fikrinizi paylasabilir misiniz ?

yanında suskun oturuyor oda ıstemıyor. kv ablama kıtap okuözetle dıyor bana.
Cnm bak sizin damat koca olup savunacak yapıya sahip bı erkek değil, ablan evlenmesin.
Daha ortada nikah yok bı zorunluluk yok ablan istediği an ayrılır.
Fitursuzca konusuyorlar ve damat ablanı savunmuyor.
Bu danışıklı dönüşe benziyor biraz.
Ablan evlensin herşey şu anki den daha zor olacak ve asla damat ablanı savunmayacak.
Bak savunan adam nasıl savunuyor biliyormusun susturuyor herkesi.
Ayıp valla ayıp billa ayıp.
Senin ailen bu aileye karşı düğün istesin istemekte haklı, sakın ortak düğünde yapmayın.
Bunlar resmen pazarlığa gelmiş size.
Düğün isteyen insan olur istemeyen insan olur, düğün isteyen kişiye ben sevmiyorum sende isteyemezsin yada siz yapina lafı getiremez.
Ay ablanın yerinde olsam ayrılırım.

Cnm bak sizin damat koca olup savunacak yapıya sahip bı erkek değil, ablan evlenmesin.
Daha ortada nikah yok bı zorunluluk yok ablan istediği an ayrılır.
Fitursuzca konusuyorlar ve damat ablanı savunmuyor.
Bu danışıklı dönüşe benziyor biraz.
Ablan evlensin herşey şu anki den daha zor olacak ve asla damat ablanı savunmayacak.
Bak savunan adam nasıl savunuyor biliyormusun susturuyor herkesi.
Ayıp valla ayıp billa ayıp.
Senin ailen bu aileye karşı düğün istesin istemekte haklı, sakın ortak düğünde yapmayın.
Bunlar resmen pazarlığa gelmiş size.
Düğün isteyen insan olur istemeyen insan olur, düğün isteyen kişiye ben sevmiyorum sende isteyemezsin yada siz yapina lafı getiremez.
Ay ablanın yerinde olsam ayrılırım.
kararsız bızde aıleolarakayrılsın dıyoruz

Ben düğün yapıp yapmamaya değil de, üsluba takıldım bir de kv bana maddiyatçı geldi. Oğlu tek başına ev geçindiremeyecekse baştan bunlar konuşulurdu. Ablan çalışır çalışmaz bu evlenince eşiyle onu ilgilendirir.
Düğün yapamayacaklarsa ya da maddi anlamda durumları yoksa mevzu baştan konuşulur, ona göre orta yol bulunurdu.

kararsız bızde aıleolarakayrılsın dıyoruz
Kararlı olsun başını yakmasın.
Bunlar kızlara acımaz cnm benim, vurun abalıya yapar.
Dinimizde erkek evine bakmakla yukumlüdür.
Bir kadına çalış kimse diyemez.
Allah kadına çocuğunu emzirmek zorunda değilsin derken bunlar kim oluyoda isterse pas pas yapsın ama çalışsın diyor.
Ay çok sinir oluyorum böyle kansızlara.
Damada bak bide dilinimi yutmuş ablanı savunamiyor.

KV ablanizi gelini olarak görmek istemiyor malesef ve ısı yokusa sürüyor bilerek dugun ,is ,kitap oku su bu bahane .oglanida doldurmuş belli .allah kolaylik versin

oda dugune karsı

Komple duruma bakarsak bence ablaniz bu kişi ile evlense büyük hata yapar. Düğün degil mesele, ama ailenize ve ablaniza karşı saygıları yok bana göre. Damat bey bir bireyde degil. Annesinin ağzıyla konusuyor. Ablaniz la bastan böyle mi konusukmustu?

Komple duruma bakarsak bence ablaniz bu kişi ile evlense büyük hata yapar. Düğün degil mesele, ama ailenize ve ablaniza karşı saygıları yok bana göre. Damat bey bir bireyde degil. Annesinin ağzıyla konusuyor. Ablaniz la bastan böyle mi konusukmustu?
bılmıyorum ama haklısın bızde aynısını dıyoruz karısık kafası

E o zaman dugunu kim istiyor sadece ablaniz mi?
Eger oyleyse kinayi dugun gibi yapin hevesini alsin, istemeyen insana zorla dugun yaptirilmaz ki, resmen eziyet, kendimden biliyorum.
bızde ısterız

Kararlı olsun başını yakmasın.
Bunlar kızlara acımaz cnm benim, vurun abalıya yapar.
Dinimizde erkek evine bakmakla yukumlüdür.
Bir kadına çalış kimse diyemez.
Allah kadına çocuğunu emzirmek zorunda değilsin derken bunlar kim oluyoda isterse pas pas yapsın ama çalışsın diyor.
Ay çok sinir oluyorum böyle kansızlara.
Damada bak bide dilinimi yutmuş ablanı savunamiyor.
yok kız savıunmuyo kv al kıtrap oku özetle dıyor gıt calıs dıyor babamın yanında zorumuza gıttı. oglum tek yapamaz 2 bın maasla dugun masraflı dıyor

Ahaha kendisi okumaya mi üşeniyor. Sagsen okudum güzel bir kitap ama kpss sınavımı mi bu. Kv adayı kendini ne zannediyor. Ablan ayrilmayi düşün or mu?
kpss ahhaha :D evet ama esya alındı dıyor mutfak yapıldı dıyor kendını zorunlu hıssedıyor bızde aılecek ıstemıyoruz ayrılmasından yanayız.. dugune karsıyız dıyor. babası dıyor nıkah sonrası eglence yapın kadın onada hayır dedı

yok kız savıunmuyo kv al kıtrap oku özetle dıyor gıt calıs dıyor babamın yanında zorumuza gıttı. oglum tek yapamaz 2 bın maasla dugun masraflı dıyor
Ya o kadar zorunuza gittiyse babanızda Yok bizde size verecek kız deseydi , aman ortam bozulmasın diye de bu kadar laf çekilmez ya

Ben düğün yapıp yapmamaya değil de, üsluba takıldım bir de kv bana maddiyatçı geldi. Oğlu tek başına ev geçindiremeyecekse baştan bunlar konuşulurdu. Ablan çalışır çalışmaz bu evlenince eşiyle onu ilgilendirir.
Düğün yapamayacaklarsa ya da maddi anlamda durumları yoksa mevzu baştan konuşulur, ona göre orta yol bulunurdu.
sımdıden boyle dıyrolr ıste :(

İki bin le ev mi gecinirmi, ablanin bunu düşünmesi gerekiyordu.
E madem kv biliyor iki bine ev geçinmez neden oğlunu evlendirmeye kalkışmis.
Kitap oku ne demek ya insanın onuru gururu var.
Böyle davranılır mi?
Valla ablan artık evlenirse bile bile lades denir bu işe.

Back
X