Filiz'le zayıflama günlüğü

nasıl yani tatlım 4 günde 1,5 kilo cok fazlaaaaaa
neyse vardır bir bildiği herhalde

inşallah bıu son verişin olacak..
70 i de kabul ediyoruz
aslında 70 altı dememde iyi oldu..spor salonunda bir kızla tanıştım 90 küsür kiloymuş 1 haftadır geliyormuş dogru dürüst diyet bile yapmadan 2 kilodan fazla gitmiş onun adına sevindim ama duyunca sanki bole boşa kürekmi cekiyorum hissi geliyor maalesef..haftada kilomuzun %1 'i kadar vermemiz gerekiyormuş yani ben haftada ortalama 650 gr falan vermeliyim

merakettim şimdi belki bende bir sürpriz yapabilirim
bende kpss döneminde 75 olmuştum

Son düzenleme:

İstediğin kiloya ulaşana kadar böyle devam eder inşallah canım. Arada bir canının istediğini yeme olayı cidden işe yarıyormuş herkes öyle diyor ama daha uygualamadım hiç, bir denemekte fayda var :) Ben de merak ettim yalnız ne kadar verdiğini, neyse cumayı bekleyip görelim bakalım

nasıl yani tatlım 4 günde 1,5 kilo cok fazlaaaaaa
neyse vardır bir bildiği herhalde

Evet canım, ama başlangıç için dedi sonrasında haftada 1-1,5 hedefliyor. Bir bildiği var, daha öncede gittiğim için kimin hangi diyetle ne kadar sürede ne kadar verebilceğini az çok tahmin ediyor, metabolizma hızına falan da bakarak, genelde tutturuyor aslında ablamda gidiyor onda daha çok tutturuyor hedefi ben de durum bozuluyor bazen maalesef, vakti zamanından seli'nin tabiriyle ölüm oruçlarını fazlaca yaptığım için

zaten cumartesiye kadar kabul etseniz bile yeter :124ndan sonra kovsanız da gitmem artık, kazanılmış hak var bir kere
inşallah son olur canım dediğin gibi
verilmesi gereken kilo arttıkça daha kolay gidiyor kilolar, o yüzden hiç kendini boşa çabalıyormuşsun gibi hissetme tatlım sen gayet güzel gidiyorsun benim gördüğüm kadarıyla :114:

bende kpss döneminde 75 olmuştum
neyse ki bitti o dönemler hatırlamak bile istemiyorum

Dün neler yedim:
kahvaltı: 1 peynirli poğaça
öğlen: 1 kase patates çorbası + 1 dilim ekmek + yağsız salata
akşam: 100gr et kavurma + 1 dilim ekmek + yağsız salata + 1 tabak bezelye yemeği + 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 4 tatlı kaşığı puding

4 porsiyon meyvemin yerine tatlı yedim o sorun değil de bezelye biraz fazla oldu, tabi bir de pilav hiiiiiç olmamalıydı
üstelik dün evde olmadığım için sporumu da yapamadım ama 1lt su ve 1 kupa yeşil çay içtim :)

bence akşam sebze yemeğini tercih etsen daha hoş olabilir özellikle ıspanakve sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor istersen dene canım
zaman ayırıpda ders çalışamıyorum matematiğim kötü sözelde iyiyim.iş dersane zor oluyor zaten sınavım 2014te daha çok var
canım sen uzman olarak nasıl girdin yani alan bilgisinden girmedin mi ?
dersaneye gitmişmiydin ve ne zaman atandın?

hoşgeldin topikime :)) kendini ayrıntılı olarak tanıtır mısın?kilo serüvenini birde?

SElam kızlar menum sabah 1,5 kk peynir uç zeytin iki dilim ekmek ara meyve süt öğlen uç köfte çorba iki dilim ekmek ara meyve süt ara leblebi aksam pirasa yemeği çorba iki dilim ekmek gece meyve çay bardağı süt
surprize gelince çok miktarda kayipdegil arkadaslar aylardır 60 lardayken 50 li rakam görmek beni çok mutlu etti aslında miktar aynı ama benim psikolojik sınırımdi

Selam kızlar...
Bugün resim yükleyemeyeceğim.Bugünkü menüm:
Sabah:Tost,3 yeşil zeytin (07.00)
Öğlen ve akşam:Bir tabak kuru fasulye,2 dilim çavdar ekmeği (12.30) (18.30
Saat 20.00:Her zamanki gibi meyve tabağı
Bugünkü menüm böyle.Haftasonu tartınıcam.Bakalım kaç olmuşum.Çok merak ediyorum.Şimdi Kuzeye koşuyorum.Herkese iyi geceler

cuma günü solyluyoruz kilolarımızı tatlım

hoşgeldin topikime :)) kendini ayrıntılı olarak tanıtır mısın?kilo serüvenini birde?

hoş bulduk canım :=)
23 yaşındayım bekarım dikkat ediyorum yaklaşık 2 haftadır.çalışıyorum aynı zamanda hafta sonları kpss kursuna gidiyorum.genelde tekim sıkıntıda yalnızlıktan sıkıldıgım an bişeyler yemek istiyorum.yavaş yavaş bu huyumdan vaz geçmeye başladım çünkü 2 saat arayla sağlıklı şeyler yemeye başladım.öyle canım :)) bu arada tanıştığıma memnun oldum

tatlım çok haklısın akşam sebze yemeği daha iyi olur ama şu an diyetisyene gidiyorum, dolayısıyla o ne derse ona uyuyorum. Yoğurtlu ıspanak çok severim bu akşam yiyeceğim

İş ve kpss ikisi bir arada zor maalesef, bu nedenle ben başvurmadım uzmanlık dışında bir yere başvurmadım. Çünkü kendimi çok iyi biliyorum ki hem çalışıp hem kpss ye hazırlanmazdım, bir de insanın işi olunca ister istemez daha rahat davranıyor :26: ilk yıl gittim kpss kursuna, sonra gitmedim zaten alacağını alıyorsun, her gün sabah 9 akşam 10 milli kütüphaneye gidiyordum. 2010 da başladım işe ama atanma değil, alan bilgisinden de değil, ama uzmanım p3 puanıyla kuruma başvurdum ve kurum sınavına girdim + kpds puanı şartı vardı.

2014 ü beklediğine göre alandan girmeyeceksin, sözelin iyiyse geriye bir matematik kalıyor o da halolur canım, hem ona işe gelip giderken bile bakarsın hiç takma kafana ama 2014 deyip çok rahatlamamanı tavsiye ediyorum bir bakıyorsun zaman geçmiş hemen inşallah istediğin gibi olur her şey tatlım

canım tebrik ederim bende ilk aşamada 64,9 olsa bile 65in altına düşersem çok mutlu olacağım yani;miktar küçük anlamı büyük

dünki menüm:
kahvaltı: 1 cup nesfit + 1 cup süt
öğlen: 2 dilim light ekmek + 50gr peynir + 1 küçük salatalık
ara: 2 mandalina
akşam: 100gr balık + 3 kaşık kereviz + yağsız salata + 1 dilim l.ekmek
ara: 1 kivi + 1 mandalina

su nerdeyse hiç içmedim, bu su olayını nasıl çözücem bilmiyorum çok vahim durumda
spor: 35 dk. eliptik bisiklet

aklına mı gelmiyor yoksa canın mı istemiyor..şişeden pipetle içmeni tavsiye ederim cabuk gidiyor

moralim bozuluyor ders çalışamıyorumda bu sene matematiği ve ideal kiloya ulaşma yolunda olmaya karar verdim.özel olacak ama hangi kurumda olduğunu merak ettim en azından kızılayda mı işyerin yoksa kurum mu gerçekten merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…