• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikre ihtyacm var

Eski konularını okudum. Şu anda sana hayret ediyorum. Bu adamdan kurtulduğun için dua edip, bir fakire yardım etmen lazım bence.
Adam maaşını elinden almaya babasına yollamaya çalışıyor. Sebep ?
"Onlarda adet öyleymiş para babasında dururmuş"...
Adam size haber vermeden tatile gidiyor. Siz hesap sorunca parlıyor. Ve siz Özür diliyorsunuz bir de!

Adam babasının evine gidiyor, haklı oldugunuz halde ayağına gidiyorsunuz. Adam diyor ki "görüşmeye babamla gelirim ve geliyor"...
Yine görüşmeye gidiyorsunuz "babam olmadan gelmem" diyor ve babasına haber veriyor babası sizi arayıp "benim haberim olmadan nasıl gelirsin" diyor...
Neredeyse yatak odaniza kadar karışacak. Siz hala barışma derdinde hayatınİz maffetmek mi amacınız. Çocuk yok birsey yok ayrılın işte.
Hatta tazminat davası açın çünkü şu an yaptığı şey kanunen ihanet. Babacığı ödemin tazminat davasını..

Aldatm

ne yapmalıyım mahkemede bunun acısını cıkarmalımıyım ki dava uzar böyle olursa yada sessizce gidip önüme mi bakmalıyım

İlişkileri boşanma davası açıldıktan sonra basladiysa aldatma olarak dikkate alınmayacaktır büyük ihtimalle
Bence hiç uğraşmayin bir an önce dava bitsin kurtulun

Eski konularını okudum. Şu anda sana hayret ediyorum. Bu adamdan kurtulduğun için dua edip, bir fakire yardım etmen lazım bence.
Adam size haber vermeden tatile gidiyor. Siz hesap sorunca parlıyor. Ve siz Özür diliyorsunuz bir de!

Adam babasının evine gidiyor, haklı oldugunuz halde ayağına gidiyorsunuz. Adam diyor ki "görüşmeye babamla gelirim ve geliyor"...
Yine görüşmeye gidiyorsunuz "babam olmadan gelmem" diyor ve babasına haber veriyor babası sizi arayıp "benim haberim olmadan nasıl gelirsin" diyor...
Neredeyse yatak odaniza kadar karışacak. Siz hala barışma derdinde hayatınİz maffetmek mi amacınız. Çocuk yok birsey yok ayrılın işte.
Hatta tazminat davası açın çünkü şu an yaptığı şey kanunen ihanet. Babacığı ödemin tazminat davasını..
Zaten babası şoklarda benim oglum yapmaz iftira atıyorlar demiş ama avukatı kabul etti durumu benle evliyken herseyi babaya danısan adam kızla gezip tozdugundan babann ruhu duymamş ki babasıyla aynı evde yasıyor

Kanunen aldatma olup olmadığını bilmiyorum ama ben bunu ihanet olarak algılardım. Bu konunun peşini bırakmaz mahkemede elimden ne geliyorsa yapardım hukuki olarak.

Ayrıca araya giren kız değil, kızı araya sokan eşiniz. Yani evlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta vs vs vs Evet diyen eşinizdi o kız değil. Doğal olarak eşiniz olacak adamın sahip çıkmadığı önemsemediği evlilik elin kızının hiç umrunda olmaz. ( Kesinlikle kızın yaptığını etik bulmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bu fırsatı kıza veren eşiniz.)

Bunların dışında eşiniz olacak adam aile birliğine saygı duymadı, ilişkinizi düzeltmeyi geçtim daha boşanmadan sevgili buldu diye sorunu kendinizde aramanızda neyin nesi Allah aşkına. Yani o 4 ay kadınsız kaldı diye bunu yapmaya hakkı mı oluyor? Siz de yalnızdınız siz neden yapmadınız peki? Öldünüz mü yalnızlıktan? Hayır. O halde o da yapmamalıydı. Eşinizi haklı çıkarmak için kendinize bu kadar acımasız davranmayın bence.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Anaaamm babaya baak. İçine 100 panter gücünde bir kaynana kaçmış gibi.
Evlerden ırak:stop:

Aldatmadır tabiki boşanmadan kimse elini kolunu sallaya sallaya başkasıyla görüşemez mahkemede bunu da kullanmalısın..

Aldatmadır tabiki boşanmadan kimse elini kolunu sallaya sallaya başkasıyla görüşemez mahkemede bunu da kullanmalısın..
Kullanacagım içim yana yana
Kanunen aldatma olup olmadığını bilmiyorum ama ben bunu ihanet olarak algılardım. Bu konunun peşini bırakmaz mahkemede elimden ne geliyorsa yapardım hukuki olarak.

Ayrıca araya giren kız değil, kızı araya sokan eşiniz. Yani evlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta vs vs vs Evet diyen eşinizdi o kız değil. Doğal olarak eşiniz olacak adamın sahip çıkmadığı önemsemediği evlilik elin kızının hiç umrunda olmaz. ( Kesinlikle kızın yaptığını etik bulmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bu fırsatı kıza veren eşiniz.)

Bunların dışında eşiniz olacak adam aile birliğine saygı duymadı, ilişkinizi düzeltmeyi geçtim daha boşanmadan sevgili buldu diye sorunu kendinizde aramanızda neyin nesi Allah aşkına. Yani o 4 ay kadınsız kaldı diye bunu yapmaya hakkı mı oluyor? Siz de yalnızdınız siz neden yapmadınız peki? Öldünüz mü yalnızlıktan? Hayır. O halde o da yapmamalıydı. Eşinizi haklı çıkarmak için kendinize bu kadar acımasız davranmayın bence.
yapmamalıydı yıktı beni ve 6 aydr hiç görüsmedik tüm söyleyemediklerim içimde kaldı ne aradı ne sordu konusup rahatlamak istiyorum ama karsımda konusmaya degecek bi adam yokmus

Siz bu soruyu kanuni acidan mi sordunuz yoksa hissi acidan mi sordunuz?eger kanuni acidan sorduysaniz , cok muallakta bir konu bence.Sonucta dava acilmis ama netice yok henuz.Esinizin baska birisiyle olduguna dair elinizde cok saglam veriler olmali.Aksi halde adam cok kolay sekilde "platonik sevdim birini" deyip isin icinden cikabilir yani.Hatta biraz akilliysa o sekilde tezgah bile kurabilir.
Eger hissi acidan sorduysaniz kendinizi bu kadar ezdirmeyin demek isterim.Guclu olmaya calisin ve guclu durun.Abuk subuk adamlar icin kendinizi feda etmeye degmez.hala medet umar gibi haliniz acinasi olmaktan ote gitmez.O nedenle mutlaka guc alabileceginiz seyleri bulun ve hayatinizda yeni sayfa acmayi kabullenip acin.

şöyleki aldatma olarak algılamam hep acaba bende bi eksik varmydıda oldu diye düsünmeme sebeb olup beni yiyip bitiriyo sonra diyorum ki 4 aydır kadın yoklugundan yaptı benle birlikteyken yapmadı öyle düsünmemeliyim falan ikilemi yasıyorm

siz hala adamı temize çıkarıp kendinizi suçlama derdindesiniz.
önceki konularınız da meydanda baştan saçma sapanmış zaten.
yok yuvayı kurtarmak, o kız aramıza girmeseydi bana dönecekti diye düşünmek saçmalık.

öncelikle sizin hiç yuvanız olmamış.
ikinci olarak, adam sizi aylardır bir kere bile aramamış. kız olmasaydı bana dönerdi demek biraz fazla hayalperestlik. kızı yolmak da çözüm değil çünkü eşiniz sizden vazgeçmiş. yani kız yuvanızı yıkmadı eşiniz bulmuştur kızı ve zaten boşanacağım diye ikna etmiştir.

yapılacak şey belli. davanızı açacaksınız önünüze bakacaksınız.

Ya bebeğim ayrılmışsınız. Adam başkası ile yeni bir ilişkiye başlamış. Sen hala yok aldatmış sayılırmı, yok kızla görüşeyimmi, saydırayımmı, kendimi kıyaslayayımmı falan.... Oh ne güzel elinde güzel bir delil olmuş. Avukata git boşan kurtul yahu. Kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun....?

Sayılmaz buna aksi görüşte olanlar var ve bu yönde mahkeme kararları da mevcut
Boşanma davalarında hakim dava tarihine kadar olan olayları dikkate alır

ama davanın nasıl sonuçlanacağı belli değil. boşanma olmayabilir.
nikahtaki sadakat şartının ortadan kalkmış olması için boşanmanın kesinleşmiş olması gerekmez mi?

ama davanın nasıl sonuçlanacağı belli değil. boşanma olmayabilir.
nikahtaki sadakat şartının ortadan kalkmış olması için boşanmanın kesinleşmiş olması gerekmez mi?

Evet sadakat yükümlülüğünün ihlalidir ancak devam eden boşanma davasında verilecek karara esas teşkil etmez
Ancak yeni bir dava konusu yapılabilir
Mesela dava evlilik birliğinin sarsulması nedeniyle açıldiysa hakim zina nedeniyle açılmış gibi karar veremez
Ama kadın bu konuyu yeni bir dava konusu yapabilir

Evet sadakat yükümlülüğünün ihlalidir ancak devam eden boşanma davasında verilecek karara esas teşkil etmez
Mesela dava evlilik birliğinin sarsulması nedeniyle açıldiysa hakim zina nedeniyle açılmış gibi karar veremez

tamam. dava açılmış zaten şu saatten sonra ne için açılmışsa öyle yürür (şiddetli geçimsizlik vs)
ancak nikah devam ettiği için hala evli sayılıyorlar ve aldatma sayılıyor bu durum. onu söylemek istemiştim ki bahsetiğiniz gibi yeni bir dava konusu bu.
iyi forumlar.

Eşimle 6 aydır ayrı yasıyoruz ailesi yüzünden cıkan tartısmalar ayrılaga götürdü esimin bencillikleri bosanma olmadı dava acıldı ama eşim bu sürecte 2 aydır baska biriyle görüsmeye baslamş bu aldatmamdr ayrılık sonrası yeni baslangıc olarak mı görmeliyim
dava açıldıktan sonra aldatma olmaz diye biliyorum kanunen yani.boşanma davası olan arkadaşıma avukatı söylemiş.

Ne yapmam gerekiyor

tamam. dava açılmış zaten şu saatten sonra ne için açılmışsa öyle yürür (şiddetli geçimsizlik vs)
ancak nikah devam ettiği için hala evli sayılıyorlar ve aldatma sayılıyor bu durum. onu söylemek istemiştim ki bahsetiğiniz gibi yeni bir dava konusu bu.
iyi forumlar.
Benim haklı oldugum ortadayken gidip hakimle konusup etkilemişler dava öncesinde

Back
X