Fikirlerinize Talibim..

Adam zaten yapabileceğini yapmış aralarındaki ilişkinin cinsellik boyutunda olduğunu söylemiş bence yalan falan yok napsin adam yaşadığı her şeyi anlatsın mı şuraya gittik şunları yaptık hatirladikca anlatsın size böyle daha mı mutlu olacaksınız bunu anlayamadım. Madem başta kabullendiniz şuanda gerçekten sürekli çıkan biseyleri adamın gözüne sokmaniz çok mantıksız. Kitabın arasında vesikaligi kalmış unutmuştur , fotoğraflar unutmuştur normal bence .

Tuvalet terliği fikriniz süper

Keşke sana en baştan soyleseydi emin ol bu kadar sorun etmezdin aynı şeylerin benzerini yaşadım ama ben biliyordum ilişkisini 2 sene sürdüğünü hatta en ciddi ilişkisi olduğunu kızın eşimi aldattığı için ayrıldığını falan lakin bizim durum bambaşkadı evlendikten 2 ay sonra evi temizlerken eşimin lise günlükleri arasında kızın ona yazdığı günlükleri ve fotoğraflarını buldum aksam gelince koydum önüne bunları unutmssn dedim yüzü allak bullak oldu özel mozel yok arkadaşım sen karisisin tabiki de bakacaksın benimkide aynı seninki gibi ayy çok eski dosyalarimn içinde kalmış unutmuşum farkında bile değilm dedi zamanında seni aldatma birinin anılarını sakladığın için bence kendine kizmaslisin o gün hepsini yakardm dedim.
Ne bileyim anı hatıra diye sakladım dedi özrü kabahatinden büyük unutmuştu şimdi saklamış oldu 1 hafta hiç konuşmadım başkasındaysa aklın hemen gidip dava aç ben yapamam böyle bir evlilikte dedim sonraki 1 sene bana kendini inandrmakla geçti inanın onları bulmak uzmedi saklaması üzdü şimdi hersey geçti gitti ama abartmiyosnz sonuna kadar haklısınz. Erkekler bu konularda çok uyanık değil halbuki saklayacak olsa ortalığa koyar mi

Abartmıyorsunuz, belli ki yalan söylemiş.
Ama çok saçma, neden böyle bir yalana gerek duymuş ki?
Sizden önce yaşanan bir ilişki sonuçta. "Evet çok aşıktım" dese ne değişecek?
Benim aklıma nişanlılık döneminde bu kızla arada sırada görüştüğü geldi, o yüzden yalana gerek duydu belki, hani kızı bırakmadığı ortaya çıkarsa erkeklerin şu iğrenç “ihtiyaçlarım vardı nefsime yenik düştüm” bahanesi var ya onu kullanabilmek için sadece cinsel birliktelik diye adlandırdı. Yoksa elbette duygusal ilişki yaşanır bunu gizlemenin gereği yok.

Erkekler konusunda acımasız mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki onlar yıllarca duygusuzca sırf cinsellik için birliktelik yaşayabilirler gibi düşünüyorum, yanılıyor muyum?

Evet olabilir. Zaten çok kısa sürede nişanlanmışlar sanırım. Belki o ilişki noktalanmadan konu sahibiyle tanıştı, ortaya çıkmasın, çok sorgulanmasın diye de "dıygusal bir şey yok, önemli biri değil" demiştir. "Evet sevgiliydik" dememesinin başka hiçbir mantığı yok.
Zaten kaç insan 6 sene fuckbuddy olarak takılıp serpme kahvaltıya gider ki?

onu çok sevdim, aşıktım dese ne olacakki, yaşananlar değişecekmi yada sen dahamı anlayışılı olacaksın...yine kıskanacaksın, yine kıskanacaksın...adam sen kırılma, üzülme diye belki pembe bir yalan söylemiş...eskiyi kurcalamayı bırakta, önüne bak.....yoksa adamı kaybedeceksin...

Tüm yorumlarda aynı şeylere yanıt vermekten yoruldum. Keşke verdiğim yanıtları okusanız

Ben cok umursamazdim sanirim. Zaten gecmise dair sorular sormak, ne yasadiysa anlatmasini beklemek bana cok anlamsiz geliyor, beni ne ilgilendirir ki. Ben o adama evlenecek kadar guveniyorsam gerisi bos. Unutulmus bir flash olabilir. Belki biraz trip atardim ama sonucta artik evliysek ve bana olan saygisindan, sevgisinden suphem yoksa unutur giderdim.

Keşke sadece cinsellik yaşadık demeseymis. Neyi değiştirecekti geçmiş. Yaşandı bitti deşeymiş, duygusal bağlamda birşeyler yaşasaydı fotoğraf albümünü de evinize yerlestirecekti herhalde o kadar haklısınız ki sindirememekte.

6 yıl uzun bi zaman, kimse duygusal bağı olmayan ilişkiyi bu denli uzun zaman devam ettirmez, eşinizin sakladığı şey vardır eminim. Ve belkide onunla evlenecekti olmadı, yoluna sizinle devam etti, ya da etmek zorunda kaldı, diğer ilişkisinin de üzerini kapatıyor olmadığı için, cinsellik vb yalanlar falan.

6 yıllık bir ilişki sizden önce bitmiş. Neden duygusal olup olmadığını öğrenemeye çalışıyorsunuz ki? Duygu beslediği tek kadının siz olduğunu duymak için mi? Size yalan söylediği için mi? Eğer birincisiyse inanın bana zamanında duygu besleyip yanılmak bir kadının duygularını kullanıp hayvani ihtiyaçlarını giderip köşeye atan bir pislik olmaktan iyidir. Geçmiş geçmişte kaldı. Keşke size yalan söylemeyip flashı resmi çöpe atsaymış. Ama siz böyle sinirli olursanız o sizi memnun etmek için böyle yalana başvurur gibi geldi

Son düzenleme:
Erkekler konusunda acımasız mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki onlar yıllarca duygusuzca sırf cinsellik için birliktelik yaşayabilirler gibi düşünüyorum, yanılıyor muyum?
Kızlar şöyle hepinize toplu yanıt vereyim.
BU 6 yıllık ilişki meselesini ben kendim öğrendim. Onu bile söylememişti. Hatta nişanlıyken mesaj tacizleri yaptığı zaman bu neden böyle yapıyor dediğimde ya takıntı yapmış beni falan diye beni geciştirir cevaplar vermisti. Evlendikten sonra da sapık supuk ve bir çok mesaj atmaya devam edince ister istemez sorguladım. Duygusal bağın yoktu madem öyle genel geçer bir insandı senin için neden ısrarla devam ediyor dediğim de bile yeminlerle asla sevmedim,aşık olmadım sözlerini devam ettirmişti. Ee sonrasında böyle fotoğraflar falan görünce de yalan söylediğini anlamıştım. Yani sürekli karşıma çıkıyor. Bilerek yada isteyerek pişirip pişirip önüne ben koymuyorum. Zaten son fotoğraf olayından sonra büyük patlak vermişti. Yoksa tesadüfi ögrendigim şeyler.
Adam 6 yıllık ilişkiyi bile kabul etmiyor ama kadının eski sosyal medya hesaplarında tarihler bilmem neler mevcut.

Adam niye yalan soyluyor onu anlamadim. Yasandiysa yasandi. Sizden neden cekiniyor?

Ben genelde böyle zamanlarda silip atın derim ama yasanıp bitmis bir olay oldugu izlenimi uyandı bende.Gerçekten hatırlasa o flashı o montun cebinde bırakmaz tamamen saklardı.Bir seyleri gizlemeye calısmamasından,eski iliskisini onemsemedigini anlıyorum.Zaten istese o eski iliskisine de dönebilirdi.Bence takılmayın,yani mutlaka aklınıza gelir ama bunu sürekli öne sürmeyin derim.6 yıllık bir ilişki dile kolay,elbette cok mutlu mutsuz anları birlikte yasamıslardır

Haklısınız ama gelin bir de esimden dinleyin :)

İyi bi aile terapisine gidin.. Eşinizin burnunu sürtürrecek yaptığı bu hatayı, evliliğinize getirdiği bu eksikliği, bu kusuru telafi ettirtecek akıl alın terapistten... Yaptıklarını ödesin diğer taraftan evliliğinizde sıhhate kavuşsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…