Fikirlerinizi alabilir miyim?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Arkadaslar merhaba. Oğlum bi kaç hafta sonra hatim yapacak inşallah.. Ve kresde ki sınıflarında hatim partisi yapılacak. Pasta kesilecek, cocuklar eglenecek falan.. Bende oğlum sınıf arkadaslarına dagıtsın, bizden güzel bi hediye olsun diye avuç içi boyutunda bu yasini serifleri almayı dusundum. İnternetten bi bayan yapıyor. Normsl kucuk boy yasini şerifin Dısını kadife ile kaplıyor. Esime soledim bunu. O da kafamı karıstırdı. Hiç görmediğimiz kitaplar bi yerinde yazım yanlışı falan olursa o kadar kişinin vebalini alırız dedi. Bnde bayana sordum. Yanlış olmaz kitaplarımızda. Bu konuda hassasiyet gösteriyoruz dedi ama ben çok kararsız kaldım. Cok da begendim bu yasini serifleri. Ne yapayım sizce? Almayayım mı?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 103
Ben çok beğendim, bence niyetiniz önemli zaten. Hayatta her şeyi bu kadar denetleyemezsiniz ki.

kimse onu alip okumayacak ki zaten. o temsili bir hediye ve cok guzel dusunulmus. Allah kabul etsin insallah.

Ole mı diyosunuz? Vebal falan deyince eşim çok rahatsız oldum.. Okunur bu yasini serifler. Yani avuç içinden biraz daha buyuk. Yazıları net anlaşılır. Rahatlıkla okunabilir okumak isterlerse şayet... Tesekkur ederim

Öncelikle Rabbim çocuğunuzun hatmini kabul etsin inşallah :KK68: Hediye fikri çok hoş,eşiniz de amma detaycıymış bunu düşünmesi güzel ama ben de bu işi yapanların hata yapacağını pek sanmıyorum. Hatıra kalmış olur hem...

Masallah oglunuza ne guzel. Iyi dusunmussunuz. Yanlis ihtimaline karsi bir ornek isteyip siz bir okuyun eksigine gorseline bakmis olursunuz. Sonra ona gore siparis verirsiniz.
bir de bunlarin adet fiyati nedir. Bir kac farkli sekilde icini filan foto koyabilir misiniz ya da li k verir misiniz.

Adet fiyatı 8 lira... Tekli satım yok. 30 tane alıcam, 240 lira verecegım. Evet biraz pahalı ama hem hediyenin amacı hem de niyetimiz acısından deger diye dusunuyorum...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 52
Adet fiyatı 8 lira... Tekli satım yok. 30 tane alıcam, 240 lira verecegım. Evet biraz pahalı ama hem hediyenin amacı hem de niyetimiz acısından deger diye dusunuyorum...

Aslında mantıklı.
Ama eşinizin detaycılığı benim hoşuma gitti.
Hassas bir konu sonuçta.

X