- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Bu arada mutfak temizliğinde Zoom adlı ürünüde tavsiye ederim
Bilginzi olsun çok ii
Hatta ayna vs silmede de çok güzel
Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay
Bende kullanırken üzerindeki uyarıları göz önünde bulunduruken eldiven fln giydim tek elime :) ama sonra eldivensiz elimlede değdim ama bişey olmadı Fakat mutlaka dikkat etmek gerekir elbet sonuçta kuvvetli bi şeydir belki hassas cilt daha çok etkilenir
Güzelim forum üzerinde bu şeklide satışlar yasak olduğu için maalesef size o konuda yardımcı olamam burdan bişey yazamam yanii
500 ml lik ma zaten bir kere temzilenizmi o fırını kullanımada bağlı tabii ama bi kaç sene gidecektir diye düşünüyorum zaten bi küçük kahvaltı tabağı kadar kullandım ben bir fırına ama bizimki 15 yıllık olduğu için ben bazı bölgelere 2.kez sildikten sonra 2. kez az az sürmüştüm Yani şişe size uzunca yıllar gider
Bi 5 msj önceki yazımda var fiyatı
Yanlış yapmış olmamak için tekrarlamak istemedim umarım anlarsınız
Amwayin sitesien girerseniz alıcı olmak istediğinzide size yakın bir satıcıya yönlendirilirsiniz
Yani siizn siparişiniz size en yakın bir üyeye iletilir
Onunla irtibata geçmeniz sağlanır
ben yaklaşık on yıldır üste bahsettiğiniz ürünü kullandım bitmedende yenisimi temin etmiştim taki geçenlerde bimin kasasın da gözüme çarpan diğer ürünle tanışın caya kadar :1closedeyes:
evet kızlar bim mağazalarında fırın ve barbekü ağır yağkirleri için diye bir ürün var fiyatıda çok uygun 3 ytl falandı sanırım
deniyeyim diye aldım eve geldim kullandım sonuç mükemmeldi
üste bahsedilen ürünün tıpatıp aynısı
hatta daha da iyisi bence kullanımı kolay püskürtmelisi çünki
gün hesap günü değilmi kızlar herkese kolay gelsinnn yerimseniben[ bende yaklaşık 9 aydır amway i kullanıyorum ve satışını yapıyorum.hesap günü evet bunun icin amway gercekten süper konsantre uzun kullanabiliyosun hem bana hem cevreye zarar vermiyo.loc la yaptıgım temizlikte ellerim yumuşacık oluyo.ben hic bi üründe buna raslamamıştım.sattıgım icin degil zaten fazlada ugraşmıyorum .isteyenler zaten bana ulaşıyo.gercekten güzel ürünler herkeze tavsiye ederim.hihoyyyt
Valla ben bu fırın temizleyiciyi aldım,çok övdüler çünkü.
Ocağımda kullandım gayet iyiydi.
Ona güvenerek yeni aldığım fırınımda denedim.
İçinde denedim kullanma talimatlarına da uydum.
Ama daha yeni aldığım,hatta ilk kez temizlediğim fırınım berbat oldu.:uhm:
Belki gri fırınlarda kullanılmıyor bilmiyorum ama..CADIARZU
Ne ürünün arkasında böle bi bilgi var ne de satan arkadaş bu konuda uyardı.
ben hiç memnun kalmadım.
Ürünün arkasına kulanım alanı yazıyor canım
Sadece emaye fırınlarda kullanılması yazılı
Kendi kendini temizleyen fırınlarda kullanılmaması da yazılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?