aklına mı gelmiyor yoksa canın mı istemiyor..şişeden pipetle içmeni tavsiye ederim cabuk gidiyor
moralim bozuluyor ders çalışamıyorumda bu sene matematiği ve ideal kiloya ulaşma yolunda olmaya karar verdim.özel olacak ama hangi kurumda olduğunu merak ettim en azından kızılayda mı işyerin yoksa kurum mu gerçekten merak ettim canım
Selam kızlaar.Yarın büyük gün.Evde tartı yok.Parkta tartınıyorum.Yarın parka gidemeyeceğim için bugün tartındım ve 5 günde spor yapmadan sadece yememe dikkat ederek çok güzel sonuç aldım.Açıklamak için yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bugünkü menüm:
Sabah 07.15 Az tuzlu ezilmiş bir haşlanmış patates
Öğlen 13.00 Bir tane yağsız,salçalı karışık tost
Akşam yemeği 19.00 Bir tabak havuçlu kuru fasulye,1 dilim ekmek
Saat 20.30 civarı da her akşam ki gibi meyvemi yerim.
kızlar 2 gündür menu yazmıyorum sacmasapan yiyorum düzeni,m bozuldu ikindide 4-5 gibi öğle yemeği yiyorum
yarın inş düzelecek bu durum
yarın çok güzel haberler alacağız anlaşılan, herkesin güzel gidiyor gibimenünde güzelmiş :128:
Benim menum dunkuyle aynı o yüzden yazmadım bu arada dört ayı devirdiğim için artık sıkılmaya başladım gözle görülür çok ciddi sonuc aldım ama ben biraz tAhta gibi sevdiğim için karinbolgem hala tam istediğim kıvamda değil son bes kilo ama en zoru olacak galiba
moral ister istemez bozuluyor canım ama yine de moralini yüksek tutmaya çalışkızılayda değilim canım kurumda çalışıyorum, bu arada sen ankara'da mı yaşıyorsun?
filizcim canını sıkma hiç tatlım her gün bir olmuyor maalesef, düzelir canım inşallah
iş de mi yoğunsun neden böyle oldu?
Benim menum dunkuyle aynı o yüzden yazmadım bu arada dört ayı devirdiğim için artık sıkılmaya başladım gözle görülür çok ciddi sonuc aldım ama ben biraz tAhta gibi sevdiğim için karinbolgem hala tam istediğim kıvamda değil son bes kilo ama en zoru olacak galiba
Artık saat 12 yi geçtiğine göre kilomu söyleyebilirimBu gruba katılmadan önce 60.4 kiloydum.Şuan tam 59 kiloyum.Yani 1.4 kilo zayıflamışım.Hemde sadece yediklerime dikkat ederek.Umarım herkes istediği kiloya ulaşabilmiştir.Herkese iyi geceler :)
Kızlar selam evet 59,0 nihayet aylar sonra elli ile başlayan rakamları gördüm şükür inşallah sizin de iyidir tartınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?