fikre ihtiyacım var:(

zey-zey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
13
1
1
29
merhaba arkadaşlar fikre ihtiyacım var o yüzden hemen gireyim konuya.faceden biriyle tanıştım ama aramızda mesafeler falan yok aynı şehirdeyiz yarım saatlik bi uzaklık var aramızda ama tanışmamız face üzerinden oldu yadırgamayın lütfen bende pek sevmem netten tanışmak falan ama oldu işte konuşması çok düzgün böyle sarkıntılık eden biri değil konuşurken yerini bilerek konuşuyo sanırım en çok bu yönden etkiledi 2-3 günde bir mesaj atıyo konuşuyoruz ama şöyle ki ben ona face mi dondurdum dediğimde numaramı falan istemedi e bende isteyemezdim sadece görüşürüz değil mi tekrardan dedi okadar e buda bende soru işareti oluşturdu oda bişeyler hissetseydi istemez miydi yoksa erken diye mi düşünmüştür sizce? bi kaç arkadaşım öyle herşeyi bian da yaşayacak bi çocuğa benzemiyo hemde tepkinden çekinmiştir keşke sen isteseydin dedi ama bu kendimi küçük düşürmek olmaz mıydı? faceden tanıştığın birine güvenme falan diyebilirsiniz ama dediğim gibi aramızda mesafeler falan yok olursa hemen gidip görebilirim araştırabilirim ama şuanlık faceden ulaşabiliyorum sadece ve gerçekten düzgün bir çocuk ve bir ilgim var o yüzden kaybetmek istemem sizce ne yapmalıyım numarasını isteyemem numaramı istemesi için fırsat yaratmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorumm

Senin yanlis anlayacagini dusunmus olabilir, bu nedenle telefonunu istemememistir belki. Facebook hesabini niye dondurdun? Telefonunu verme mail adresini ver, seninle sohbet etmeyi sevdim istedigin zaman bana yazabilirsin de.

İnsan tanıdığı bildiği insanları tanıyamıyor.Neyi araştırıp neyden emin olacaksın ki?Bir insan mesajla yazışmayla karşındakinin düzgün olduğuna nasıl karar verebiliyor.Ve KAYBETMEK istemiyor.Kelime cambazı herkes olur.Kimin ne olduğu belli olmayan dünyada,kendni böyle maceralara atmamalısın.

facebook uzerinden onunla konustugunuz halde, facebook'unuzu dondurma isteginizi bir sure onunla da konusmak istememeniz olarak yorumlamis olmasi ihtimali yuksek.

mailden konusmaya devam edin

facende sadece arkadaşları yok kardeşleri akrabaları da var insan az da olsa kendini belli ediyor hem o dediğinizi yapmak için illa face gerek yok yüz yüze tanıyacağımız kişilerde aynısını yapıyo merak etmeyin macera peşinde olsam şuan onun yanında olurdum bu kadar ince detaylara takılmazdım

Mail adresi isteseymiş bari Telefon için cesaret edemiyosa

İnsan yazarken ve konuşurken aynı kişi değildir çoğu zaman.
tamam da ben acaba nasıl biridir ? diye bir soru yöneltmedim arkadaşlar farkında mısınız haklısınız faceden herkese güven olmaz falan ama bu sadece face özel bi durum değil genel olarak her ortamda geçerli bişey ve benim güvenebileceğim biri benim sorum farklı yönde

peki sen bilirsin.

facebook uzerinden onunla konustugunuz halde, facebook'unuzu dondurma isteginizi bir sure onunla da konusmak istememeniz olarak yorumlamis olmasi ihtimali yuksek.
evveet bende öyle düşündüm ama bütün hesaplarımı kapattım sınav dönemimdi diye yanlış anlamış olabilir çünkü ilk konuştuğumuz günden beri ikimizde mesafemizi koruyoruz oda bişey hissediyo gibi ama hemen senden hoşlanıyorum numara ver demez azda olsa tanıdım

Belki yanlış anlayabilirrsiniz diye istememiş olabilir

Aynı şeyi söyledim farkındaysan, "insan tanıdığını bildiğini bile tanıyamıyor"
Onun yanında olman için onun bunu istemesi ve bir ilişki yürütmeniz lazım.Birliktelik yaşamk birine aşık olmak en tabii hakkın.Ama bunu ortak arkadaşlarınızın olduğu,gerçek hayatta tanınan bilinen biriyle yapmalısın.İki kelam yazı yazanın karakter analizini yapamayız canım.Devir gerçekten dikkatli olmamız gereken bir devir.

büyük ihtimalle bana da öyle geliyor işte ne yapmam ya da demem gerekiyoda bu düşüncesinden vazgeçsin

Öncelikle tekrar hesabınızı açmanız gerek miyormu ?
Zaten tek iletişim aracınız şuanda o
Çok taraftar olmasamda bu face arkadaşlığına tanıyarak zaten bir şekilde zamanla isteyecektir.

söylediklerinizin aksini iddaa etmiyorum haklısınız ama benim amacım faceden tanıştık aramızda mesafeler var hiç görüşemeyeceğiz ama yinede numarasını niye vermedi ki değil face sadece aracı ben zaten onu tanıyacağım eksik ya da hoşuma gitmeyen yönleri varsa bunu göz ardı edemem arkadaş ortamında tanıştığım biri de olsaydı aynı olacaktı sadece konuşurken tatlım cicim diye konuşmuyoruz ikimizde çekindiği için vermemiştir ben öyle düşünüyorum ne demeyeliyimde bu düşüncesinin aksini oluşturmalıyım bu sadece

Öncelikle tekrar hesabınızı açmanız gerek miyormu ?
Zaten tek iletişim aracınız şuanda o
Çok taraftar olmasamda bu face arkadaşlığına tanıyarak zaten bir şekilde zamanla isteyecektir.
elbette açacağım ama yine onun için çünkü artık kulanmak istemiyorum ama onunla konuşmayıda bitirmek istemiyorum, inanın benimde onayladığım bişey değildi yani ama ilgi oluştu konuşması tavrı bu yani yoksa mükemmel aşık oldum falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…