Fikre ihtyacm var

Ben davada hakkımı bile alabilecegimi endiseliyim... ama anlasmalı bosanıp cekip gitmekte istemiyorum ömür içimde hırsı kalacak incinmişliğin bi bedel ödesin istiyorm

Bu aslında tam aldatma değil. Sonuçta bir kağıt parçasına bağımlısiniz o kadar zaten 6 aydır ayrı yaşıyorsunuz. Sizi bu karara sürükleyen nedenler sırasında da zaten kpmussunuzdur çok önceden. Bu durum bosanmanizida cabuklastirir. Zaten bitmiş gitmiş. Ben bunu sorma nedeninizi tam anlamadım hala duygunuz mu var ? Yada bu durumdan bir maddi çıkarım olur mu gibi bir düşünce yüzünden mi? Tam içinizi acmamissiniz bana göre.

Hala duygularım var eşimdi o benim bi anda bitmiomus hersey her ne kadar incitsede konuyu acma sebebim duygusal olaraak nasl algılamalıyım olayı bunda gel git yasadm o yüzden davaya kesinlikle maddi kazanc olarak bakmıyorm su an eşimden fazla maas alıyorum ihtiyacm yok şükür ama benim hayallerimi gençliğimi yuvamı yıkmaya bosanms kadın konumuma düsmeye sebeb oldu bi bedel ödesin istiyorum bedel ödemeden biterse bi ömür keske yapsaydm diye pişman olurmuyum diye düsünüyorm ama çekişmeli davayla ugrasmak belkide yıllarımı alacak ve yine yıpranan olacagm o hayatına devam ediyor...anlasmalı yaparsam bedel ödemeyecek ama bende yoluma bakacagm

ne ara ayrılığı hazmetmiş
ne ara yeni birini bulmuşda sevgili olmuş
ben mi çok yavaşım millet mi çok hızlı anlamadım ki ben ya

Cok tesekkür edetim yardımın için benim merakım daha durusmamız olmadan mahkeme tarihi bile belli olmadan görüsmeye baslams yani tam olarak ne zamandan itibaren sadakat yükümlülüğü kalkıyor mahkeme gününden itibaren mi dilekceden itibaren mi bilgisi olan var mı

ne ara ayrılığı hazmetmiş
ne ara yeni birini bulmuşda sevgili olmuş
ben mi çok yavaşım millet mi çok hızlı anlamadım ki ben ya
Belki kendimi kandirıyorum bilmiyorum ama sanki bu sevgili hareketi daha cok kafayı dagıtmak için yapılmıs gibi geliyor ciddi oldugunu düsünmüyorum ayrılıgı kolay atlatabilmek adına yapmıstr o insanları harcamayı sever

İşte duygularının olması çok üzücü. Ama madem duyguların vardı 6 ay ne diye ayrı kaldın. İlişkiside 2 aydır varmış. Yani 4 ay ayrı kalmissiniz ve dava da var. Yani o süreçte ondan geri dönüş falan bir adım yada senden hiç olmadı mı? Ve birde boşanma davası açan kim? Birde acaba hayatına başkasınin girdigini ogrenince mi duygusallastin. İyi düşün sence problemler düzelir miydi onda hiç düzelme var mıydı. Beynimizde bazen bitti deriz kararlı oluruz ama karşımızdaki nin bizden daha kararlı olup yeni bir yol cizmesini yediremeyiz. Sadece bir inat yüzünden inatlasma olabilir mi

bal gibide aldatmadir sonucta hala resmen evlisiniz ne olursa olsun aynisini sen yapsaydin ona beni aldatiyo diye ortaya cikardi mahkemeye sun herseyi ve kurtul bu adamdan

Haklısın bunu cok düsünüyorum bu duysallıgım kaybetme psikolojisimi sevgi mi diye zamanında cok sevdim dogru tüm capkınlıklarına ragmen gözüm kör oldu evlendim ama evliliğimde o kadar incittiki içimden zaman zaman pişmanlık duymustum...bekar olsam aynı adamla evlenirmiydim asla..ama suan pisman olup donse(ki donmez) hayir dermiyim dusunuyorum ....6aydir adim atmadi bende 1 kere attim cevapsiz kaldi ve eger hakli durumdayken bu kadar alttan alsam ilk skntida sen devam etmek istedn deyip hep daha alttan almam gerekecekti o yuzden cok ustelemedim

Son düzenleme:

Avukatiniz var mı
Ona anlatıp yardım isteseniz olayin ayrintisini bilecegi icin daha iyi bilgi verebilir size
Hakimle konuşup etkilemiş olduğunu nereden biliyorsunuz kim söyledi
Bence uğraşmayin sonuçta her türlü bosanacaksiniz bırakın gitsin mahkemelerde yıpranmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…