Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Kızına sadece onu gerçek aşkın uyandırabileceği bir büyü yaptim;çünkü gerçek aşk diye bi şey yoktur.
Malefiz

Hanimlar,filmlerden etkilenip kocalariniza sarmayin.
Yapimcilar,siz de filmdeki karakterlerin gercekle baglantisi yoktur tamami idealize edilmis hayal ürünüdür yazin.Kafamizi kirmayin bizim

Karanlığın elli tonu numu izledin bacım yoksa hani ara veripte yeniden başlayan çift..

Soylemem soylemem nedir ya? Iste bunlar hep gerizekaliliktan
yorumlar olayy yaniii

ama adı ustunde fılm yanı oyle dusun
adı ne kı cıdden cok merak ettımmmm

Valla filmin ismi zerre umrumda değil hiç merak etmedim,zaten böyle bir film olduğunu etkilendiğinizi de düşünmüyorum.
Açık açık konu açıp aşık olmak istiyorum his duygu istiyorum demek yerine bunu filme kitlemişsiniz o kadar.
Sizin için üzüldüm,kendinizi bu kadar gülünç duruma düşürmeseydiniz keşke.

bide ben bi filmden etkılenmenın dokuz sayfa konu olmasına sasırdım bende al yazmalımdan cok etkılendım
bide bıhterrınolum sahnesı ne aglamak ne aglamak helvasını bıle yedım yanı

Bende sanam teri kasam izledim. Nereye 1 haftadır yine yine izliyorum. Muziklerini dinliyorum. Gerçek değil diyorum ama çok etkilendim. Ahh Ahh yani bende sen gibiyim. Önerim bol bol filmi izle. Sıkılınca kadar. Kaçmanın anlamı yok. Bir zaman sonra sıkılırsın. İnsanin fitratinda var :)

Bu arada hazır konu açılmışken bana romantik bi film önerin kızlar şöyle haftasonu bi güzel bişeyler izleyeyim yahu

Bu arada hazır konu açılmışken bana romantik bi film önerin kızlar şöyle haftasonu bi güzel bişeyler izleyeyim yahu
Zaman yolcusunun karısı. Ben ilk kitabını okuyup son 50 sayfası aglamistim. Sonra baktım filmini çekmişler onu da izledim. Hala da en sevdiğim kitaplardan biridir. Ama belki size sıradan gelebilir.

Zaman yolcusunun karısı. Ben ilk kitabını okuyup son 50 sayfası aglamistim. Sonra baktım filmini çekmişler onu da izledim. Hala da en sevdiğim kitaplardan biridir. Ama belki size sıradan gelebilir.
önce filmini mi izlemek lazım acaba yoksa kitabını mı okumak:) merak ettim izlicem:)

Bak ne diyeceğim şimdi benim de aklıma geldi bir film çok etkileyici ama ben senin gibi paylaşmamazlık yapmayacağım. Şimdi evli çiftimiz var filmde kadın adamı bir darlıyor bir darlıyor ki sorma aslında kadın kendisinde de psikolojik sorunlar olduğunun farkında yardım istiyor akıl verenlere ağzının payını kendi tabiriyle veriyor. Eşi ve kaynanası arasında kendini ezilmiş hissediyor ki bence ezik zaten. Sonunda da adam bunu boşuyordu işte öyle güzel bir filmdi çok etkilenmiştim. Adını hatırlayamadım şimdi ütopik maceralar filan mıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…