neden kapatmışlar sebep ne çok saçma
aynısı varmış oraya aktarmışlar neyse burdan devam edelim :)
merhaba öncelikle inş ideal kiloda olursun biran önce
bende kpss hazırlanıyorum işletme mezunuyum alandan nasıl başardınız girdiniz lütfen banada yardım edebilirmisiniz
bu arada tanıştıgıma çok memnun oldum
Hayırlı olsun arkadaslar yeniden hoş geldiniz inşallah beraberce ölüm orucuna çevirmeden diyetlerimizi sağlıklı ve kalıcı olarak kastan vermeden sürdüreceğiz lütfen hırsa kapılıp vücudunuzu ac bırakarak kısa sürede fazla kilo kaybı hedeflemeyelim sonuc daha kötü oluyor uzun vadede haftada 500-1000 gr kilo kaybı normaldir herkese kolay gelsin bu arada bu sabah 59 U gördüm ama net kiloyu yazmıyorum cumayı bekliyorum sürprizi kaçmasın :)))
Bende ankarada yAsiyorum lisede öğretmenim yas 31 iki cocuk var küçük olan 6 aylık boyum 163 normalde 54 kg yim hamileliklere 20 21 kg alıyorum 71 le başladım Temmuz'da bu ise 54 e kadar devam
Yeni topik herkese hayırlı olsun,
Filizcim topiğin kapandığını görünce sana özel mesaj yazmıştım hatta "yeni topic açarsan beni unutma" demiştim ama mesaj hakkım yokmuş yollayamadım, öle kalakaldım napcam şimdi diye :44: mesajını görünce çok sevindim
Bir de bugün tam diyetisyene gittim sonunda gelir gelmez heyecanla menümü yazacaktım ki hevesim kursağımda kaldı
Bugün diyetisyen de eski dosyamı bulamadı yeni bir başlangıç yapalım deyip yeni dosya açtı, topik de yenilendi hayatımda tam anlamıyla yeni bir sayfa açılmış oldu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?