Fikirlerinize Talibim..

Siz konuyu tekrar okuyun bence anlayamamışsınız
Yanlış anladığım tek şey nişanlı değil evli olmanız. Onun dışında eşinizin eski ilişkisiyle alakalı sadece cinsellik demesini değiştirmiyor. Ve kimse sadece cinsellik için biriyle 6 yıl beraber olmaz vesikalığını bulundurmaz ve fotoğraflarını flasha atmaz

Sayenizde birden çok msj alıntıladım ve nasıl yaptığım hakkında hiç bir fikrim yok istesem yapamam

Eşinizin geçmişinde yaşadığı aşk geçmişte kalmış, buna takılmaya gerek yok ama sonuçta duygusal olarak da bir birliktelik yaşadığı insana sadece cinsellik diye bahsetmesi hoş değil, insan en azından geçmişinde yaşadığı kişiye saygı duyar. Ben aşk yaşaması, cinsellik yaşaması nedeniyle değil sırf bu nedenle boşanırdım. Çünkü bu kişilik meselesi.

Kesinlikle ben de buna çok takıldım. Büyük saygısızlık ve karaktersizlik

Seviyor ve sayıyor inkar edemem. Zaten aramızda saygı çizgisi olmasaydı,her şey daha da cirkinlesebilirdi.
Evliligime tabiki de buna göre yön vermeyeceğim. Sadece yaşadığım olayları anlattım ve fikir almak istedim. Bir de insan bir yalan yakalayınca bin doğruyu sorguluyor ondan heralde. Fıtratımız itibari ile de böyle şeyleri kolay hazmedemiyoruz o yüzden..

Ohh be kitap gibi cevap geldi. Çok teşekkür ederim gerçekten.

Ama işte onları da yeminler eşliğinde inkar ediyor. Canım anlatabildim mi ben inanmadığım gibi gördüğüm kadarıyla kimse de inanmadı. Almam gereken cevapları aldım teşekkür ederim

Fıtratınızın gereği sahsınıza münhasır değil.Ayrıca böyle kolay yalan söyleyebilen bir erkekle evli olup böylesine fıtrat sahibi olmanız büyük talihsizlik sizin için. Umarım güveninizi kazanır en kısa zamanda ve evliliğinizi mutlu idame ettirirsiniz.

Tabi ki söyledikleriniz de farklı bir bakış acısıdır. Teşekkür ederim.

Diger cevaplari okumadim direkt yazdiklarinizin bana ilk hissettirdigi yonde cevap vericem.
Evet su anda esiniz ve duygusal baglarimizdan dolayi sahiplenme hissediyoruz. Belki sizi kirmamak yada ileride ki bir zamanda kafanizda acabalar olmamasi icin bazi seyleri eksik anlatmis olabilir. O donem yasadigi iliskinin ozeliymis ve o defter kapanmis. Zaten su anki zamanda 3.sahsa bir bagiligi olsaydi o kadar teklife, israra geri donerdi. O sizi secmis zaten.

Duygusal yada fiziksel her ne yasadiysa o sizden onceymis zaten. Bunu sorgulayamazsiniz. Evet onunuze su anda bile o resimlerin cikmasi, o iliskiyle ilgili detaylari ogrenmeniz damariniza basmis olabilir. Ama esinize bu konuda takinabileceginiz en buyuk tavir, bu konuda daha ozenli olmasidir. Eminim kendisi de sizin gecmisten kalan bir iliskinizin detaylarini gosterecek objeleri gormek istemezdi. Zaten iliskiniz icinde de defalarca karsi tarafin verdigi sıkintılarla ugrasmissiniz, cok defa ismi gecmis. Kenside bu gelismelerden cok rahatsiz olurdu, bu konuda size hak vermek zorunda.

Bence siz ona bir gorev verin. Her seferinde gozunuze sokar gibi karsiniza birsey cikmamacasina derin bir temizlik yapsin.

3.sahsin adini anip anip adamin aklina sokmayin, hatirlatmayin derim nacizane.

Ne kadar güzel fikirlerinizi beyan etmişsiniz kırmadan dökmeden. Çok naziksiniz..
Ve de haklısınız.. Çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınızı dikkate alıyorum ve dediginiz gibi..

Sureklı kavga cıkarma ama temkınlı ol.

Bence siz duygusal bir seyler yasadim sozunu kaldirabilecek biri degilsiniz.Asiri tepki verebilirsiniz ve kendinizi hirpalar kendi kendinizi mahfedersiniz.Insan gecmisinde sevebilir.Sizde buyuk ihtimal sevmissinizdir.

Ve eger isteseydi bu adam bu kadinla coktan iliski yasamisti kadin her turlu kocanizi istiyor anladigim kadariyla.Israrla kadini aklina niye sokuyorsunuz?

Bence o kıza/kadına dair ne var ne yok kaldırın bulursanızda yok edin sokmayın aklına.6 yıl kimse fiziksel ilişki için bi arada olmaz diye düşünüyorum romantizm olmaz öyle bi ilişkide kendisi açmak istememiştir.Ama bu yüzden tartışmayın bence.Sürekli gündeme getirirseniz hep taze kalır bırakın silinip gitsin mazi olsun adıda kendi gibi

Aynen hatta kendimi daracigina falan da götürebilirim çünkü ben manyağım
Kız ne abarttın ha evet sevdim oldu bitti deseydi zaten bu kadar uzamayacaktı ki.

Kusura bakma ama duygusal bağı olmayıp da sadece cinsellik için biriyle birlikte olan bir şahıs durumu bence daha iğrenç. Bunu nasıl göz ardı ettin?
Ama duygusal bağı varmış bence. Varmış da biten bir ilişkinin fotoğraflarını neden saklamış? Aynı şekilde senin böyle bir durumun ortaya çıksa "geçmişte kalmış canım " mı diyecek?
Bence oku canına. Arkandayım.

Her iki konudan da canına okudum. Çünkü gözüm baya dönmüştü. Arada aklıma gelir ama yansıtmam ona :)

Eski sevgili, sevmiyordum demeler, romantik fotograflar , araya anne vs koymalar barismaya calismalar , nisanlaninca aramalar mesajlar, bi size yazmamasi eksik. Ayni yahu ! Okurken sinirim bozuldu .

Eski sevgili, sevmiyordum demeler, romantik fotograflar , araya anne vs koymalar barismaya calismalar , nisanlaninca aramalar mesajlar, bi size yazmamasi eksik. Ayni yahu ! Okurken sinirim bozuldu .
Senin okurken sinirlerin bozulmuş.Ben bizzat yaşadım ne yapmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…