Filiz'le zayıflama günlüğü

filiz1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
515
56
68
Merhaba kızlar ben filiz.
2014 12..ayda mesajımı tekrar düzenleyerek diyete başlıyorum..Motivasyon sağlaması açısından günlüğüme takrar başlıyorum..
Karataya yakın bir diyete başlıyorum..
Bana düzenli eşlik edecek arkadaşları beklerimmm...

Son düzenleme:
aynısı varmış oraya aktarmışlar neyse burdan devam edelim :)

Yeni topik herkese hayırlı olsun,

Filizcim topiğin kapandığını görünce sana özel mesaj yazmıştım hatta "yeni topic açarsan beni unutma" demiştim ama mesaj hakkım yokmuş yollayamadım, öle kalakaldım napcam şimdi diye :44: mesajını görünce çok sevindim
Bir de bugün tam diyetisyene gittim sonunda gelir gelmez heyecanla menümü yazacaktım ki hevesim kursağımda kaldı

Bugün diyetisyen de eski dosyamı bulamadı yeni bir başlangıç yapalım deyip yeni dosya açtı, topik de yenilendi hayatımda tam anlamıyla yeni bir sayfa açılmış oldu cidden

Herkese merhabaa.Yeni topiğimiz hayırlı olsun.
Bende kendimden tekrar bahsediyim.17 yaşındayım.Boyum 1.65 kilom 60.Yazın 10 kilo verip 55 e düşmüştüm.Ama ramazandan sonra düzenim bozulduğu için 5 kiloyu tekrar geri aldım ve 60 a çıktım.Hal böyle olunca tekrar dikkat etmeye karar verdim.Yemeklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama üniversite sınavlarına hazırlandığım için spor yapamıyorum.Menümü akşama yemek yemeye son verdiğimde yazıcam =)

Menüme gelince şöyle:
Kahvaltı: 1 cup süt + 1 cup corn flakes (cup diyetisyenin verdiği ölçü kabı, 200ml'lik kase/bardak gibi bir şey)
Öğlen: 1 kase çorba + 1/2 baget ekmek + yağsız salata veya 50gr peynir + 1 adet light sandw.
Ara Öğün: 2 porsiyon meyve
Akşam: 100gr et/peynir + 1 cup sebze + 1 cup yoğurt + 1 dilim light ekmek
Ara Öğün: 2 porsiyon meyve

genel hatlarıyla bu şekilde tabi ben her gün yediklerimi paylaşacağım sizinle :)
mesela diyetisyene bu sabah gitmiş olduğum için hazırlıksızdım ve kahvaltıda corn flakes yerine 1 peynirli poğaça, öğlençorba+ekmek+salata üçlüsünden yedim.
Ara öğün yiyemiyorum yanıma meyve almamıştım yarına artık :)) aslında sütlü tatlım var onu mu yesem dedim ama yemesem daha iyi sanırım :44:

Birde benim evdeki tartı 1 kg eksik tartıyormuş gerçi diyetisyende giysilerle tartıldığım için ondan kaynaklanan bir fark da olabilir, 70'i görünce üzüldüm hatta 70,4'ü gördüm :26:

ama hiç sorun etmiyorum çünkü biliyorum ki diyetime uyup, suyumu içer sporumu da düzenli yaparsam en kısa zamanda gider bu kilolar

(desemde inanmayın böyle düşünmek istiyorum yoksa çok moralim bozuk çok, da çaktırmayım

cumartesi tekrar gidene kadar 4 günüm var 1,2-1,5 vermeni bekliyorum dedi, ne olacak bakalım

Kızlar yeni açılış için tekrar kendimden bahsedeyim bende :)
29 yaşındayım, kamuda uzman olarak çalışıyorum, Anakara'da yaşıyorum, kendimi bildim bileli kiloluyum en fazla 79,5'u görmüşlüğüm var (kpss hazırlık döneminde)
Diyetisyene 75,1 kg ile başladım nisan ayında, 66'ya kadar düştüm ramazanda 68 olunca baktım olmuyor ara verdim. Kendi kendime 65e düştüm ama koruyamadım
Bugün itibariyle 70,4 kg olarak diyetisyene tekrar başladım
Aslında topiğe katılım şartlarını da sağlamıyorum artık ( ama 1 hafta içinde sağlayacağım inşallah
Anlayacağınız yıllarca ver-al şeklinde ilerleyen bir kilo hikayem var maalesef, ama bu sefer yaza kadar kilo verme serüvenini bitirip korumaya geçerek bu işi sonlandırmak niyetindeyim :)

merhaba öncelikle inş ideal kiloda olursun biran önce
bende kpss hazırlanıyorum işletme mezunuyum alandan nasıl başardınız girdiniz lütfen banada yardım edebilirmisiniz
bu arada tanıştıgıma çok memnun oldum

Hayırlı olsun arkadaslar yeniden hoş geldiniz inşallah beraberce ölüm orucuna çevirmeden diyetlerimizi sağlıklı ve kalıcı olarak kastan vermeden sürdüreceğiz lütfen hırsa kapılıp vücudunuzu ac bırakarak kısa sürede fazla kilo kaybı hedeflemeyelim sonuc daha kötü oluyor uzun vadede haftada 500-1000 gr kilo kaybı normaldir herkese kolay gelsin bu arada bu sabah 59 U gördüm ama net kiloyu yazmıyorum cumayı bekliyorum sürprizi kaçmasın :)))

Bende ankarada yAsiyorum lisede öğretmenim yas 31 iki cocuk var küçük olan 6 aylık boyum 163 normalde 54 kg yim hamileliklere 20 21 kg alıyorum 71 le başladım Temmuz'da bu ise 54 e kadar devam

merhaba

teşekkür ederim cnm, inşallah herkes ideal kilosuna ulaşır
Ben de iktisat mezunuyum :) 2 yıl kpss çalıştım, başka bir şeye hiç başvurmadım bile. A kadro uzmanlık çok istedim, kısmet olmadı uzmanım ama a kdro değil. Ama şunu da belirteyim a kadro uzman olmak istememe sebep ne varsa şu an ki işimde mevcut (artıları eksileri var tabi), özel mesaj hakkım olsa daha ayrıntılı bilgi verebilirdim ama maalesef yok.
Kpss puanı + kurum sınavı ile girdim ayrıca kpds isteniyor tabi. gerçekten zorlu bir süreç kpps çok iyi biliyorum o yüzden hem bilgi anlamında hem manevi destek anlamında istediğin zaman elimden geldiğince yardımcı olurum hiç şüphen olmasın (ama özel mesaj hakkı kazanmam gerek öncelikli olarak sanırım :))
ben de tanıştığıma memnun oldum

Bende ankarada yAsiyorum lisede öğretmenim yas 31 iki cocuk var küçük olan 6 aylık boyum 163 normalde 54 kg yim hamileliklere 20 21 kg alıyorum 71 le başladım Temmuz'da bu ise 54 e kadar devam

"ölüm orucuna çevirmeden" lafına çok güldüm kendimden bir şeyler mi buldum ne :))
maalesef bu hatayı yapıyorum ama diyetisyene başladığım için rahatım artık o kendi kısıyor kısmak gerektiğinde.
daha yeni doğum yapmış sayılırsın ne diyelim Allah bağışlasın, ne tatlıdır şimdi kim bilir :)
ayrıca çok güzel kilo vermişsin maşallah, bende bi 59 u göresem çook mutlu olacağım :))

Sagol canım tam bir tatlı cadı aslında... Kilo yerleşmeden vermek istiyorum ilk cocukta da aynı kiloyu almıştım ama çok rahat vermiştim sadece 7 kg için diyet gerekmişti ama ikinci farklı olur diyorlardı doğruymuş gram gitmedi kendiliğinden baktım olmayacak 71 le başladım Temmuz'da gözümde buyuyordu 17 kilo nasıl gidecek diye şükür 6 kilo kaldı hatta daha az ama şimdi söylemem cumayı bekliyorum demem o ki alıştıktan sonra mesele kalmıyor arada kacamaklarim da oluyor hem de âlâsından ama hemen toparlıyorum inanın hiç etkilemiyor kilo kaybını yoksa sürdürmezsin zaten tam 4 ay oldu 12 kg gitti platese de baslAdim vücudumu yeniden forma sokmam gerekiyor herkese basarılar on günde bir sadece bir Ogün tercihen gündüz olsun canınızın istediğini yeyin kendinizi mutlu edin yoksa uzun süre sürdürmezsiniz diyeti kaçamaklar bir porsiyon olacak tabak tabak değil tabii herkese iradeli günler ikramlara kanmayın

Bugünkü menüm :

Dün arkadaşımda kaldığım için kahvaltı olarak orada kek ve bu gördüğünüz kocaman kestane şekerinin yarısını yedim.Biliyorum bunları yememem lazım.Ama evdeyken böyle şeyler yemem. (Saat 07.30

Öğlen Fırında patates ve köfte yedim.Yanında da 2 dilim çavdar ekmeği (Saat 13.00)
Eki Görüntüle 557581

Kahvaltıda yediklerimden ötürü akşam yemeği yemedim.Şimdi meyve yedim.(armut,kivi,elma,mandalina,muz).Yatana kadar nasıl dayanıcam bakalım.Bunlarla doymadım zaten :)

Menum sabah 1.5 kk peynir 3 zeytin 2 dilim t buğday ekmegi ara yumurta öğlen 4 y kasığı kuru fasulye 1 dilim ekmek salata ara meyve süt ara leblebi yesilcay aksam çorba haslanmis brokoli yoğurtlu bir dal çığ pirasa 2 dilim ekmek tatlı tek küp bitter emerek yeyince hemen bitmiyor sadece 45 kalori :) aksam süt 1 çay bardağı bur dilim ayva

Kızlar günaydın. Yeni topiğimiz hayırlı olsun. Herkes ne kadar istikrarlı. Ben hala beyin olarak diyet düşüncesine alışamadım. Bir başlasam tam başlıcam. Yusyuvarlak oldum.
Neyse menülerimi yazayım.
Akşam: 2 tane zeytinyağlı biber dolma, 1 kase tarhana çorbası.
100 tane ip atladım dün akşam.
Sabah 2 dilim kepekli ekmek. 3 dilim peynir. Bir bardak az şekerli çay.

merhaba kızlar ancak gelebildim işim vardı öğle yemeğimi şu an yiyorum hesap edin artık
neyse nasılsınız ne var ne yok

bizde bu duruma kalbin cok temizdir derler demekki kalbin cok temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…