- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi derdime derman
-
Sana derken.. bana mi birakiyor evini oğluna değil yaniKira vermeyeceginize şükredin bence .
Begenmiyorsanizda kiraya çıkın güzel bir eve .
Kadın neden evini sana bıraksın, hayret birşey .
Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Çok hazırcısınız gerçekten umarım bir gün çalışıp didinip kendi evinize çıkarsınız .Sana derken.. bana mi birakiyor evini oğluna değil yani
ben kv olsam bana bu zihniyetle gelselerMerhaba bana kalırsa ben evlenmeden herşeyin söylenip yapılmasından yanayım çok mantıklı yaklaşmışsın 2 kişi ve başka daireleri var kimse anlamıyorki 3 daireleri var siz daha yeni evleneceksiniz 1 tane olsun daha düzgün olsun ailenizi araya katarak söyleyemezmisiniz aceba yada nişanlınıza direk değilde nasıl sığacağın bu eve diye dert edindiğinizi sıkıntı yaptığınızı görürse o da ailesini söyleyebilir belki..
taş göremeyenlerden biri benim :)Eşinin ailesinden taş bile göremeyenler var, 60 yaşındalar diye sizin onlardan rahat yaşamaya hakkınız varmış gibi beğenmemezlik etmeyin vermeyedebilirler
sene olmus 2018 siz hala gumusluk diyorsunuz daha gereksiz daha avam bisey yok dicem ama var o da fiskos masasiMerhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
taş göremeyenlerden biri benim :)
10 yıl kredi ile ev aldım
eşek gibi çalışarak ödüyoruz
evet bana ev verseler ayda en az 1000 tl kardayız diye şükrederdimSeni biliyorum canım, bende kayınvalidemin bana taktığı altınları düğünden sonra ki gün istediğinden bir konuda bahsederken sen araba mevzuunuzu anlatmıştınbizimkiler değil ev vermek ( imkanları varken ) gelin ve oğullarını borçlu çıkartırlar. Valla kimse kıymet bilmiyor. Aslında konu sahibi gibi düşünseydik nasılsa onlar yaşlı başlı buda bizim olsun deseydik bence bizde baya kârdaydık
Bir de davlumbaza yapıştırılan tüllü nikah şekerlerisene olmus 2018 siz hala gumusluk diyorsunuz daha gereksiz daha avam bisey yok dicem ama var o da fiskos masasiha bir de tezgahta plastik bulasik kurutmalik
Ahhh yaramı destin desem nerdeyse 30 yıllık bir ev ve 1.300 ödüyorum desem her ay ciğerden yanıyoruz ama istanbulda olunca böyle birde şunu anlamıyorum ne demek içerlemek ne hakla ben yıllarca çalıştım çabaladım demi ev sahibi oldum ha yetmedi oğlumada verdim amma yokk gelin hanım neden küçük evde otursun ki onlar yaşlı zaten gidici ben emeklerinin üzerine konarım ne kadar rahat be nasıl kolay kimseden gram beklentim yok olmazda böyle olanlara da çok şaşırıyorum ve kızıyorum nasıl bekleyebilir hiç çekinmeden aklım almiyorBuldukça bunamışsın vhalla...
Aylik en az 600 tl kira odemek nasil koyar bilirmisin? He iste senin o derdin yok
evet bana ev verseler ayda en az 1000 tl kardayız diye şükrederdim
teşekkür de ederdim
biz kendi kazancımızla ev almak istediğimizde bile köstek oldu hainler.
konu sahibininki resmen şımarıklık valla burada sinir oldum kendi kendime.
araba mevsuzunu zaten kk da bilmeyen yok
Ay zaten ev veriyormuş gözünüz daha kadının kendi evinde mi? Ayrıca gümüşlüğü ne yapacaksınız koca kadın gibi ne gerek var? IKEA'da 50 m2lik evleri nasıl döşüyorlar valla, siz de döşersiniz herhalde. Ağır ağır mobilyalar seçmeyin, az öz eşyanız olsun. Gümüşlük istediğinize göre muhtemelen evi 50+ yaş gibi döşemek istiyorsunuz diye tahmin ediyorum. Benim kendi bekar evim 2+1 küçük bir ev, kız kardeşim ve köpeğimle birlikte kalıyorum, daha da yer var yani. İki kişi nasıl sığdıramıyorsunuz inanın anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?