Fikrinize ihtiyacım var

zorhayatzorsecimler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
6
2
86
33
6 yıllık evliyim aile problemlerinden dolayı biraz acele kararla tam tanımadan ama severek evlendim görücü usulü gibi diyebiliriz . Defalarca iddia oynadı bileziklerimi iddiaya yatırdı çok boşanmak istedim ama cesaret edemedim.5 yaşında oğlum var . Artık tahammülüm yok kandırılmalı hazmedemiyorum .Birde tüm erkekler bakıyordur büyük ihtimalle ama sosyal medya keşfette yabancı kadınlara bakıyor bunu da kabullenemiyorum ben kadınlık yapacağım ama o onlara bakacak!

Hiçbir fikrimiz uyuşmuyor. Sürekli zıtlaşıyoruz .Ailece görüştüğümüz insanlar yok .Birlikte zevk aldığımız hiçbir şey yok .

Şuan ayrılsam kiralar olmuş 2500 faturalar desen öyle .Evden satış yapıyorum kazancım oluyor ama yeni mal almak için döndürüyorum kazancımı almasam iş olmuyor alsam bana çok birşey kalmıyor

Ailemin boş kiralık evi var ama destek olmak istemiyorlar dul adım olurmuş kira vercekmişim falan.Zaten bir insanın kaderi ailesinden gülmeli . Abim ailemi dolandırdı kaçtı şuan onun borçlarını ödüyorlar bizimle kal diyorlar ama istemiyorum orası daha sıkıntılı .

İşe girsem 2500 kira 1500₺ bakıcı versem asgari ücretle çalışsam bitti zaten ,şuan kira ödemiyorum maddi kaygım yok diye kalakaldım .

Napmalıyım ya düşün düşün çıkamıyorum işin içinden lütfen kırıcı yorum yapmadan fikir verir misiniz özellikle boşanmış hanımlar

Her şeye hayır ve yapamam demişsiniz. Böyle birini çekmek aile ile yaşamaktan daha mı zor ? Ona yok buna yok diyorsunuz. Sihirli değnek bekliyorsunuz sanırım ?
Yapılacak şey çok basit. Gideceksin ailenin yanına , çalışacaksın sonra da kendine ayrı bir düzen kuracaksın.

6 yıllık evliyim aile problemlerinden dolayı biraz acele kararla tam tanımadan ama severek evlendim görücü usulü gibi diyebiliriz . Defalarca iddia oynadı bileziklerimi iddiaya yatırdı çok boşanmak istedim ama cesaret edemedim.5 yaşında oğlum var . Artık tahammülüm yok kandırılmalı hazmedemiyorum .Birde tüm erkekler bakıyordur büyük ihtimalle ama sosyal medya keşfette yabancı kadınlara bakıyor bunu da kabullenemiyorum ben kadınlık yapacağım ama o onlara bakacak!

Hiçbir fikrimiz uyuşmuyor. Sürekli zıtlaşıyoruz .Ailece görüştüğümüz insanlar yok .Birlikte zevk aldığımız hiçbir şey yok .

Şuan ayrılsam kiralar olmuş 2500 faturalar desen öyle .Evden satış yapıyorum kazancım oluyor ama yeni mal almak için döndürüyorum kazancımı almasam iş olmuyor alsam bana çok birşey kalmıyor

Ailemin boş kiralık evi var ama destek olmak istemiyorlar dul adım olurmuş kira vercekmişim falan.Zaten bir insanın kaderi ailesinden gülmeli . Abim ailemi dolandırdı kaçtı şuan onun borçlarını ödüyorlar bizimle kal diyorlar ama istemiyorum orası daha sıkıntılı .

İşe girsem 2500 kira 1500₺ bakıcı versem asgari ücretle çalışsam bitti zaten ,şuan kira ödemiyorum maddi kaygım yok diye kalakaldım .

Napmalıyım ya düşün düşün çıkamıyorum işin içinden lütfen kırıcı yorum yapmadan fikir verir misiniz özellikle boşanmış hanımlar
Şimdi boşanmak ve yeni bir düzen kurmak çok kolay değil ama bu adama katlanamiyorsaniz bir yerden başlayacaksınız.Nafaka verecek size.2500 liralık değil 1500 liralık ev tutarsınız oğlunuz 5 yaşında zaten okul çağında .

Nafaka işi yaş. Gönlü olcakta vercekte.. yada Av. Tutcaksında tahsil edicekte… ailenizin yanına gitmek çokmu zor; sorun ne ? Ayrıca aileniz evi kiraya versin madem elalem diolar, kira parasını size versin, sizde uzakta bi
Yerde oturun?

En azından aileniz bizimle kal demişler.bu da bir şey bence.kendinizi biraz toparlayıp birikim yapana kadar dişinizi sıkabilirsiniz diye düşünüyor.tabi gerçekte kendinize yeni bir hayat kurmak istiyorsanız

Allah kimseyi gelinliğiyle çıktığı eve bir daha gelmeyi nasip etmesin , çok zordur 😒
Ama ne olursa olsun o ev baba ocağı , zorluğu da olsa en güveniliri.. Biraz sıkıntı Yaşar zamanla hayatınızı yoluna koyarsınız.
Bir yerden başlamalısınız , Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

Siz işe girersiniz, eşinizden de nafaka alır geçinirsiniz. Aileniz çocuğa bakmaz mı yaşı da ufak değil, zaten okul çağına gelmiş. Bakıcı 1500 demişsiniz ama çok düşükten yazmışsınız. Bir süre aileyle kalmanız yararınıza olur. Şahsi fikrim elin adamının kahrını çekeceğime annemin babamın kahrını çekerim daha iyi

Hayat kimsenin önüne çiçekli yollar sermiyor. 2 seçeneğiniz var kararınızda ciddi iseniz. Ya bir süre daha bu evliliğe katlanıp işe girip para biriktireceksiniz. Ama bu adamın sizden o parayı da alacağını aklınızın bir köşesinde tutun. Ya da ailenizin yanina gidip yine işe girip çalışacaksınız. 5 yaşında çocuğu da devlet anaokuluna verirsiniz. Kulubü olan bir okul bulursanız tam gün sizin için daha iyi olur. 2. seçenek daha makul görünüyor.

Back
X