Fırın temizliği..

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Kızlar ben yeni evliyim 5 aylık ama fırınım berbat, çok fazla yemekte yapmam ama çok kirlendi her taraf kir yağ içinde, ne denediysem olmadı, yağ çöz çamaşır suyu vs... ovuyorum ovuyorum çıkmıyor. Sağolsun ablam oturma yapmış fırında hertarafa yağ sıçramış, çıkaramadım fanın çevresi ve tavanı berbat..

Cok kuvvetli firin temizleyici kullanman lazim benimde firinim berbatti gecenlerde temizledim. Firin her tarafina spreyi siktim yarim saat beklettim tel ve bez kullanarak temizledim tertemiz oldu..

Cok kuvvetli firin temizleyici kullanman lazim benimde firinim berbatti gecenlerde temizledim. Firin her tarafina spreyi siktim yarim saat beklettim tel ve bez kullanarak temizledim tertemiz oldu..

Arkadaşım nerden bulucaz bildiğin bi marka varmı?
Ablama kızdım neden bana sormadın felan diye pişirirken sen manyakmısın herkesin fırınını zamanla kullana kulana öyle olur tertemiz olur mu hiç dedi :) ama sinir oluyorum görünce

Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay

kesinlikle bende katiliyorum cevahirx sana,benim firinimda berbatti hatta turkiyeden getirtirdim ben amwayi firinim piril piril oldu ve bidaha temizleme icin artti bile,yanliz biraz dikkat lazim,koluma sicradi biraz yanici bi madde var icinde kolum kabardi,reklamini yapmak gibi olmasin ama gercekten iyi bir urun

peki ne kadar o jeller ve ne kadar gidiyor fırın içi içinde uygunmu

Bende kullanırken üzerindeki uyarıları göz önünde bulunduruken eldiven fln giydim tek elime :) ama sonra eldivensiz elimlede değdim ama bişey olmadı Fakat mutlaka dikkat etmek gerekir elbet sonuçta kuvvetli bi şeydir belki hassas cilt daha çok etkilenir

Güzelim forum üzerinde bu şeklide satışlar yasak olduğu için maalesef size o konuda yardımcı olamam burdan bişey yazamam yanii

500 ml lik ma zaten bir kere temzilenizmi o fırını kullanımada bağlı tabii ama bi kaç sene gidecektir diye düşünüyorum zaten bi küçük kahvaltı tabağı kadar kullandım ben bir fırına ama bizimki 15 yıllık olduğu için ben bazı bölgelere 2.kez sildikten sonra 2. kez az az sürmüştüm Yani şişe size uzunca yıllar gider

peki ne kadar o jeller ve ne kadar gidiyor fırın içi içinde uygunmu

Zaten fırın içi için güzelim fırın üst yüzeyi için değil yanii O üst yüzeyler için zoom diye bi ürün var o çok ii sulandırılarak kullanılır her kızartma sonu fln ocak duvar her tarafı püskürtüp silerseniz hem temziler hem kokuyuda alır kendisinin çok hafif hoş bir kokusu var

NOT: BEN SATIŞ İÇİN DEĞİL KULLANDIĞIM VE MEMNUN OLDUĞUM İÇİN PAYLAŞMAK AMACIYLA YAZIYORUM ..BİLGİLERİNİZE.... SONUÇTA BURDA BU SATIŞLARIN YASAK OLDUĞUNU BİLİYORUM

fiyatınıda fikir almak için sordum zaten.....

fırında ve ocakta yağlı şeyler pişirdiğinde silmeyip bekletirsen yağlar çok zor çıkar ben her yemekten sonra ocağı silerim ve demirlerini yıkarım 5 senelik evliyim bir tane yağ zerresi yoktur ocağımda benden tavsiye her yemekten sonra sil canım ocağını yada fırınını tamam çok zor oluyo ama çok da temiz oluyo...deterjan o kadarda önemli değil bence markasız bile işe yarıyo o zaman...

Ben yurt disinda oldugum icin burdakileri bulabilicegini zannetmiyorum ama Turkiyede Amwayin iyi oldugunu duymustum bende şutarafagitti

Kesinlikle anında temzilik çok önemli öylece bırkaılırsa tabii berbat olur Ama genel olarak fırında pişme esnasındaki patlama veya sıçramalar pişme süresince maalesef yanıyor orda iice

Benim annem anneannem hep titizler bu konuda Rahmetli anneannem son zamanlarında bile kendi işini kendi yapar haldeyken o incecik zayıflamış yaşlanmış elleriyle ocağını ocağın kafalarını hep sürter dururdu

saol canım pahalı da değilmiş... bende m.dalga fırınımla başım derttede o sebeple sordum çevremde anway satıcısı var tavsiyen için saol

Rica ederim ne demek Ben burdan edindiğimi bilgileri ihtiyacı olan herkesla paylaşıyorum Bide burda tavsiyede bulunayım :)

kendim memnn olduğum konuda tavsiyede bulunabilirim olmazsam ne pahasıan olursa olsun yalan beyanda bulunmayı yakıştıramamne kendime nede bir insana
Ayrıca kulanıp memnun alırsanız baan dua etmeyi unutmayınyerimseniben

TAM BENDE AYNIŞEYİ YAZICAKTIM EVET FIRIN TEMİZLEYİCİDE SON NOKTADIR O ÜRÜN.ACAYİP MEMNUNUM BENDE.SİHİR GİBİ TEMİZLER SİMSİYAH YAĞLARI.BENDE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…