- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Cok kuvvetli firin temizleyici kullanman lazim benimde firinim berbatti gecenlerde temizledim. Firin her tarafina spreyi siktim yarim saat beklettim tel ve bez kullanarak temizledim tertemiz oldu..
Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay
peki ne kadar o jeller ve ne kadar gidiyor fırın içi içinde uygunmu
Zaten fırın içi için güzelim fırın üst yüzeyi için değil yanii O üst yüzeyler için zoom diye bi ürün var o çok ii sulandırılarak kullanılır her kızartma sonu fln ocak duvar her tarafı püskürtüp silerseniz hem temziler hem kokuyuda alır kendisinin çok hafif hoş bir kokusu var
NOT: BEN SATIŞ İÇİN DEĞİL KULLANDIĞIM VE MEMNUN OLDUĞUM İÇİN PAYLAŞMAK AMACIYLA YAZIYORUM ..BİLGİLERİNİZE.... SONUÇTA BURDA BU SATIŞLARIN YASAK OLDUĞUNU BİLİYORUM
anladım ama marketlerde falan bulabilir miyiz diye sordum zaten ben.... neyse yapacak bişey yok sanırım satın alabileceğim bir yer yoksa :çok üzgünüm:
Arkadaşım nerden bulucaz bildiğin bi marka varmı?
Ablama kızdım neden bana sormadın felan diye pişirirken sen manyakmısın herkesin fırınını zamanla kullana kulana öyle olur tertemiz olur mu hiç dedi :) ama sinir oluyorum görünce
Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?