fikrinizi paylasabilir misiniz ?

Çalışan gelin ne demek yaaa bankamatik mi arıyor kendine daha gelini olmamış kızı babasının evinde aşağılıyor anneniz babanız nasıl sabretti benim babannem kayınvalideme istedikleri akşam öksüz diye ezdirmem herşeyini bi tamam isteriz dokuz yaşından beri ben büyüttüm dedi elinde bastonu ile geldi ne adetse yaptırdı o zaman anlamıyorum ama haklıymış yaşanırken gereksiz adet masraf gibi görülüyor ama yıllar sonra laf sırası geldiğinde herşey söyleniyor
 
Her kız düğün ister. Yani o gün özel bir gün ama sırf kayınvalide istemiyor diye yapmamak düşüncesizce olur. Evlilik işinden caymaya çalışıyor olabilirler mi? Ve ablanizi mutfak için sanırım gelmemesine söyleniyorlar. Yani bu da saçma bence bazı aileler nişanlıyken çok fazla gidip gelmeyi hoş görmeyebiliyor babanız haklı burda
 
1.si paralari yoksa dugun yapmak zorunda degiller. Cok istiyorsa ablaniz ve enisteniz kendi kazanclarindan yapsinlar, ailelere bukadar yuklenilmesin bir zahmet. Burada okuyoruz herseylerini kendileri yaparak yuva kuran ciftleri ve bence en temizi bu.
2.si ablanizin calismasini istemeleri de normal geldi bana. Ev gecindirmenin erkegin ustune birakilmasini dogru bulmuyorum. 2 maasin ev gecimini rahatlatacagini dusunuyorum.
 
Kv ye bir sorun düğunu olmusmu .Yada bu dugunde kendi mi evlenecek mişte karar veriyormus .
Bahane .
Baska kardes varsa dugun yapacak gelin cikar karşısina .Siz istiyorsaniz uzülürsunuz .Taviz vermeyin .
Hayat bu dügun yapamiyorsaniz bekletiriz deyin .Ne istiyorsaniz kendi karariniz olmalı.
 
Aile tutucu mu? Benim kv ve kp dugunlere gunah oldugu gerekcesiyle gitmiyor, ben dugun istemis olsaydim bana da dugun yapmaz ben yapsam bile gelmezlerdi mesela.

Ama cok tanidik geldi bana anlattiklariniz, calismazsan oglum yettiremez calis sende filsn demeleri... ablanizi istemedikleri acik. Bu durumda ablanizin yapacagi en mantikli sey onlari bulastirmadan kendi imkanlari dahilinde evlenmek... inan basi agrimaz. Belliki cebinde akrep var digerlerinin kurus harcayacaklar diye akillari cikiyor.
 
Valla enbaşından taviz verirseniz yandınız.
Ablan düğün istiyorsa o düğün yapılacak.
Madem düğün ortak olsun istiyorlar,kınada ortak olsun.a dan zye herşey ortak olsun.
Ay bu erkek analarıda az olmadı he...
 
Back
X