Anneniz sizi iki sene içinde sadece iki kez ziyarete gelmiş. Doğru mu anladım?
Belki yeni evlisiniz diye düşünüp evinize eşinize alışın diye çok sık gelmek istemiyordur.
Anneniz az gelmiş ama sizin ziyaretiniz ne durumda ?
Benim de annem her ay gelmez arada gelir ama pandemiden önce her hafta illa görüşürdük ya ben ona giderdim yada dışarıda çay kahve içerdik.
Büyük evi olduğu için omu bekliyor acaba.
Yani onlar ailenin büyüğü olduğu için sizin mi gelmenizi bekliyor demek istemiş sanırım evinizin büyüklüğünden dolayı değildir. Belki eşinizin rahatsız olacağından vs çekiniyordur o yüzden gidip gelmemiştir.Benim evimde gayet büyük zaten çocuğum filan da yok, biz eşimle 2 yılda 10 kez gitmişizdir, eşimle de araları çok iyi
Eşimden çekiniyor olsa da 2 yılda 2 ziyaret çok az değil mi kızlar ya arkadaşlarımın anneleri ellerinden gelse onların yanına yerleşecek onları gördükçe üzülüyorum, böyle birşey yasayan yok mu hiç
Annem de ablama çok sık gitmez, eniştem çok iyi ve misafirperver biri olduğu halde ya rahatsız olursa diye çekinir. Teyzemler de aynı şekilde kızlarına çok gitmezler. Anneniz de öyle düşünüyordur üzülmeyinEşimden çekiniyor olsa da 2 yılda 2 ziyaret çok az değil mi kızlar ya arkadaşlarımın anneleri ellerinden gelse onların yanına yerleşecek onları gördükçe üzülüyorum, böyle birşey yasayan yok mu hiç
Annem de ablama çok sık gitmez, eniştem çok iyi ve misafirperver biri olduğu halde ya rahatsız olursa diye çekinir. Teyzemler de aynı şekilde kızlarına çok gitmezler. Anneniz de öyle düşünüyordur üzülmeyin
Oluyor tabiki kişisel algılamamak lazımTeşekkür ederim yorumun için:) benim annemlerde eşimle çok iyidir o yüzden eşimden mi cekiniyorlar diye pek dusunmemistim ama demekki oluyor böyle bir düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?