görüştüm dedi, kendi adıma ben cinsellik için olmuş birşeyi kabullenemezdim, kadınlara bakış açısı çok itici olur böyle bir durumda. İşin şu boyutu da var kızın mesajlarını size göstermiş, kız dönmesi için çabalamış onu isteseydi emin olun ona dönerdi sizin gözünüzün yaşına hiç bakmadan hem de... Yanınızda ise gerisi boş.
Yani siz birbirinizi tanımak için bir masaya oturduğunuzda o bunları açmadı siz öğrendiniz. O zaman siz haklısınız ve bu adam da dürüst davranmayan bir pislik. Kusura bakmayın ama bence pisliğe pislik demek suç değil. Ben yol yakınken bitirin derim. Çünkü mesele geçmiş değil. Mesele size dürüst davranmamasıKızlar şöyle hepinize toplu yanıt vereyim.
BU 6 yıllık ilişki meselesini ben kendim öğrendim. Onu bile söylememişti. Hatta nişanlıyken mesaj tacizleri yaptığı zaman bu neden böyle yapıyor dediğimde ya takıntı yapmış beni falan diye beni geciştirir cevaplar vermisti. Evlendikten sonra da sapık supuk ve bir çok mesaj atmaya devam edince ister istemez sorguladım. Duygusal bağın yoktu madem öyle genel geçer bir insandı senin için neden ısrarla devam ediyor dediğim de bile yeminlerle asla sevmedim,aşık olmadım sözlerini devam ettirmişti. Ee sonrasında böyle fotoğraflar falan görünce de yalan söylediğini anlamıştım. Yani sürekli karşıma çıkıyor. Bilerek yada isteyerek pişirip pişirip önüne ben koymuyorum. Zaten son fotoğraf olayından sonra büyük patlak vermişti. Yoksa tesadüfi ögrendigim şeyler.
Adam 6 yıllık ilişkiyi bile kabul etmiyor ama kadının eski sosyal medya hesaplarında tarihler bilmem neler mevcut.
Evet inşallah görüşmemiştir, sorsanız da cevabını alamazsınız zatenAslında nişanlıyken görüştün mu görüşmedin mi diye hiç sorgulamadım. Umarım görüşmemiştir . Zira olay farklı boyutlara taşınır
Bana üstün körü bahsetmişti. Hiç bu kadar detay bilmiyordum zamanla kendi kendime öğrendim. Pislik diyemeyeceğim kızzzYani siz birbirinizi tanımak için bir masaya oturduğunuzda o bunları açmadı siz öğrendiniz. O zaman siz haklısınız ve bu adam da dürüst davranmayan bir pislik. Kusura bakmayın ama bence pisliğe pislik demek suç değil. Ben yol yakınken bitirin derim. Çünkü mesele geçmiş değil. Mesele size dürüst davranmaması
Düzeltme: konunuza baktım,hamileymişsiniz. Siz en iyisi onunla konuşun sonra bir terapiste gidin
Sorarsam konu tekrar açılmış olur. Olur da yine farklı bir şeyle karşılaşırsam ki temenniim asla değil. O zaman fenaaEvet inşallah görüşmemiştir, sorsanız da cevabını alamazsınız zaten
Eğer konu kapandıysa çok da irdelemeyin, sadece eşinize hiç hissettirmemek kaydıyla tetikte olun, ola ki ( inşallah olmaz) şüphe uyandıracak birşeyler görürseniz o zaman neler olup bittiğine dair araştırma yaparsınızSorarsam konu tekrar açılmış olur. Olur da yine farklı bir şeyle karşılaşırsam ki temenniim asla değil. O zaman fenaa
Teşekkür ederim tavsiyelerin içinEğer konu kapandıysa çok da irdelemeyin, sadece eşinize hiç hissettirmemek kaydıyla tetikte olun, ola ki ( inşallah olmaz) şüphe uyandıracak birşeyler görürseniz o zaman neler olup bittiğine dair araştırma yaparsınız
Bir çoğunuzun böyle düşüneceğini tahmin etmiştim zaten ..Tam olarak düşündüğün gibi düşünürdüm maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?