Arkadaşlar ablam bir yıldır nisanli. Normalde bizde beş ay yada 7 ay nişanlı kalınır. Hazırlık anca sürdü. Her iki taraf için. Bayramda çocuğun ailesi bayramlasmaya geldiler. Konu açıldı. Ve çocuğun annesi biz düğün yapmayız. Yapacak paramız yok dedi. Düğüne verilen parayı acıyoruz dedi. bizde en azinda ufak yer tutun dedik olmaz dediler. Nikahtan ciksin dediler. Çocuğun annesi düğün yaparsa oğlum ben gelmem dedi. Gelinliği giyip nikah yapsin yeter dedi. Gerek yok düğüne millet için yapamayız dediler. Güya para yokmuş ama çocuğun babası araba almış kendine. Çocuk şimdi evin içini yaptırıyor. Mutfak vs. Yani biraz tek başına mücadele veriyor. Annesi babası memelekten gelmiş yardım ediyor. Ve annesi ablam mutfağa insatta yardım etmiyor diye söyleniyor. Her gün her gün babam izin vermiyor. Annesi anlama yüklendi çalışman lazım çalışmayan gelin istemeyiz oğlum yettiremez diye. O akşam çok üzerine gittiler. Babam da üzülüyor illaki her baba düğün ister . Birde dediler düğün illa istiyorsanız. Ortak yaparız dediler. Bize komik geldi. Kinayi yapacakmisiz düğüne ortak olacakmisiz. Ne düşünüyorsunuz ?