- Konu Sahibi yirmibesekim
Hayırlı akşamlar hanımlar size danışmam gereken bir konu var. İşin içinden çıkamadım. Şuan kirada oturuyoruz 1500 tl ama seneye ev sahibi 2 bin tl daha zam yapacağım dedi ogünden beri evden soğudum resmen. Sorun şu ki kayınvalidemin yanında 2 katlı ev var birinci katında eltim oturuyordu ikinci katı yaptırmışlardı ama onu beğenmemiş eltim diye 3. Kata çıkıcaklardı 2. Kat da sizin olsun dediler tamam dedim. Ama şuan eltimle kaynım boşanma aşamasındalar. Kayınpederim de şöyle bir teklif de bulundu bizim şuan 2.katı yapacak durumumuz yok sizinde yok siz kirada oturacağınıza 1.kata geçin burayı düzeltin oturun dediler ama ev baya eski hoşuma gitmiyordu baya bi düşündükten sonra tamam dedim. Aradan 1 sene geçti bugün eşim konuşmaya gitmiş bu arada memlekettelerdi yeni geldiler. Bizim düşüncemiz birinci kata geçelim masraf etmeden birikim yapıp 2.kata geçerizdi bu arada kaynım da kirada oturuyor kayınpederim bu sefer öyle olmaz ayıp olur abinize o kiradayken böyle olmaz dedi seçim yapın diyor ya tamamen 1 ya tamamen 2 ama 2.katı yaptıracak durumumuz yok kaba inşaat sadece yapmaya kalksak 200 bin tl gidecek siz olsanız ne yapardınız 1. Katta oturmayı kabul eder miydiniz yoksa sabrederim 2. Katı yaptırırım mı dersiniz bana bir akıl verin