Fikrinizi isterimmm

Belki hatalı davranmış olabilirsiniz ama her insanın sinir anında böye çıkışları olabilir sizdeki hata ayrılık noktasına getirmeniz olmuş. Biraz ondan da çaba beklerdim yani ne olursa olsun uzak mesafede bir yere gitmeden önce aranızı düzeltip gidebilirdi. Bence bir şey yapmayın artık kendinizi her sonuca hazırlayın. Beklentide olmayın.
Çok haklısınız gitmeden o da arayı düzeltmeye çalışabilirdi yapmadı yani tam tersi aşırı tepkiliydi. Galiba yaşadığım özlem ve sevgi duygusundan dolayı suan düzeltme çabasındayım. Dediğiniz gibi beklentide olmadan akışa bırakmam lazım. Yani sonuçta ayrılıp öylece sessiz kalmadım telafi etmeye çalıştım o ise görmedi bunu. Seviyorsa gelecektir değil mi.

Adam çok fazla dişil enerji. Kadın gibi küsen sessiz kalan biri.
Bence bir erkekte en itici şey susması trip atması.
Adam gibi açıklama bile yapmıyor nazlı niyazlı kız gibi 🙈
İki gün konuşsam sogursunuz bundan valla 😅
Tam olarak yani. Kaç gündür çabalıyorum. Tepki yok. Tartışırken de beni cevapsız bırakıp hiç alttan almadığı için resmen delirdim en sonunda da ayrıldım. Tabi sonradan konuşmaya çalıştım ama kendini o kadar haklı görüyor ve o kadar tripli ki asla bi aşama kaydedemiyoruz ya

Sen denemek istiyorsun ama adam tek kelimelik cevap veriyor. Konuşmak isteyen insana bahane çoktur. Akışına bırak derim.
Evet. İstese suan halledebilirdik. Yaşadığımız halledilmeyecek bir şey değildi. Ama benim ayrılmış olmam gözünde büyüdü de büyüdü. Neyse. En doğrusu galiba dediğiniz gibi yapmak. Bi aşama katededemiyoruz.

Sizin icin cekirdek doldurmayack seyler, onun gözünde onu birakip gittiniz. Kavga sebebpleriniz neydi bilmiyorum ama güveni kirilmis gibi. Bir süre kendi haline birakin.baktiniz tavri hala devam ediyor uzatmanin anlami yok. Iliskiyi yürütmek icin kendinizden fazla taviz vermeyi

Kırılgan erkek var mıdır bilmiyorum ama erkekler kolay kolay içselleştirip büyütmez meseleleri. Karınları tok, altları temiz olduğu sürece bi şekilde mevzuyu enzimlerine ayırıp öğütüyorlar hayret verici şekilde. Ayrıca yorumlarda yazdığı gibi kaldirmasan mi bi taraflarini? Kendi gelsin bundan sonra bence
evet haklısınız. Genelde erkekler meseleleri görmezden gelir,üstlerini örter ve bi şekilde öğütürler. Umursamazlar. Ben de ilk kez bu kadar uzatan,tavır koyan bi erkekle karşılaştım. O böyle yaptıkça suçlu olduğuma ikna oldum. Duygu besleyip özlediğim için gönlünü almak istedim. Son kez pozitif bir mesaj atayım dedim,dönüş dahi yapmadı. Artık sessiz kalmak galiba en doğrusu

Sizin icin cekirdek doldurmayack seyler, onun gözünde onu birakip gittiniz. Kavga sebebpleriniz neydi bilmiyorum ama güveni kirilmis gibi. Bir süre kendi haline birakin.baktiniz tavri hala devam ediyor uzatmanin anlami yok. Iliskiyi yürütmek icin kendinizden fazla taviz vermeyi
Doğru söylüyorsunuz 🙏🏼

3 gün önce aynı konuyu açtınız. Tüm hafta sonu acaba öyle mi böyle mi diye kurdunuz mu kafanızda. Kendini haklı görüyor tripli diyorsunuz belki de haklıdır. Hep sizin davranış düşünce ve fikirleriniz mi doğru? Adamı dayısının cenazesinde bile arama mesaj yağmuruna tuttunuz. Adam sana karşı artık nötrüm diyor birliğine gidiyor, ilk yaptığınız yine mesaj göndermek.

Hastalık derecesinde takmışsınız kafayı. Ben onu çok seviyorum çok özlüyorum, iyi de adam ayrılmak bitirmek gitmek istiyor. Mesaja cevap yok, arama yok, ümit verme yok. İlişkinin yürümesi tek taraflı olmaz. Aylarca oturup bekleyecek misiniz size ümit vermemiş adamı?

Yapacak bir şey yok, kabullenirseniz daha az üzülürsünüz. Bir kaç ay normal hayatınıza dönün. Belki onun da fikirleri değişir, daha net görmeye başlar, ilişkisini sağlam temellere oturtmak ister. Hiç ses çıkmazsa da rahat bırakın artık.

Kırılgan erkek var mıdır bilmiyorum ama erkekler kolay kolay içselleştirip büyütmez meseleleri. Karınları tok, altları temiz olduğu sürece bi şekilde mevzuyu enzimlerine ayırıp öğütüyorlar hayret verici şekilde. Ayrıca yorumlarda yazdığı gibi kaldirmasan mi bi taraflarini? Kendi gelsin bundan sonra bence
Yanlış düşünüyorsunuz, erkekler kadınlardan daha çok kırılgandır. Biz bağırıp çağırıp kavga ederiz yada durmadan konuşur söylenir şikayet ederiz, içimizdekini atarız. Erkekler görmezden gelir, üstüne düşmez, yok sayar ama içinde bir yerde tutar o kırgınlığı, birikince de bitirir işte böyle.

Merhabalar erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşadık. Büyük meseleler değil her ilişkide olabilecek türden şeyler. Ama üst üste geldi ve ikimizde öfkemize yenik düştük. Ben biraz üstüne gittim mesaj ve aramalarımla bunalttım onu istemeden. Sonra sinirle ayrıldım ondan. Daha sonra sakinleşince pişmanlık yaşadım bunu ona ifade de ettim. Ama çok sert davrandı,geri dönüş yapmadı. Benım ısrarımla buluştuk. Çok katıydı sinirli ve kırgındı. Ama konuşmanın sonunda Sana karşı nötrüm pozitif veya negatif olması senin elinde dedi. Yani konuştuk ama halledemedik gibi. O daha sonra yeni görev yerine gitti kendisi asker. Gittiği yer terör bölgesi. Yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün mesajlaşmıyoruz uzağız konuşmuyoruz etmiyoruz biraz sakinleşmek ve düşünmek iyi gelecek gibi. Ama gittiği yerden ve onunla devam etmek istememden dolayı içim rahat değil. Kavgalı küs olmak istemiyorum. Bugün bir mesaj attım. Nasıl olduğunu sordum. Sadece iyiyim dedi. Cevap olarak şunu yazdım:

“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “

Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?
Birine vazgeçilmez oldugunu söylersen ilk senden vazgeçermiş
Belki çok iyi bir insandır ama lütfen kaldırma totosunu

Anladik seviyorsun da
Adami seviyorsun diye kendini sevmeyi mi biraktin?
Gururun nerede kaldi yani?
Tamam yeterince egilip bukuldun cek kendini geri
Tek erkek o kalmis gibi davraniyorsun
Keyifli calismalar falan yazman da garip yani adam doguya goreve gitmis dalga gecer gibi olmussun 😀
"Dusundum de sen beni gercekten gozden cikarmissin. Cevaplarin tavirlarin bunu gosteriyor. Kendimi kotu hissettim. Madem oyle bende yoluma giderim. Sana hayatta basarilar" yaz yolla ve daha da yazma
Cevap verse bile yazma
Artik orada beklemedigini anlasin
Eger iraden varsa sonunda sen kazanirsin
Yazmaya devam edersen bundan sonra deger gormeyi bekleme. Insanin bi agirligi olmali.

Çocuk sana yazmak istese 1 koli A4 yetmez.
Printer gibi seriye bağlar.
Sen hâlâ iyi geceler bekliyorsun.
Söz konusu oglan seni istemiyor ancak zorlamaya devam ediyorsun gibime geliyor.

Anladik seviyorsun da
Adami seviyorsun diye kendini sevmeyi mi biraktin?
Gururun nerede kaldi yani?
Tamam yeterince egilip bukuldun cek kendini geri
Tek erkek o kalmis gibi davraniyorsun
Keyifli calismalar falan yazman da garip yani adam doguya goreve gitmis dalga gecer gibi olmussun 😀
"Dusundum de sen beni gercekten gozden cikarmissin. Cevaplarin tavirlarin bunu gosteriyor. Kendimi kotu hissettim. Madem oyle bende yoluma giderim. Sana hayatta basarilar" yaz yolla ve daha da yazma
Cevap verse bile yazma
Artik orada beklemedigini anlasin
Eger iraden varsa sonunda sen kazanirsin
Yazmaya devam edersen bundan sonra deger gormeyi bekleme. Insanin bi agirligi olmali.
Konu sahibi aynen bu minvalde bir şey yaz ve artık onu sonsuzluğa uğurla. Kadının ısrarcı olduğu hiçbir işin hayırlı sonuçlandığına inanmıyorum. Geçmişte bir kez böyle bir ahmaklık yaptım, hâlâ deli gibi pişmanım. Gitmek istiyorum dediği an "Tatlım, yolun açık olsun.👋" demem lazımdı. En büyük pişmanlığım budur. Aynı hatayı yapmak zorunda değilsin.

Merhabalar erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşadık. Büyük meseleler değil her ilişkide olabilecek türden şeyler. Ama üst üste geldi ve ikimizde öfkemize yenik düştük. Ben biraz üstüne gittim mesaj ve aramalarımla bunalttım onu istemeden. Sonra sinirle ayrıldım ondan. Daha sonra sakinleşince pişmanlık yaşadım bunu ona ifade de ettim. Ama çok sert davrandı,geri dönüş yapmadı. Benım ısrarımla buluştuk. Çok katıydı sinirli ve kırgındı. Ama konuşmanın sonunda Sana karşı nötrüm pozitif veya negatif olması senin elinde dedi. Yani konuştuk ama halledemedik gibi. O daha sonra yeni görev yerine gitti kendisi asker. Gittiği yer terör bölgesi. Yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün mesajlaşmıyoruz uzağız konuşmuyoruz etmiyoruz biraz sakinleşmek ve düşünmek iyi gelecek gibi. Ama gittiği yerden ve onunla devam etmek istememden dolayı içim rahat değil. Kavgalı küs olmak istemiyorum. Bugün bir mesaj attım. Nasıl olduğunu sordum. Sadece iyiyim dedi. Cevap olarak şunu yazdım:

“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “

Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?
Dostum erkekleri kendimiz gibi düşünmemeliyiz.Uzun ve anlaşılması zor ,okurken yoran cümleleri anlayamıyorlar maalesef.Birkaç gün kendi haline bırak,tabi arayı da açma unutmasın seni…İnan bana olacağı varsa oluyor 😇

bencil ne kadar kızarsa kızsın senınde halini hatırını sorabılırdı bırak özlesin biraz kokunu sesini mesajını

Back
X