Film bitti, ben kendime gelemiyorum

ilk 4 sayfayı okudum sonra yorum yaptım. hem insanları meraklandırıyosun, hemde havlıyolar diye hakaret ediyosun. kesinlikle polemik yaratmak için açmışsın @Mune
Ben ilk mesajimda soylemeyecegimi, ozel oldugunu zaten belirttim. Cok goreceli oldugunu merak edilmemesi gerektigini de soyledim. Psikolojin bozuk diye saldiranlar film ismini soylemememe takildilar. Bi filmden etkilenince psikolojimiz bozuk oluyorsa bunca merak niye :))

hadi ya.. o kitap sonradan açılıyor mu ? hayatım boyunca yarım bıraktığım iki kitaptan biri.. yıllar önceydi ne anlatıyordu hatırlamıyorum bile . merak ettim şimdi
Valla ben ilk sayfadan itibaren beğenmiştim. Göreceli işte, anlamıyorsunuz

Insanlar istediklerini elde edemeyince nasıl cirkinlesiyor :))

Zeka yetmeyince ucuzluk başlamış soyletemedim bari hakaret edeyim deniyor.

Evet bana özel evet cook goreceli. Ne eski, ne yeni sevgiliyle alakalı

Sen de o filmdeki aşkı elde edemediğin için mi bu kadar hırçınsın

Zeka sorgularken, açtığınız konunun IQ seviyesini de bir gözden geçirin. Kimse size "15 lik ergen gibi filmden derde düşmüşsün" demiyorsa, siz de burdan yürümeyin.

Sen bu işten zevk aldın ondan uzattın yoksa 4. Sayfada kapatıcam bu konuyu modlarına girmiştin. Kapatsaydın madem?

Kim'in Adası filmindeki aşk çok güzeldi onu tavsiye ederim ütopiküye ben etkisinden aylardır çıkamadım

Seni şu üslübunla kimse o filmdeki kadar mikemmel sevmez canım be..
Saldirma becerini okudugunu anlamaya harcasaydin keske biraz. Kimin ne yazdigini, o dedigin cumlenin yazildigini da gorurdun. Insanlar hakaret edip cirkinlesiyorsa bu zekanin yetmediginin gostergesidir bence.

Bana saldirdigin nokta o kadar komik ki evliligimdeki problemlerden cekinsem bunca konu acmazdim.

Aslinda filmden etkilenmen anormal degil. Yalniz , film adi paylasmanin o filmin sendeki ozelligine bir etkisi olmaz . Zaten filmler paylasilmak icin var. Kitaplar gibi begenirsin onerirsin. Sanirim sen film adi verip amann bu mu etkilendigin film deyip o filmi kotulemelerinden korkuyorsun. Sana tavsiyem boyle konularda film adini saklamak yerine ben bu filmi izledim, cok etkilendim kizlar ve etkisinden kurtulamiyorum biz de sana katil(abil)irdik. Izlemediysek belki biz de izlerdik.

Ben romantik filmlerden cok etkilenmiyorum cunku oradaki asklar gercekci gelmiyor bana ama senin ya da baska birinin etkilenmesi de normaldir. Benim icin film bittikten sonra bitti mi ya bu devami var mi, ters kose mi yapti simdi diye dusunuyorsam o film beni etkilemistir.

Bir film izlemistim adini hatirlayamadim simdi baya romantik ask ile dolu bir filmdi ama senin filmi simdi nedense merak etmiyorum. Yani sen bu filmi bastan itici yaptin benim icin.

Dipsiz not: Senin evliliginin bu filmle alakasi yok , ozel hayata bu kadar girilmemeli.

Oyle yapsam polemik olmazdi belki ama saldiracak baska bi suru sey yine bulunurdu emin olun. Yok aşık olasin gelmiş yok aldatmayla ilgili eski sevgilini unutamiyorsun vs insanlar turlu senaryolar yazip cirkinlesebiliyolar gördüğünüz gibi.

Bu arada hazır konu açılmışken bana romantik bi film önerin kızlar şöyle haftasonu bi güzel bişeyler izleyeyim yahu

La La Land. Hem vizyonda şu an sanırım Türkçe'ye Aşıklar Şehri diye çevrilmiş. Üye de banlanmış o üsluptan sonra şaşırmadım gerçi.

Onlarin tavri beni ilgilendirmiyor. Herkes kendinden sorumludur. Ben sana yaziyorum. Senin havliyorlar lafin da hos degildi kabul et. Filmin adini paylasmiyorsan konunu kapattir.

Bir film onerecektim de sana ama bu film "yildiz altinda" degilmis. Baska bir filmdi. Hatirlayamadim simdi.

Buldum : Banlanmissin madem izlersin. "Uzaktaki Anılar/ A walk to remember"

Geçen bi filme gittim o kadar güzeldi ki yarısında çıktım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…