Fikirlerinizi merak ediyorum

Siz teklif edin ya da nişanlınıza çıtlatın durumu belki akıllarına gelmiyordur belki tekliften sonra kıramaz olur derler ??

Benim evim de amerikan mutfak 2+1.
Gümüşlüğü geçtim daha masa bile almadık. Gelen misafiri de zigonlarda ağırladık. Şu an tv ünitesi bile gözüme batıyor, atasım geliyor. Balkon tipim de Fransız, az kilo alsam çamaşır asarken sıkışıp kalırım.
Eviniz küçükse ona göre çözümler bulursunuz yaşadıkça.

Eşinin ailesinden taş bile göremeyenler var, 60 yaşındalar diye sizin onlardan rahat yaşamaya hakkınız varmış gibi beğenmemezlik etmeyin vermeyedebilirler

Sana derken.. bana mi birakiyor evini oğluna değil yani
Çok hazırcısınız gerçekten umarım bir gün çalışıp didinip kendi evinize çıkarsınız .
Ayrıca eski konularınızda bahsetmiştiniz kv benim almam gereken şeyleri alacağını söyledi bende ses etmedim diye bir zahmet buna da ses etmeyin o zaman .

ben kv olsam bana bu zihniyetle gelseler
o vereceğim evi de asla vermem
paşa paşa kiraya yollarım oğlum ve gelinimi

100 m2 ev yenı evliler için küçük değil normaldir.
bir de aileni araya kat dıyorsunuz , pes....

Eşinin ailesinden taş bile göremeyenler var, 60 yaşındalar diye sizin onlardan rahat yaşamaya hakkınız varmış gibi beğenmemezlik etmeyin vermeyedebilirler
taş göremeyenlerden biri benim :)
10 yıl kredi ile ev aldım
eşek gibi çalışarak ödüyoruz

Ay zaten ev veriyormuş gözünüz daha kadının kendi evinde mi? Ayrıca gümüşlüğü ne yapacaksınız koca kadın gibi ne gerek var? IKEA'da 50 m2lik evleri nasıl döşüyorlar valla, siz de döşersiniz herhalde. Ağır ağır mobilyalar seçmeyin, az öz eşyanız olsun. Gümüşlük istediğinize göre muhtemelen evi 50+ yaş gibi döşemek istiyorsunuz diye tahmin ediyorum. Benim kendi bekar evim 2+1 küçük bir ev, kız kardeşim ve köpeğimle birlikte kalıyorum, daha da yer var yani. İki kişi nasıl sığdıramıyorsunuz inanın anlamadım.

sene olmus 2018 siz hala gumusluk diyorsunuz daha gereksiz daha avam bisey yok dicem ama var o da fiskos masasi ha bir de tezgahta plastik bulasik kurutmalik

taş göremeyenlerden biri benim :)
10 yıl kredi ile ev aldım
eşek gibi çalışarak ödüyoruz

Seni biliyorum canım, bende kayınvalidemin bana taktığı altınları düğünden sonra ki gün istediğinden bir konuda bahsederken sen araba mevzuunuzu anlatmıştın bizimkiler değil ev vermek ( imkanları varken ) gelin ve oğullarını borçlu çıkartırlar. Valla kimse kıymet bilmiyor. Aslında konu sahibi gibi düşünseydik nasılsa onlar yaşlı başlı buda bizim olsun deseydik bence bizde baya kârdaydık

evet bana ev verseler ayda en az 1000 tl kardayız diye şükrederdim
teşekkür de ederdim
biz kendi kazancımızla ev almak istediğimizde bile köstek oldu hainler.
konu sahibininki resmen şımarıklık valla burada sinir oldum kendi kendime.

araba mevsuzunu zaten kk da bilmeyen yok

Buldukça bunamışsın vhalla...
Aylik en az 600 tl kira odemek nasil koyar bilirmisin? He iste senin o derdin yok
Ahhh yaramı destin desem nerdeyse 30 yıllık bir ev ve 1.300 ödüyorum desem her ay ciğerden yanıyoruz ama istanbulda olunca böyle birde şunu anlamıyorum ne demek içerlemek ne hakla ben yıllarca çalıştım çabaladım demi ev sahibi oldum ha yetmedi oğlumada verdim amma yokk gelin hanım neden küçük evde otursun ki onlar yaşlı zaten gidici ben emeklerinin üzerine konarım ne kadar rahat be nasıl kolay kimseden gram beklentim yok olmazda böyle olanlara da çok şaşırıyorum ve kızıyorum nasıl bekleyebilir hiç çekinmeden aklım almiyor

Beğenmiyorsan bile satarsın elinde bir miktar paran olur, üstüne ekler ev alırsın rahat rahat. Neyse bu konular bize hep ders

Yeni evlenecek bir genç kız olarak buyuk ev hayaliniz gayet normal ama onlar yaşlı büyük evi napacak deyip onların evine göz dikecegine esinle birikim yap ya da ne bileyim kredi çekin böyle olmaz . Yanlış düşünüyorsun .icimden böyle bişey geçirmek aklıma gelmezdi benim kendi malları hiçte vermeyebilirdi bende tamah etmizdim şahsen .

Bu arada evim 105 m2, 1500 lira kira ödüyorum. Bu devirde bedavadan ev bulup oturmak zor, ciddiyim kadına şükredin. Daha kendi evini bize verse yaaa falan diyorsunuz. Ben kadının yerinde olsam ve bunları duysam size ev falan vermem, oturun kirada da kıymetini anlayın. Sizden ziyade annesinin içerlemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…