Fırın temizliği..

Tabiki yanlış anlaşılmadın
Bir ürün kulanıp memnun kalmamak ve bunu dile getirmek karşıtlık anlamına gelmez
Ben kendimde kullanııc ve pasif bir satıcıyım
Ama fırın içi dışında bi alanda kullanmamıştım
Ocak üstüne zoom kullanıırm gayette güzel
Ocak demirlerinid earada bir bulaşık makinasıan yerleştirim orda yıkanır
Tertemzi oluyor Çokta sık yapmamak gerek Deterjan yüzeylerini bozabiliyor yavaş yavaş
Birde yukarda tarif ettiği tancere tabanlarına kulanımı geçenlerde bi müşteriden duydum kednimde denedim ve sonuç aldım a.s

slm hanimlar
ben firinim kirlenince firini biraz isitirim sonra yagcoz var onu eldiven takar dungerle surerim 3 dakika filan bekleyince yaglar akip geliyor firin soguk iken yag cozun bir faydasi yok deneyin gorun ama cok isitmayin. sakin eldivensiz yapamiyinlmaz:

amvay fırın temizleyici;
arada bir tencerelerinizin,çaydanlıklarınızın parlak yüzeylerinde ve tabanlarında da kullanın pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz
hem de çizmeden

fırın temizleyici gerçekten süper asla başka bir ürüne para vermem çünkü azıcık dökünce bile zorlanmadan çıkarıyor kirleri saatlerce ovalamıyorsunuz. yalnız içeriğinde ısırgan oto var o nedenle eldiven giyin yoksa kaşınırsınız.

bende fırınımı çok sık kullanırım ve ister istemez batar.şimdiye kadar hep cif kullandım.spreyi sıkıyorum bir süre bekliyorum sonra pırıl pırıl.bimde satılan güldal marka yağ çözücünün methini çok duydum onuda denemeyi düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5

mutfak eşyalarının temizliğinde kimyasal kullanmıyorum ben.sonuçta bir şekilde yiyeceklere bulaştığını düşünüyorum o yüzden yağları sökmek için sirke ,ovmak için de karbonat kullanıyorum gayette memnunum.tamam biraz uğraştırıyor ama sonuçta içim rahat.dolabımı sirkeli suyla siliyorum ovma işlerinde de her zaman karbonat favorim.

:icecream:

amvay fırın temizleyici;
arada bir tencerelerinizin,çaydanlıklarınızın parlak yüzeylerinde ve tabanlarında da kullanın pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz
hem de çizmeden

sadece çeliklerde kullanın ben tefal teflonumun dışında kullandım o parlaklık gitti.çirkin mat bi hal aldı..
fırın temizleme konusuna gelince çok sinir olduğum bi olay olduğu için evlenirken kesinlikle fırın almadım.şimdi minik boy bi fırınım var.onu kullanıyorum.işim bitincede hemen dolaba kaldırıyorum.böylece misafirlerde görmüyor hemde şöle bi temizliyorum.büyük fırınmı allah korusun..

bende annemin tavsiyesiyle anwayin fırın temizleyicisini kullandım. birdaha başka bir ürün kesinlikle kullanmam.enson cifle ovala ovala geçmedi yağlar sinirlendim kapadım kapağını fırının bidaha silmedim sinirden.. ama bu ürünü sürdüm ve yarımsaat sonra bezle sildğimde bütün yağlar cıktı. ovalama derdinden kurtuldum... simdi teyzemde bunu kullanıyor.

Kızlar neden bu kadar dert ettiniz ki, amwaymiş vs bence hiç boşuna paralar dökmeyin.

Fırınların içini her kullanımdan sonra(en azından 2-3 kullanımda bir) krem temizleyici ile bulaşık deterjanı karıştırdığınız süngerle köpürtüp durularsanız fırın yıllarca mis gibi kalıyor.

Kalıcı yağları da ben ovma teli ile ovuyorum, hemen çıkıyor. Hiç dert etmeye gerek yok.

Bizim midi fırınımız 17 senelik. Yıllardır pırıl pırıl duruyor.

Yani temizliği ne kadar ihmal ederseniz o kadar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Düzenli silerseniz hiç yorucu değil.

Son düzenleme:
bnde arap sabunu sürüp bekletiyorum.sonra çok kolay temizleniyor.

evet temizliğide ihmal etmemek gerekiyor.sık yaparsak,daha kolay oluyor.

fırını en çok yemek yapmak kirletiyor.bende çok yemek yapıyorum fırınımda.

aslında pasta fırını ve yemek fırını ayrı olacak.....

Bende çıldırıcam yemeyi yaptığımdan daha uzun sürüyor fırını temizlemem.Ev aldık yeni taşındım ankastre fırınım istiyorum ki yıllarca ilk gün ki gibi kalsın ama yıpratıyor temizliği eski evimde midi fırınımı anwayle temizliyordum ama tabanını resmen süktü anway bi kaplaması vardı kalktı fırının şimdikinin içi emaye her yemek sonrası uğraşıyorum yağ sökücü deterjan ne bulursam ama çok zorrrrr bu iş.

anneme amway'den fırın temizleyici jel alması için sipariş verdim. deneyince size bilgi vericem arkadaşlar.

ama gelmesi 1-2 haftayı bulabilir bu yüzden. buraya yazan bir arkadaşa uyup yarın bime gidip ordan yağ çözücü alıcam onunla fırınımı temizlemeye çalışıcam. çupra pişirdim fırınımda ve yağı her yere sıçradı yapıştı o sıcakla kurudu ve kesinlikle çıkmıyor. ankastre ürünleri kullanmak çok ama çokkkkkkkkkk zorrrrrrr

ben çok memnunum cnm ankestra fırınımmmm amwayın fırın temizliyicisini kullanıyrmmm.süperrrr

Asprins Diye Bir Yeni Ürün Çıkmış..
Bundan 3 Ay Önce A101'den Almıştım Denemek İçin..
Hemde 3 TL İdi.. Yanlış Hatırlamıyorsam..
Yağ Sökücü Özelliği de Mevcut..
Yerleri, Mutfak Dolaplarını Silebiliyorsun..
İz Bırakmıyor Hiç Bİr Yerde..
Beyaz Eşyaların Gri İse Tertemiz Yapıyor ve Parlatıyor..
Benim Çok Hoşuma Gitti..
Tuttum Bu Ürünü Dene İstersen..
Eki Görüntüle 299338

Kesinlikle ben de tavsiye ederim AMWAY JEL FIRINTEMİZLEYİCİ tek kelimeyle müthiş

kızlar bende mini fırın var yeni aldım ve her kullanımdan sonra temizliyorum. ancak son kullandığımda patates fırının dibine düştü ve çatalla alırken içi biraz bulaştı.. ama o kadar yapışcağını bilmiyordum, cif, bulaşık deterjanı bir sürü şey kullandım.. çizmek istemiyordum ama son çare telle ovdum ama yine de banamısın demedi burdaki yorumlarınıza istinaden amway sipariş verdim umarım işe yarar

hatta kıyafette kullanabiliyorsun ama leke uzerine sıkıp hemen yıkamaya atacaksıznı. yoksa soldururmuş. bizzat gözlerimle şahit oldum. bende 1 kere alabildim daha sonra markete bi daha gelmedi. bi taviye uzerine kullanmıştım. bulsam hemen alırım. a101 lerde olduğunu bilmiyordum sölediğin için saol onun yerini marclar bile tutmadı

kızlar bu ürün çok güzel bende kullanıyorum ama size nacizane tavsiyelerim olucak.eldivensiz kullanmayın kesinlikle ve kıyafetlerdede kullanmayın çünkü çok yüksek miktarda kansorejen madde içeriyor.güzel temizlemesinin nedeniide bu.kısacası teninize direk temas ettirmekten kaçının lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…