- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Filmin adı ya "göreceli" ya da "kusura bakmayın" falan bence...
Ya film diye düğün cdni mi izledin naptın sen?
Eskiden kocan hüzünlü seviyordu şimdi odun falan ahahah.
Ya 17 yasında değilseniz, ya da sizi etkileyen bir olayın filmi falan değilse etkilenme işi 15 dakikadan uzun sürmemeli. Sürüyorsa da kalkın bi camları açın hava girsin.
Soylemem soylemem nedir ya?Iste bunlar hep gerizekaliliktan
ama adı ustunde fılm yanı oyle dusunHani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda ve filmde kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izledim unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra yemek yapmam gerektigini hatirlayinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
bide ben bi filmden etkılenmenın dokuz sayfa konu olmasına sasırdımbende al yazmalımdan cok etkılendım
bide bıhterrınolum sahnesıne aglamak ne aglamak helvasını bıle yedım yanı
samet ona baba demeyeydı iyidi gitti cağnım kadir ama
Bu arada hazır konu açılmışken bana romantik bi film önerin kızlar şöyle haftasonu bi güzel bişeyler izleyeyim yahu
Göreceli
Kusura bakma
Özür dilerim
Derdim polemik oluşturmak değil
Dördü seri zaten mutlaka izle
Bana özelGöreceli
Kusura bakma
Özür dilerim
Derdim polemik oluşturmak değil
Dördü seri zaten mutlaka izle
Zaman yolcusunun karısı. Ben ilk kitabını okuyup son 50 sayfası aglamistim. Sonra baktım filmini çekmişler onu da izledim. Hala da en sevdiğim kitaplardan biridir. Ama belki size sıradan gelebilir.Bu arada hazır konu açılmışken bana romantik bi film önerin kızlar şöyle haftasonu bi güzel bişeyler izleyeyim yahu
önce filmini mi izlemek lazım acaba yoksa kitabını mı okumak:) merak ettim izlicem:)Zaman yolcusunun karısı. Ben ilk kitabını okuyup son 50 sayfası aglamistim. Sonra baktım filmini çekmişler onu da izledim. Hala da en sevdiğim kitaplardan biridir. Ama belki size sıradan gelebilir.
Önce kitap tabiki.önce filmini mi izlemek lazım acaba yoksa kitabını mı okumak:) merak ettim izlicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?