- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 29
Merhabalar erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşadık. Büyük meseleler değil her ilişkide olabilecek türden şeyler. Ama üst üste geldi ve ikimizde öfkemize yenik düştük. Ben biraz üstüne gittim mesaj ve aramalarımla bunalttım onu istemeden. Sonra sinirle ayrıldım ondan. Daha sonra sakinleşince pişmanlık yaşadım bunu ona ifade de ettim. Ama çok sert davrandı,geri dönüş yapmadı. Benım ısrarımla buluştuk. Çok katıydı sinirli ve kırgındı. Ama konuşmanın sonunda Sana karşı nötrüm pozitif veya negatif olması senin elinde dedi. Yani konuştuk ama halledemedik gibi. O daha sonra yeni görev yerine gitti kendisi asker. Gittiği yer terör bölgesi. Yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün mesajlaşmıyoruz uzağız konuşmuyoruz etmiyoruz biraz sakinleşmek ve düşünmek iyi gelecek gibi. Ama gittiği yerden ve onunla devam etmek istememden dolayı içim rahat değil. Kavgalı küs olmak istemiyorum. Bugün bir mesaj attım. Nasıl olduğunu sordum. Sadece iyiyim dedi. Cevap olarak şunu yazdım:
“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “
Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?
“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “
Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?