- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi derdime derman
-
Ben sizi anlıyorum, içerlemişsiniz ve ummuşsunuz. Evlilik arifesinde olur böyle şeyler ama hiç kimseden birşey ummayın beklemeyin. Madem vermişler teşekkür edip ona göre eşya alın oturun. Ilerde gönlünüze göre ev alır istediğiniz gibi eşyaları alıp koyarsınız. Boş yere bu güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin.Ben buna her zaman şükrediyorum. Ama 3 evi varken bizim evinize hicbi dey uyduramadiğinizi görüyolar.
Ayni durumda sizde olsanız içerlersiniz
ankara 1+1 ler lüx daireler lüx olmasa da razıyım ama yine oturduğum evden pahalı :)Nasıl bi yermiş orası
Benim ev de 1+1 ve 800 + aidat
O zaman evdeki eşyaları azaltıp huzurumuzu artıralım
Asla içerlemezdim, aksine ben kayınvalidenin verecek olduğu evi de asla istemem, kendi evimi kendim yaparım, manevi desteğini esirgemeyip bana güzel davransın yeter, bir de şöyle düşünün o 60 yaşındaki kayınvalideniz belki gençken minicik evlerde oturdu, belki bir göz odaya tıkılıp kaldı, sabretti senelerce sesini çıkarmadan küçük evlerde oturdu, sonra sabrının mükafatı ev sahibi olmak nasip oldu ve hep küçük evlerde oturdum, ömrümün kalan kısmında geniş evde oturmak istiyorum dedi, yaş 60 olabilir ama belki o 60 yıllık ömre ne sıkıntılar, ne sabır sınamaları sığdırdı.Ben buna her zaman şükrediyorum. Ama 3 evi varken bizim evinize hicbi dey uyduramadiğinizi görüyolar.
Ayni durumda sizde olsanız içerlersiniz
ankara 1+1 ler lüx daireler lüx olmasa da razıyım ama yine oturduğum evden pahalı :)
Eryamandan bıkmış bizimkiler benim eşimin çocukluğu gençliği orada geçmiş bir ara geldik gerçekten siteleri çok güzel olmuşBen de ankaradayım
Eryamana gel
Burası 1+1 cenneti
eşimin bekar evine taşındım, yeni eşya olarak sadece yatak odasına konsol çekmece ve gardrop aldıkBu arada_meLinDa_ arkadaşım, evlenirken 1+1 eve taşındı. Gayet mutlu 4 5 sene geçirdiler.
Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Bence yanlış düşünüyorsunuz onlar yaş almış olabilirler ama ferah rahat bir evde oturmak hakları ki size ev de vermişler tek göz oda olsa bile sizde çalışın daha büyüğünü alın geçin insanlar o kadar emek vermiş yapmışlar evlerini bence fedakarlık yapmalarını beklemeniz bencillik olur. Ayrıca başka bekar-evli çocukları da varsa size büyük evi verseler diğerlerine de haksızlık olur. Evinizin boyutuna göre çokta güzel spor ferah bir ev elde edebilirsiniz fazla eşyadan kaçının derim. Bu zamanda ev veren kv kp bulmuşsunuz kıymetini bilin derim.Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Illa ki zorluk çekmişlerdirAsla içerlemezdim, aksine ben kayınvalidenin verecek olduğu evi de asla istemem, kendi evimi kendim yaparım, manevi desteğini esirgemeyip bana güzel davransın yeter, bir de şöyle düşünün o 60 yaşındaki kayınvalideniz belki gençken minicik evlerde oturdu, belki bir göz odaya tıkılıp kaldı, sabretti senelerce sesini çıkarmadan küçük evlerde oturdu, sonra sabrının mükafatı ev sahibi olmak nasip oldu ve hep küçük evlerde oturdum, ömrümün kalan kısmında geniş evde oturmak istiyorum dedi, yaş 60 olabilir ama belki o 60 yıllık ömre ne sıkıntılar, ne sabır sınamaları sığdırdı.
Gençsiniz, özenirsiniz hak veriyorum ama kayınvalideniz kendi evinde otursun, siz ileri de kendi çabalarınızla büyük bir ev alırsınız.
başka cocuklari yok.Bence yanlış düşünüyorsunuz onlar yaş almış olabilirler ama ferah rahat bir evde oturmak hakları ki size ev de vermişler tek göz oda olsa bile sizde çalışın daha büyüğünü alın geçin insanlar o kadar emek vermiş yapmışlar evlerini bence fedakarlık yapmalarını beklemeniz bencillik olur. Ayrıca başka bekar-evli çocukları da varsa size büyük evi verseler diğerlerine de haksızlık olur. Evinizin boyutuna göre çokta güzel spor ferah bir ev elde edebilirsiniz fazla eşyadan kaçının derim. Bu zamanda ev veren kv kp bulmuşsunuz kıymetini bilin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?