- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi derdime derman
-
Iste benim konsolda davlumbazda hevesim var. Sorun da bu yani
Bir kizim bir oğlum var çok korkar oldum inanır mısın şu an istanbulda yaşıyorum ama çok zor hayat şartları yıllarca çalış didin çabala hanımefendi içerlemiş niçin hevesleri varmış varsa hevesin çalış kocaman ev al istediğin gibi size ama ne demek yaşlı onlara o kadar büyüğe gerek yok hadsizlik bi ya valla sinirim kalktievet bana ev verseler ayda en az 1000 tl kardayız diye şükrederdim
teşekkür de ederdim
biz kendi kazancımızla ev almak istediğimizde bile köstek oldu hainler.
konu sahibininki resmen şımarıklık valla burada sinir oldum kendi kendime.
araba mevsuzunu zaten kk da bilmeyen yok
Gümüşlük nedir yaMerhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
ev vermişler, içerliyorsunuz..hakkınız yok buna. ama içerlemek yerine bi teklif götürebilirsiniz....Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Çocuklarınız olduğunda eşinizde o eve sığamadığınızda ev alma taraftarı olacaktır zaten zamana bırakın ve anı yaşayın kendinize peşin peşin sıkıntı yaratmayın bence. Çok şükür verilen bir ev var kira ödemeyeceksiniz bol bol birikim yapıp kendi evinizi almanız daha mantıklı olacak ileride. Fikrinizi çok belli etmeyin nişanlınıza ve ailenize soğutmayın kendinizden derim. Tabii sizin fikriniz... Mutluluklar.Illa ki zorluk çekmişlerdir
başka cocuklari yok.
Nişanlimda calisip baska ev alalim dediğimde ne gerek var deyip alıniyo beğenmediğimi dusunerek
Öpüp başına koyacağına bık bık ediyorAhhh yaramı destin desem nerdeyse 30 yıllık bir ev ve 1.300 ödüyorum desem her ay ciğerden yanıyoruz ama istanbulda olunca böyle birde şunu anlamıyorum ne demek içerlemek ne hakla ben yıllarca çalıştım çabaladım demi ev sahibi oldum ha yetmedi oğlumada verdim amma yokk gelin hanım neden küçük evde otursun ki onlar yaşlı zaten gidici ben emeklerinin üzerine konarım ne kadar rahat be nasıl kolay kimseden gram beklentim yok olmazda böyle olanlara da çok şaşırıyorum ve kızıyorum nasıl bekleyebilir hiç çekinmeden aklım almiyor
Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Davlumbaz da uymuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?