Filiz'le zayıflama günlüğü

Selam kızlaar.Yarın büyük gün.Evde tartı yok.Parkta tartınıyorum.Yarın parka gidemeyeceğim için bugün tartındım ve 5 günde spor yapmadan sadece yememe dikkat ederek çok güzel sonuç aldım.Açıklamak için yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bugünkü menüm:
Sabah 07.15 Az tuzlu ezilmiş bir haşlanmış patates
Öğlen 13.00 Bir tane yağsız,salçalı karışık tost
Akşam yemeği 19.00 Bir tabak havuçlu kuru fasulye,1 dilim ekmek
Saat 20.30 civarı da her akşam ki gibi meyvemi yerim.

kızlar 2 gündür menu yazmıyorum sacmasapan yiyorum düzeni,m bozuldu ikindide 4-5 gibi öğle yemeği yiyorum
yarın inş düzelecek bu durum

aklına mı gelmiyor yoksa canın mı istemiyor..şişeden pipetle içmeni tavsiye ederim cabuk gidiyor

canım istemiyor tatlım ya ama bugün dikkat ettim biraz daha içeyim diye, pipetlede deneyim iyi fikir
Stres ödem mi yapıyormuş :18: o zaman rahat olmak gerek :119:

Son düzenleme:

moral ister istemez bozuluyor canım ama yine de moralini yüksek tutmaya çalış kızılayda değilim canım kurumda çalışıyorum, bu arada sen ankara'da mı yaşıyorsun?

Son düzenleme:

yarın çok güzel haberler alacağız anlaşılan, herkesin güzel gidiyor gibi menünde güzelmiş :128:

kızlar 2 gündür menu yazmıyorum sacmasapan yiyorum düzeni,m bozuldu ikindide 4-5 gibi öğle yemeği yiyorum
yarın inş düzelecek bu durum

filizcim canını sıkma hiç tatlım her gün bir olmuyor maalesef, düzelir canım inşallah
iş de mi yoğunsun neden böyle oldu?

Benim menum dunkuyle aynı o yüzden yazmadım bu arada dört ayı devirdiğim için artık sıkılmaya başladım gözle görülür çok ciddi sonuc aldım ama ben biraz tAhta gibi sevdiğim için karinbolgem hala tam istediğim kıvamda değil son bes kilo ama en zoru olacak galiba

Canım nivea ile dinamik sabahlar cdsini indir.Orada güzel karın egzersizleri var.
Arkadaşlar bu arada incelmek için hangi egzersizleri yapıyorsunuz?

Artık saat 12 yi geçtiğine göre kilomu söyleyebilirim Bu gruba katılmadan önce 60.4 kiloydum.Şuan tam 59 kiloyum.Yani 1.4 kilo zayıflamışım.Hemde sadece yediklerime dikkat ederek.Umarım herkes istediği kiloya ulaşabilmiştir.Herkese iyi geceler :)

moral ister istemez bozuluyor canım ama yine de moralini yüksek tutmaya çalış kızılayda değilim canım kurumda çalışıyorum, bu arada sen ankara'da mı yaşıyorsun?

evet ankarada yaşıyorum canım.içimden bi ses konya yoluna yakın kurumlarda çalıştıgını söylüyor acaba doğru mu

filizcim canını sıkma hiç tatlım her gün bir olmuyor maalesef, düzelir canım inşallah
iş de mi yoğunsun neden böyle oldu?

bizi psikolog zannediyorlar cnm sihirli değnemiz var sanki..veliler sorun cıkarıyor..bazı öğrenciler ağlama krizi geçiiryor falan onları sakinleştir rapor tut oydu buydu derken zaman geciyor..müdürde zor biraz müfettiş gelecek yakında da
o yüzden bi bakıyorum saat 3-4 olmuş ve ben bişi yememişim sonra saldırıyorum tabi aç aç

bende reglimden sonra ebru şallı karın dvdsini yapmayı düşünüyorum 21 gün yapmak lazımmış arasız..yapanlar varmış karınları dümdüz oluyormuş bakalım düşünüyorum yapmayı.

tebriklerrrrrrrrrrrr

Kızlar selam evet 59,0 nihayet aylar sonra elli ile başlayan rakamları gördüm şükür inşallah sizin de iyidir tartınız

merhaba arkadaşlar 9-10 kasım(72kg )dır yediklerime dikkat ediyorum sabah tartıldım 69.9 kg geldim
galiba daha dikkatli olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…