- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam da orda olay çıkmasın diye demedi. Ama gönlü razı değil. Anlamda çok kararsız.Valla düğün yapsın kaynana da gelmesin yoksa o kaynana düğünde de olay çıkartır ama ben babanıza şaşırdım. Neden bir şey demedi?
Rahmetli babam olsaydı böyle saygısızca konuşan insanlara kız vermem s..gidin derdi.
Keşke babanız da aynısını deseydi, belli ki ablanız çok çekecek bunlardan çok.
Beş yıldır görüşüyorlar. Ama düğün yapmayız nikah sadece dediler. Düğün istiyorsanız ortak dediler.Bizden dolayı bitti olmasın ama karşı tarafı zorlayıp caydıralım onlar vazgeçsin mantığıyla hareket ediyorlar bariz belli. Baslarda da böyle isteksizler miydi severek mi nişanlandı ablan ailesi istemedi de çocuk mu zorla ikna etti acaba
Valla ablan direk nişan atsın ömrü hayatı kayar bak demedi deme.Babam da orda olay çıkmasın diye demedi. Ama gönlü razı değil. Anlamda çok kararsız.
Düğüne verilen parayı acıyoruz dedi.
Sizinkiler de "madem düğün olmasın diyorsunuz verdiğimiz paraya acırız diyorsunuz 1 set 1 beşibiryerde 5 burma bir kelepçe 8 bilezik bir de altın kemer takmalısınız en azından boşa gitmez hem de çocuklara yatırım olur" desin madem öyle.
kv dıyor kıtap oku özetle bana. bızde dugun ıstıyoruz kız evı olarak hakkımız degıl mıaynen böyle düşünüyorum. ama bunu kız tarafına dile getirip hele ki kız istiyorsa çok ayıp.
çalışsın olayı da aynı şekilde. karı koca kendileri oturup karar verirler buna.
ablanızın işi çok zor bu aileyle.
bızede garıp geldı calısmayan gelın olmaz kıtap oku bana ozetle dıyor dugun yapamayız dıyorlar. bızde ıstıyoruz sonucta kız verıldı.Tamam kadınlar çalışsın da diyaloglar çok garip. Sanki kızı siz alacaksınız gibi olmuş![]()