Benim tek zoruma giden şey eşimin abisi 10 yıldır evli 2 çocuğu var..Düşünmesi gerekmez mi sizce bunların yalnız kalmaya ihtiyacı vardır biraz biz çağıralım yanımıza diye..Ama o 2. gün anne gitte onlarda kal yalnız kalma diyor..Neye üzüleceğime şaşırmış durumdayım..2 aylık evli bile olsak zoruma gitmez niye hep bizde diye..Ama daha 1 kere bile başbaşa kalamadık..Evleneli 23 gün olmuş, yani kpiniz vefat edeli de 23 gün...
Sizi anlıyorum, bir yanınız muhtemelen "Niçin böyle oldu en güzel günümde" diyor ki haklısınız bu sitemde, ağır bir durum.
Ancak eşinizin aile içinde ilk kaybı... Onun için çok daha ağır ve ne yapacağını şaşmış durumda. Hem düğünü mahvoldu, hem babasını kaybetti.
Ani bir kayıpsa daha da ağır bir süreç...
Yine kvniz anlayışlı bir anne olmuş sizin için, konuşmuşsunuz.
Yavaş yavaş bi düzene oturacaktır, henüz çok taze olduğu için bu kadar iç içe girdiniz.
Kaynınız ve eltinizi de sallayın, sizin yaptığınıza insanlık denir, şu durumda annesinin yanında olmayan utansın.
Alnınız açık, vicdanınız rahat olur en azından kv ve eşiniz yanında. Biraz zaman...
Ani ölüm.20 dakika içerisinde kaybettik..Ani bir ölüm müydü? Yoksa her an bekleniyor muydu?
Daha yeni kavuşmuşken ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum..Çok severek evlendik.Allah yardımcım olsun neyi düşüneceğimi şaşırdım resmen artık.Bende delirmek üzereyim artık.Yeni evlenip babası da kendisi de evden ayrıldığı için annesini terk etmişler gibi bakıyor, ona da bişey olur korkusu yaşıyor apaçık. Şu an evlilik umrunda bile değildir muhtemelen çünkü çok ağır gelmiş yaşadığı. Biraz zaman tanı iki ay üç ay. Baktın atlatmıyor psikolojik destek Öner yanında olarak. Kabul etmez ya da o da çözüm olmazsa bir yıla kadar sık dişini bir şekilde. En azından sen savaşını vermiş olursun ama baktın iyice kopuk, kendi evini benimseyememiş, o Zaman ayrılık sinyallerini ver. Ben olsam böyle yapardım canım. Biraz sabır lazım zor biliyorum...
Düşünme zaten kastım o değil. Ona bunu hissettir. Eğer gerçekten benimsemezse evinizi ve seni, o Zaman başka çare kalmaz olay bu.Daha yeni kavuşmuşken ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum..Çok severek evlendik.Allah yardımcım olsun neyi düşüneceğimi şaşırdım resmen artık.Bende delirmek üzereyim artık.
Benim tek zoruma giden şey eşimin abisi 10 yıldır evli 2 çocuğu var..Düşünmesi gerekmez mi sizce bunların yalnız kalmaya ihtiyacı vardır biraz biz çağıralım yanımıza diye..Ama o 2. gün anne gitte onlarda kal yalnız kalma diyor..Neye üzüleceğime şaşırmış durumdayım..2 aylık evli bile olsak zoruma gitmez niye hep bizde diye..Ama daha 1 kere bile başbaşa kalamadık..
Aynen öyle ben 10 yıllık evli olsam öyle derdim.2. günde git onlarda kal demezdim..Zoruna gider insanın tabi, ama abisi ile bu durumu konuşması gereken kişi eşiniz.
O da babasının ani kaybından görmüyor bu ayrıntıları, göremez de... Beklenmeyen kayıplarda kabullenme-normal hayata dönme daha çok zaman alıyor.
Siz fark ettiklerinizi söyleseniz suçlu olursunuz üstelik "Ben ne ile uğraşıyorum, bu kadının derdi ne" olayına döner.
Görmüş, bilmiş oldunuz kaynınızı da eltinizi de... Çünkü abisi akıl edemese (sonuçta onun da babası ve acıyla baş etme şekli yalnız kalmak), yengesinin söylemesi gerek eşine "Gençler baş başa kalsınlar, baş başa dertleşsinler, bize gelsin annen" diye.
Bunları tatlı bir dille konuşacağınız zamanlar gelir merak etmeyin. Eşinizin acı günü, ona destek olun şimdi.
Allah rahmet eylesin; keşke nikahı biraz bekletebilseydeniz.Ani ölüm.20 dakika içerisinde kaybettik..
Ailem başka şehirde yaşıyor.Eğer nikahı kıymasaydık onlarla dönmek zorunda kalıcaktım.Mecbur yaptık nikahı..Allah rahmet eylesin; keşke nikahı biraz bekletebilseydeniz.
Tabii ki destek olacaksınız, ama doğru olan KV'nin yakın akrabalarının gelip, onun evinde onunla kalmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?