- Konu Sahibi AskKirintisi
-
amvay fırın temizleyici;
arada bir tencerelerinizin,çaydanlıklarınızın parlak yüzeylerinde ve tabanlarında da kullanın pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz
hem de çizmeden
anneme amway'den fırın temizleyici jel alması için sipariş verdim. deneyince size bilgi vericem arkadaşlar.
ama gelmesi 1-2 haftayı bulabilir bu yüzden. buraya yazan bir arkadaşa uyup yarın bime gidip ordan yağ çözücü alıcam onunla fırınımı temizlemeye çalışıcam. çupra pişirdim fırınımda ve yağı her yere sıçradı yapıştı o sıcakla kurudu ve kesinlikle çıkmıyor. ankastre ürünleri kullanmak çok ama çokkkkkkkkkk zorrrrrrr
Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay
Asprins Diye Bir Yeni Ürün Çıkmış..
Bundan 3 Ay Önce A101'den Almıştım Denemek İçin..
Hemde 3 TL İdi.. Yanlış Hatırlamıyorsam..
Yağ Sökücü Özelliği de Mevcut..
Yerleri, Mutfak Dolaplarını Silebiliyorsun..
İz Bırakmıyor Hiç Bİr Yerde..
Beyaz Eşyaların Gri İse Tertemiz Yapıyor ve Parlatıyor..
Benim Çok Hoşuma Gitti..
Tuttum Bu Ürünü Dene İstersen..
Eki Görüntüle 299338
hatta kıyafette kullanabiliyorsun ama leke uzerine sıkıp hemen yıkamaya atacaksıznı. yoksa soldururmuş. bizzat gözlerimle şahit oldum. bende 1 kere alabildim daha sonra markete bi daha gelmedi. bi taviye uzerine kullanmıştım. bulsam hemen alırım. a101 lerde olduğunu bilmiyordum sölediğin için saol onun yerini marclar bile tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?